- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
benimde gögüslerim cok hassaslastı faakat uçlar normal pek umutlu değilimEvet canim ya gogusler ayrı uçları cokkk fenaaa resmen acı hissi veriyor. Bu normalde çok çok onemli bir belirti. Test yapip negatifi gormesem kesin hamileyim derdim ama testten sonra diyorum belki bugün yarin gelir adetim
Her defasinda ayni belirtiler olmuyor ki canim daha senin gunune var zaten. Benim ilk gebeligimde aşırı baş dönmesi vardi sadece gece yatarken bile basim dönüyordu iki gebeligimde de farkli belirtiler yasamistim. Bu sefer ikinci gebeligimle ayni belirtilerim var.. Ayyyy düşün düşün zordur işin... Niye bu kadar düşünüyoruz canim yaaaaa ya var ya yok... Ama sabır yok iştebenimde gögüslerim cok hassaslastı faakat uçlar normal pek umutlu değilim
e düşünmeden olmuyor acaba hamilemiyim diyorsun ilaç alamıyorsun hareketlerine dikkat etmen gerekıyor ya hamıleysem dıyıp xray lardan bile geçmemeye calısıyorsun saçını boyamıyorsun hasta olana kadar ........ yani hamilelikten beter durum aslındaHer defasinda ayni belirtiler olmuyor ki canim daha senin gunune var zaten. Benim ilk gebeligimde aşırı baş dönmesi vardi sadece gece yatarken bile basim dönüyordu iki gebeligimde de farkli belirtiler yasamistim. Bu sefer ikinci gebeligimle ayni belirtilerim var.. Ayyyy düşün düşün zordur işin... Niye bu kadar düşünüyoruz canim yaaaaa ya var ya yok... Ama sabır yok iştee
Çok güzel ozetlemissin canimmmme düşünmeden olmuyor acaba hamilemiyim diyorsun ilaç alamıyorsun hareketlerine dikkat etmen gerekıyor ya hamıleysem dıyıp xray lardan bile geçmemeye calısıyorsun saçını boyamıyorsun hasta olana kadar ........ yani hamilelikten beter durum aslındaemin olmak istiyorsun . cevrendeki insanların sorgu dolu bakıslarından sözetmek ahi istemiyorum elma yesen ayy aserdin mi hmilemisin acabaa diyorlar ya ifrit oluyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM stres yapma ben hep stresten kaybettim umutlu ol bol dua et bol bol fındıkları ye çoksa bir poşet de bana da yollaRabbim sana da duani yaşamayı nasip eyler en kisa zamanda canim insallah.. Hepimize...
Yollarim tabi kiz adresi ver ne demek :))))) babamin tonlarca findigi oluyor. Kendi babaminALLAH RAZI OLSUN CANIM stres yapma ben hep stresten kaybettim umutlu ol bol dua et bol bol fındıkları ye çoksa bir poşet de bana da yolla
ay canım benim ALLAH sana hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah gülüm yollamış kadar oldun hamiş olursam o zaman isterim :) ben de bugün adet oldum..Yollarim tabi kiz adresi ver ne demek :))))) babamin tonlarca findigi oluyor. Kendi babamin
Allah razi olsun canim insallah insallah insallah... Benim ignenin 17. Günü hala adet olmadim. Erken gebelik testi negatif cikmisti cok kararsiz kaldim şimdi acaba test yanlis mi gosterdi. Rabbim evlat hasretimizi dindirsin insallah gercekten cok zor. İlk defa bu ay bi tedavi gordum ama artik hayirlisiyla evlat sahibi olana kadar vazgecmicem nasipse ..ay canım benim ALLAH sana hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah gülüm yollamış kadar oldun hamiş olursam o zaman isterim :) ben de bugün adet oldum..
sen moralini hiç bozma bak ben senelerdir şu sitenin her köşesine yazdım evlat istediğimi ama bazen beklemekle de olmuyor harekete geçmek lazım hele de imkan varsa hiç moral bozmadan hareket etmeliyiz...
sonra tedavi sürecinde de birbirimize dua edelim kısmet olursa sen de tedaviye yeniden başladığında haber et Meryem suresi okurum tüm arkadaşlarımız tüm liste sevineceğiz inşallah hayırlarla amin
vazgeçme canım sana dediğim arkadaşım da vazgeçmedi yine annemin komşusunun kızı 2. aşılamada hamile kaldı insanlar umutla sarılıyor ben de ilk tedavimi nasipse şubatta olacağım bugün adet oldum zamanında oldum düzene girdi adetim diye seviniir oldum diyete de başladım biraz başım ağrıyor açlıktanAllah razi olsun canim insallah insallah insallah... Benim ignenin 17. Günü hala adet olmadim. Erken gebelik testi negatif cikmisti cok kararsiz kaldim şimdi acaba test yanlis mi gosterdi. Rabbim evlat hasretimizi dindirsin insallah gercekten cok zor. İlk defa bu ay bi tedavi gordum ama artik hayirlisiyla evlat sahibi olana kadar vazgecmicem nasipse ..
Diyet d egebelik icin çok önemli canim hadi bakalim basarilar. Benim esim pek kilolu degildi ama zayiflamasi icin ikna ettim 97 kiloydu yaklasik 2 ayda 10 kilo verdi resmen daha bi guzellesti genclesti:) zayiflayinca insan daha küçük gösteriyor. Hem ozguvenin gelir fizigin guzellesir hem de bebisin gelir ne guzel olur :) insallah insallahvazgeçme canım sana dediğim arkadaşım da vazgeçmedi yine annemin komşusunun kızı 2. aşılamada hamile kaldı insanlar umutla sarılıyor ben de ilk tedavimi nasipse şubatta olacağım bugün adet oldum zamanında oldum düzene girdi adetim diye seviniir oldum diyete de başladım biraz başım ağrıyor açlıktan
ahh şu kilolar ama sonunda sevineceğime inancımla geçecek bu günler diorum..
evet canım kilo insanı hemen yaşlı gösteriyor güzel bir kadın olsan erkek olsan da çirkin de gösteriyor bir de sanıyorlar ki dünyayı yiyorsun benim ara sıra tatlı krizlerim oluyordu ama artık bir dur demek lazım en azından rahat bir hamilelik için biraz kilo vermem çok önemli gerçekten de canımDiyet d egebelik icin çok önemli canim hadi bakalim basarilar. Benim esim pek kilolu degildi ama zayiflamasi icin ikna ettim 97 kiloydu yaklasik 2 ayda 10 kilo verdi resmen daha bi guzellesti genclesti:) zayiflayinca insan daha küçük gösteriyor. Hem ozguvenin gelir fizigin guzellesir hem de bebisin gelir ne guzel olur :) insallah insallah
Evet kuzum olmadik ya şaka gibi.. Negatif bir idrar testi ve hala adet olmayan ben... Ama teste inanmiyorum yaniltabiliyor daha once de yanıtlamıştı beni.. Yarin da adet olmazsam gidip kan verecegim canim dua edin banaaaaBirdilimkek yaşasın regl olmamıssın yarın kan versene ya senın son adet tarihin neydi? normalde düzenli adet görüyo musun ? periyodun kac?
aslında en sağlamı kan testi gerçekten de onda da çıkmazsa umut etmezsin önümüzdeki aya dersin gülümBirdilimkek yaşasın regl olmamıssın yarın kan versene ya senın son adet tarihin neydi? normalde düzenli adet görüyo musun ? periyodun kac?
hadi bakalım bir de bakmışsın hamişsin 13. hamişimizEvet kuzum olmadik ya şaka gibi.. Negatif bir idrar testi ve hala adet olmayan ben... Ama teste inanmiyorum yaniltabiliyor daha once de yanıtlamıştı beni.. Yarin da adet olmazsam gidip kan verecegim canim dua edin banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?