2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım eşine bol bol kavrulmamış badem fındık yedir keçiboynuzu suyu içir kendinde iç bu ay bende yapacağm doktor da dedi
Kiz ben karadeniz kiziyim evde çuvalla findik var :) onun da tahlillerini yaptirdik be canimmmm ne yapmadik ki biz onun da normalden bile yuksek cikti sperm kalitesi.. Bizim tek sorunumuz stresssss ama malesef ondan da kacisimiz yok bu sartlar altinda

Aynen canim benim zaten bu aksam esimle ne yapacagimizi izleyecegimiz yöntemleri konuşup karatlastirdik ve bundan kimseye söz etmemeye karar verdik aşılama desek iyice uzerimize cokecekler yatak odamizda gelip beklerler heralde :)))) öyle boyle degil cok bunaltiyorlar memleketten anannesi dayisi teyzesi bile bana laf yoluyir hic geri kalmıyor dış kapinin dış mandallariii

aynı bende stresim eşime de çok yansıttım ama dün doktora gidince rahatladık biraz canım ya en azından aşılama yaptıracağız dyorum senin gibi bir arkadaşım da sadece stresten kaynaaklıydı sebepsiz 3. aşılamada sevindi şimdi ikizleri olacak

Allah yardımc in olsun canım tıkayın kulaklarınızi en güzeli kafa rahat olmayınca olmaz bu iş ne güzel bak sağlığınız da yerindeymış. .bosver in disardakileri

Ayyyy insallah darisi basimaaaaaa:) zaten ulkemizdeki en guzel cemaatlerden birine dahil olan bi ablaya istihare yeptirdik iki gün önce. İkiz erkek gördü insallah dedik yaaaa umutlandikk:)

çok sevindim canım gerçektende ayrıntılı bir şekilde seni dinlemiş ve güzel yönlendirmiş. haydi hayırlısı bakalım. bu sürede azimli bir sekilde kilo da verirsin. rabbim seni ve hepimizi hayallerine kavustursun :)

canım bence seninki tamamen stresten fikrimce aşılamaya hiç gerek yok çünkü sende bu kadar stres varsa o zamanda tutmayacaktır. bir ay gerçi bir aya bile gerek yok bir hafta eşinin ailesinden hem fiziken hem ruhen uzak kalabilsen direk olacak çünkü dediğin gibi iki kere hamile kaldın sen üstelik tam birleşme yaşamadığınız halde. eşin ailesine tatlı dille karıma bir sey sormayın bir iki ay dese o bile yeter. ama sende onların söylediklerini tekrar tekrar hatırlayıp sinirlenmemen gerekiyor ne zaman aklına gelirse zihnini başka bir şeye yönlendirip bütüüüüün olumsuz düşüncelerden sıyrılman gerekiyor.muhtemelen onlara çok sinirlenip, cevap dahi veremediğin içinde büyütüp tekrar tekrar sinirleniyorsun. canım benim bu sadece sana zarar veriyor. biliyorum zor ama cahil deyip kulak tıkamaya calış olur mu? tatile çıkamaz mısınız o bir hafta da?

Canım cok ıyı yapmışsın. Tedavi çok iyi gelip hemen kalırsın inşallahhem smear testi de yaptırmışsın iyi olmuş

Kıyamam canım yaa, esinin ailesi bu kadar karısmasaymış keske.. Neyse Rabbime dua et canım inşallah herşey yoluna girer. Sen de hep olumlu düşünmeye çalış, stresini azaltmaya çalış. Doktor olumlu yaklaşıyorsa yaptırabilirsin bence
İnşallah en kısa zamanda güzel habeelerini alırız

Çok sükür eşin sana destek canım. İkiniz bir oldunuz mu herşey yoluna girer. İnsanlar ne imtihanlarla uğraşıyor varsın seninki de çevrendeki insanlar olsun. Buna da şükür deyip hedefe odaklan

Amin canim benim insallah cok sagol

Tatile ciksak niye memlekete gitmiyorsunuz babannen hasta derler... Çok şükür hepsi uzak bana biz merkezde eşimle yalniziz ama telefonla yetiyorlar sagolsunlarr.. Takmamaya calisacagim yapacak baska bisey yol canim.. Allah a sigindim artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…