2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım adetime bir hafta kaldı benim de
Güzel haberler alalım inşallah. Benim kafamı da şey karıştırdı şimdi normalde yum dan 14 gün sonra adet olunuyormuş. Ben de 30-32 gün arasında adet oluyorum bu ay da çat iğnesi oldum acaba normal adet tarihimi mi baz almalıyım yoksa iğneyi mi sonuçta iğne yum çatlattığına göre iğneden 14 gün sonra adet olmak lazım mantıken

bence iğneyi baz al canım

bakalım hayırlısı canım umudun yok mu hamişlik konusunda

canım eşim varikosel ameliyatı olalı 8 ay oldu. evliliğimiz de 2bucuk yıl olacak neredeyse.. hiç gebelik olmadı..
ben böyle ovulasyon falan takip ediyorum ama bazen umutsuzluğa kapılınca hepsi boşuna gibi geliyor.. her ne kadar olumsuz hislerden kaçmaya çalışsak da.... hayırlısıyla müjdelerimizi almayı nasib etsin Rabbim

Hiç umutsuz olma Allah umutsuz kullarından elini çeker biz O'NA inanıp güvenen kullar olarak biraz daha sabırlı olacağız.
Allah hayırlı zamanı inşallah erken bir zaman dilimi içerisinde nasip edip hepimizi hayırlar ile sağlıcakla sevindirir inşallah amin

Yeni batlarinizi ve yeni arkadaşları sohbet ve listemize bekleriz

Canım Allah razı olsun.. öyle iyi geldi ki sözlerin. bildiğimiz şeyler de olsa bazen birinden duymak çok daha etkili olabiliyor..
Mümin kullar Rabbinden ümid kesmemeli.. ve dualarına hepimiz için Amin........

Canım Allah razı olsun.. öyle iyi geldi ki sözlerin. bildiğimiz şeyler de olsa bazen birinden duymak çok daha etkili olabiliyor..
Mümin kullar Rabbinden ümid kesmemeli.. ve dualarına hepimiz için Amin........
en umutsuz gibi göründüğümüz hissettiğimiz zamanlarda nefsimiz ve şeytan insanı o kadar sıkıştırıyor ki insan ne yapacağını bilemiyor...
içten düşüncelerden kötü şeyler geçse bile kalbimizi ruhumuzu ve de inancımıza kadar onların el sürmesine izin vermemeliyiz bol bol dua etmeliyiz attığımız her adımımız çok önemli eşim hep öyle der..bol bol tövbe istifar edip bol dua etmeliyiz yakında zikre de başlayacağım nasipse inşallah..
Dağlar taşlar kuşlar dallar kökler yapraklar böcekler hiç durmadan ALLAH'I tesbih ederken biz tüm günümüzü nasıl geçirdik bu gün de nasıl bitti diyoruz ..canıgönülden içtenlikle tek başımıza sadece ALLAH'A seslenip tüm gerçeklerle dilimizden dökülen dualar kalbimizle de onaylandığında hayırlısını isteyip hayırlı zamanı da içine ekleyip duamıza kattığımızda belki de en ummadığımız zamanda sevindirecek ALLAH BİZİ...inşallah amin..
Ben de buradaki dostlarımdan dualar almasaydım dualar etmeseydim bu kadar zaman nasıl geçerdi diyorum dost dediklerim bile herkes kendi derdinde kendi sıkıntıları kendilerine zor gelmekte...
Bizler de sevineceğiz inşallah birbirimizi unutmayalım dualarımızda en azından listedeki arkadaşlarımızın hepsi diyelim isim isim bilemesek de

kızlar yarın doktora gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayırlı haberlerle dön inşallah. Rabbim güzel gönlüne göre versin arkadaşım hayırlısıyla coo bekletmeden inşallah

Hayırlı haberlerle dön inşallah. Rabbim güzel gönlüne göre versin arkadaşım hayırlısıyla coo bekletmeden inşallah
ay cümlemiz inşallah gülüm 3 seneye gidiyor bebeğimizin olmayışı bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak

ay cümlemiz inşallah gülüm 3 seneye gidiyor bebeğimizin olmayışı bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak
Bizim de iki 2bucuk yıl neredeyse. Son ürolog aşılama için araştırma yapın bakalım dedi ve birkaç vitamin verdi eşime bir ay sonra tahlil vermesi icin. Bakalım sayıda yükselme olacak mı. Inşallah faydası olur... adımlarımızı hayirlisina atmayı nasib etsin Rabbim.. sizin de inşallah

inşallah hayırlarla cümlemiz de seviniriz canım bir hamiş haberi daha alırsak biraz daha keyfimiz yerine gelir şu sıralar

Rabbim içinize serinlik verecek haberlerle donmenizi nasip eylesin canim. Benim de yarin çatlatma ignemin sonucu belli olacak ama test yapmayacagim bu sefer sabirla bekleyecegim pazartesiyi. Rabbim insallah bekledihimiz2 mujdeleri verir bize bu ay

ALLAH hayırlarla sevindirsin canım seni bizimle hemen paylaş inşallah mutlu haber vermek nasip olur amin dua edin heyecanlıyım çok

ALLAH hayırlarla sevindirsin canım seni bizimle hemen paylaş inşallah mutlu haber vermek nasip olur amin dua edin heyecanlıyım çok
Dua ediyorum canim Rabbimden hayirli evlat bekleyen herkese. Bu cuma 41 yasinim okunup duam yapilacak insallah. Allah im dualarimizi karsilik birakmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…