2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Evet canim ya gogusler ayrı uçları cokkk fenaaa resmen acı hissi veriyor. Bu normalde çok çok onemli bir belirti. Test yapip negatifi gormesem kesin hamileyim derdim ama testten sonra diyorum belki bugün yarin gelir adetim
benimde gögüslerim cok hassaslastı faakat uçlar normal pek umutlu değilim

benimde gögüslerim cok hassaslastı faakat uçlar normal pek umutlu değilim
Her defasinda ayni belirtiler olmuyor ki canim daha senin gunune var zaten. Benim ilk gebeligimde aşırı baş dönmesi vardi sadece gece yatarken bile basim dönüyordu iki gebeligimde de farkli belirtiler yasamistim. Bu sefer ikinci gebeligimle ayni belirtilerim var.. Ayyyy düşün düşün zordur işin... Niye bu kadar düşünüyoruz canim yaaaaa ya var ya yok... Ama sabır yok iştee

Sanirim yarin kalktigimda kirmizi karti yemiş olacagim... Öyle hissediyorum

e düşünmeden olmuyor acaba hamilemiyim diyorsun ilaç alamıyorsun hareketlerine dikkat etmen gerekıyor ya hamıleysem dıyıp xray lardan bile geçmemeye calısıyorsun saçını boyamıyorsun hasta olana kadar ........ yani hamilelikten beter durum aslında emin olmak istiyorsun . cevrendeki insanların sorgu dolu bakıslarından sözetmek ahi istemiyorum elma yesen ayy aserdin mi hmilemisin acabaa diyorlar ya ifrit oluyorum

Çok güzel ozetlemissin canimmmm Allah bu derdi yasayanlarin yardimcisi olsun :)))

Rabbim sana da duani yaşamayı nasip eyler en kisa zamanda canim insallah.. Hepimize...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM stres yapma ben hep stresten kaybettim umutlu ol bol dua et bol bol fındıkları ye çoksa bir poşet de bana da yolla

Yollarim tabi kiz adresi ver ne demek :))))) babamin tonlarca findigi oluyor. Kendi babamin
ay canım benim ALLAH sana hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah gülüm yollamış kadar oldun hamiş olursam o zaman isterim :) ben de bugün adet oldum..
sen moralini hiç bozma bak ben senelerdir şu sitenin her köşesine yazdım evlat istediğimi ama bazen beklemekle de olmuyor harekete geçmek lazım hele de imkan varsa hiç moral bozmadan hareket etmeliyiz...
sonra tedavi sürecinde de birbirimize dua edelim kısmet olursa sen de tedaviye yeniden başladığında haber et Meryem suresi okurum tüm arkadaşlarımız tüm liste sevineceğiz inşallah hayırlarla amin

Allah razi olsun canim insallah insallah insallah... Benim ignenin 17. Günü hala adet olmadim. Erken gebelik testi negatif cikmisti cok kararsiz kaldim şimdi acaba test yanlis mi gosterdi. Rabbim evlat hasretimizi dindirsin insallah gercekten cok zor. İlk defa bu ay bi tedavi gordum ama artik hayirlisiyla evlat sahibi olana kadar vazgecmicem nasipse ..

vazgeçme canım sana dediğim arkadaşım da vazgeçmedi yine annemin komşusunun kızı 2. aşılamada hamile kaldı insanlar umutla sarılıyor ben de ilk tedavimi nasipse şubatta olacağım bugün adet oldum zamanında oldum düzene girdi adetim diye seviniir oldum diyete de başladım biraz başım ağrıyor açlıktan
ahh şu kilolar ama sonunda sevineceğime inancımla geçecek bu günler diorum..

2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 30 ocak
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 16 şubat
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40
47.@kelebekk47 31 ocak
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 28 ocak
51.@Melek Karakan 7 şubat
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 31 ocak
58.@

şimdiden 12 tane hamişimiz oldu maşallah

2016===>46
2017===>12
______+___
58 hamişimiz

Diyet d egebelik icin çok önemli canim hadi bakalim basarilar. Benim esim pek kilolu degildi ama zayiflamasi icin ikna ettim 97 kiloydu yaklasik 2 ayda 10 kilo verdi resmen daha bi guzellesti genclesti:) zayiflayinca insan daha küçük gösteriyor. Hem ozguvenin gelir fizigin guzellesir hem de bebisin gelir ne guzel olur :) insallah insallah

evet canım kilo insanı hemen yaşlı gösteriyor güzel bir kadın olsan erkek olsan da çirkin de gösteriyor bir de sanıyorlar ki dünyayı yiyorsun benim ara sıra tatlı krizlerim oluyordu ama artık bir dur demek lazım en azından rahat bir hamilelik için biraz kilo vermem çok önemli gerçekten de canım

Birdilimkek yaşasın regl olmamıssın yarın kan versene ya senın son adet tarihin neydi? normalde düzenli adet görüyo musun ? periyodun kac?
Evet kuzum olmadik ya şaka gibi.. Negatif bir idrar testi ve hala adet olmayan ben... Ama teste inanmiyorum yaniltabiliyor daha once de yanıtlamıştı beni.. Yarin da adet olmazsam gidip kan verecegim canim dua edin banaaaa

Evet kuzum olmadik ya şaka gibi.. Negatif bir idrar testi ve hala adet olmayan ben... Ama teste inanmiyorum yaniltabiliyor daha once de yanıtlamıştı beni.. Yarin da adet olmazsam gidip kan verecegim canim dua edin banaaaa
hadi bakalım bir de bakmışsın hamişsin 13. hamişimiz

Aynen canim benim yaaa bu arada benim adetlerim duzenlidir cok naddiren gecikir. Genelde 28 30 gun arasi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…