sağolasın dün içtim canım şimdide un tarhanası çorbası içiyorum inşallah tez vakitte geçeryok canım ıhlamur falan yap kendine dinlen de gülüm
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM...sağolasın dün içtim canım şimdide un tarhanası çorbası içiyorum inşallah tez vakitte geçer
Olmadim canim. Her an bekliyorum ama yine de bi umudum var.. Bakalim hayirlisi. Senin de yaklasti son bir haftaya girdin dimi canimBirdilimkek regl olmadın dimi ?
kuzum ınsallah 13. sen olursun evet benımde 3-4 gun kaldı :)Olmadim canim. Her an bekliyorum ama yine de bi umudum var.. Bakalim hayirlisi. Senin de yaklasti son bir haftaya girdin dimi canim
Dediğim gibi canim test negatif cikmasa belki biraz umutlanirdim. 20 tl ye iyi test aldim. Tabi ki yanilma payi var ama biraz umudum kırıldı açıkçası. Hayirli olsun. Ben şimdi kendimi aşılamaya hazirlamaya basladim bile..kuzum ınsallah 13. sen olursun evet benımde 3-4 gun kaldı :)
seni umutlandırmaktan cekiniyorum lakin testin üzerinden iki gün geçtiğine göre oncekinde cıkmamıs olabilir . acıkcası çatlatma iğnesinden sora yumurta mutlaka catlamıstır diye düşünyorum e üzerinden 14 günden fazlası geçtiği için umutlanyorum ben :)Dediğim gibi canim test negatif cikmasa belki biraz umutlanirdim. 20 tl ye iyi test aldim. Tabi ki yanilma payi var ama biraz umudum kırıldı açıkçası. Hayirli olsun. Ben şimdi kendimi aşılamaya hazirlamaya basladim bile..
ay senınde iki günün kalmıs hadi hayırlısı canımbakalım ben de gögüslerim ağrıtıyor heran ben de adet olabilirim
ben adet olacağım sanırım canım gögüslerimin ağrımasından belliay senınde iki günün kalmıs hadi hayırlısı canım
Ya benim adet belirtilerim az cok yine var ama görüslerim adetime bir hafta kala cok hassaslasir adetimden iki gün önce normale dönerdi. Şimdi hala çok hassas hatta dokunamiyorum en son düşük bebegimde boyle olmuştum. Ben de ordsn biraz umutlaniyorum canim ama ne bileyim ya igneden 18 20 gün sonra adet olanlar da var.. Ayy ne stresli bi durumseni umutlandırmaktan cekiniyorum lakin testin üzerinden iki gün geçtiğine göre oncekinde cıkmamıs olabilir . acıkcası çatlatma iğnesinden sora yumurta mutlaka catlamıstır diye düşünyorum e üzerinden 14 günden fazlası geçtiği için umutlanyorum ben :)
evet hassas ve stresli günler ama kendimizi en sakin olması gereken dönemler...Ya benim adet belirtilerim az cok yine var ama görüslerim adetime bir hafta kala cok hassaslasir adetimden iki gün önce normale dönerdi. Şimdi hala çok hassas hatta dokunamiyorum en son düşük bebegimde boyle olmuştum. Ben de ordsn biraz umutlaniyorum canim ama ne bileyim ya igneden 18 20 gün sonra adet olanlar da var.. Ayy ne stresli bi durum
canım gebeliktede göğüs hassaslasıyor tek farkı hamileysen uçlar bile hassaslasıyor ve bu hassaslık normalde 3-4 gun surerken gebe oldugunda hıc gecmıyor yanı bende öyle olmustu canım inşallah vardır birşeyler :)ben adet olacağım sanırım canım gögüslerimin ağrımasından belli
ayy ciddi misin benimde öyle olmustu inşallah ama iğneden 18 gun sonra adet olanlar oldugunu bılmıyordum biraz daha sabır :)Ya benim adet belirtilerim az cok yine var ama görüslerim adetime bir hafta kala cok hassaslasir adetimden iki gün önce normale dönerdi. Şimdi hala çok hassas hatta dokunamiyorum en son düşük bebegimde boyle olmuştum. Ben de ordsn biraz umutlaniyorum canim ama ne bileyim ya igneden 18 20 gün sonra adet olanlar da var.. Ayy ne stresli bi durum
bilmiyorum gülüm ben aşılama tedavisine başladık şubatta nasipse bu ay da hiç umutlanmıyorum zaten utrasonda da baktı ya ufak kistin var dedi o da adetle gider dedicanım gebeliktede göğüs hassaslasıyor tek farkı hamileysen uçlar bile hassaslasıyor ve bu hassaslık normalde 3-4 gun surerken gebe oldugunda hıc gecmıyor yanı bende öyle olmustu canım inşallah vardır birşeyler :)
Evet canim ya gogusler ayrı uçları cokkk fenaaa resmen acı hissi veriyor. Bu normalde çok çok onemli bir belirti. Test yapip negatifi gormesem kesin hamileyim derdim ama testten sonra diyorum belki bugün yarin gelir adetimayy ciddi misin benimde öyle olmustu inşallah ama iğneden 18 gun sonra adet olanlar oldugunu bılmıyordum biraz daha sabır :)
Rabbim sana da duani yaşamayı nasip eyler en kisa zamanda canim insallah.. Hepimize...bilmiyorum gülüm ben aşılama tedavisine başladık şubatta nasipse bu ay da hiç umutlanmıyorum zaten utrasonda da baktı ya ufak kistin var dedi o da adetle gider dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?