evet canım ankaradayım mine kermallı adında doktor canım yenimahalle lina kadın doğum kliniğine gideceğimsorma kuzum Rabbim vicdanlı drlarla denk getirsn .istanbulda pek bulamadm bakalım şırnakda iyisine denk gelirim inşallah. Ankdaydın demi canım hangi dr a gitceksin
bend2 ankda canım ank cebeci tıp fak dosya açtılar aşılama için bakalım yaza kadar gebelik olmazsa tedavi için iyi bi yer bakıyorum şimdiden.memnun kalırsan haber et canım inşallah vesilen olur gelir bebişin hayırlısıylaevet canım ankaradayım mine kermallı adında doktor canım yenimahalle lina kadın doğum kliniğine gideceğim
yazarım tabii canım haber ederim ben de tesadüfen yazdım sitede bir arkadaşa hangii doktora gittiğini sordum aşılamaya geçmeden iğne ile yumurtaları büyümüş ve ikize hamile şuan çok memnundu bu doktordan bakalım ben gidince memnun kalacak mıyım mine hanımın yanına gelen hiç bir hasta boş çıkmadı demiş eczaneden ilaç alırken bile eczacı bakalım vesile oradadır belki debend2 ankda canım ank cebeci tıp fak dosya açtılar aşılama için bakalım yaza kadar gebelik olmazsa tedavi için iyi bi yer bakıyorum şimdiden.memnun kalırsan haber et canım inşallah vesilen olur gelir bebişin hayırlısıyla
eczanecide onayladıysa canım baya hastası var demekki çatlatma iğnesiylemi ikiz hamile maşallah bende hep ikiz olsun istiyorum hayırlısı hakkımızdayazarım tabii canım haber ederim ben de tesadüfen yazdım sitede bir arkadaşa hangii doktora gittiğini sordum aşılamaya geçmeden iğne ile yumurtaları büyümüş ve ikize hamile şuan çok memnundu bu doktordan bakalım ben gidince memnun kalacak mıyım mine hanımın yanına gelen hiç bir hasta boş çıkmadı demiş eczaneden ilaç alırken bile eczacı bakalım vesile oradadır belki de
canım muayene ücreti ne kadarmış bilgin varmı.bana vesile olan arkadaşkardelen2558 nickli arkadaşım ALLAH ONDAN RAZI OLSUN inşallah ben de memnun kalırım doktordan sevincimi tüm konularda paylaşırım
doktor tedaviye başlamışsa yumurtalarını büyütmek için ilaç falan verdiyse seni ilaç bittikten sonra çağırıyor yumurtaların büyümüş mü ne kadar büyümüş diye canımArkadaşlar ben de 4-5 aydır uğraşıyorum ama henüz olmadı.
Yumurta takibi nasıl oluyo bilginiz var mı? Ben de yaptırmak istiyorum.
evet hamile olmayanlar 45 hamileler 75 imiş bakalım perşembe günü nasipse gideceğim o zaman yine bilgilendiririm seni decanım muayene ücreti ne kadarmış bilgin varmı.
evet bayağı yoğun zaten randevu almak istediğinde bile en erken 20-30 gün sonrasına bulabiliyorsuneczanecide onayladıysa canım baya hastası var demekki çatlatma iğnesiylemi ikiz hamile maşallah bende hep ikiz olsun istiyorum hayırlısı hakkımızda
benim 3-4 gün içinde regl gelmesi lazım. şunu merak ediyorum. ovudan sonra 14 gün ya, ilk pozitif gösterdiği gün mü ? yoksa silikleşip çatlama olduktan sonra 14 gün mü ?
benim 17.gün pozitifti. bugün 31. günüm
ben görmedim sanırım hamiş misin cnım?ben yazdım ama kaynadı iki sayfa önce canım
ah keşke canım batı bekliyorum. dediğim gibi ovudan kaç gün sonra gelecek bakalım. benim dngü 32-33 falan buluyor çok bekliyorum o yüzdenben görmedim sanırım hamiş misin cnım?
Hoşgeldin aramıza canım listeye ekleyeyim mi seni de?ben de istiyorum ve diliyorum rabbimden.. 2017'de inşallah bebişler gelir hayırla :)
bakalım hayırlısı canım umudun yok mu hamişlik konusundaah keşke canım batı bekliyorum. dediğim gibi ovudan kaç gün sonra gelecek bakalım. benim dngü 32-33 falan buluyor çok bekliyorum o yüzden
İnternetten sipariş ettim canım daha gelmedi gelir gelmez yapacağım. O arada adetim gelmez inşallahtest yapacak mısın canım
hadi bakalım canım sevinirsin inşallah bu ay da hamişlerimiz çıkar heralde peş peşeİnternetten sipariş ettim canım daha gelmedi gelir gelmez yapacağım. O arada adetim gelmez inşallah
İnşallah canımm sen ne durumdasın? Bat ne zamandı senin, yum döneminde misin :)hadi bakalım canım sevinirsin inşallah bu ay da hamişlerimiz çıkar heralde peş peşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?