bu ay tedaviye girecek sen ben daha başka arkadaşlar da var mı ? toplanalım arkadaşlar?Kan sonucum cikti kizlar negatif.. Gelsin bu ay aşılamalarrr...
Bugun olmadı bakalım tetıkteyım resmenkan akıntıların devam ederse kesinlikle doktora git progeston ilacı veriyorlar ama kahverengi akıntı falan yerleşme kanaması deniyor o olabiliyor çoğunda gülüm
iyi ozaman canım o yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal dinlen doktora ne zaman gideceksin yine..bizlere de dua et canım ben de heyecanla şubat adetimi bekleyeceğimBugun olmadı bakalım tetıkteyım resmen
Cumartesı kontrolum son gunu 5 hafta dolmus olacak belki keseyi gorebılırız dıye o zaman gıdeyım dıyorum ama tabı nasıp o zamana kadar güzel gecer inşallah:)iyi ozaman canım o yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal dinlen doktora ne zaman gideceksin yine..bizlere de dua et canım ben de heyecanla şubat adetimi bekleyeceğim
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCumartesı kontrolum son gunu 5 hafta dolmus olacak belki keseyi gorebılırız dıye o zaman gıdeyım dıyorum ama tabı nasıp o zamana kadar güzel gecer inşallah:)
Rabbım inşallah en hayırlı guzel kısa zamanda kavustursun saglıkla seni de canım. Hep aklımdasınız. Kafaya cok takmamaya calısın stress cok etkıleyebılıyor :) guzel haberleri tez zamanda bekliyorum inşallah
HOSBULDUK teşekkür ederim elbette ekleyebilirsinizhoşgeldin canım listemize ekleyeyim mi ismini sohbetlerimizde her zaman burada bulunmanı isteriz sevinçlerimizi hüznlerimizi bir anne olarak bizlere de dua edin lütfen..
ekledim canımHOSBULDUK teşekkür ederim elbette ekleyebilirsiniz
Allah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir sekildeekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?