- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
1 şubat canım.. Hayirlisi ya bizim zamanlama problemimiz de oldu bu ay pek eşimle firsatimiz olmadi belki ondan kaçırdık. Nasip olmayinca her sey bahane canim. 1 şubatı da gecmem insallah yaa yarin olmayi umuyorum hic olacak gibi de degilim acaba progestan ilac kullandim adeti geciktirir miben senın adına cok ümitliydim normalde adet günün ne zmaan
Evet geçen ay adet oldum ..Çok üzüldüm ve dün doktora gittim yumurtalar küçük buu ay olmaz dedi doktor..Hayal kirikligi..gelişmemiş çok Üzgünümcanım adet mi oldun ?
moralini bozma canım yeni aya inşallah olacağını düşün bol bol dua et ben de dua ederim inşallah tedaviye devam edecek misin şimdi canımEvet geçen ay adet oldum ..Çok üzüldüm ve dün doktora gittim yumurtalar küçük buu ay olmaz dedi doktor..Hayal kirikligi..gelişmemiş çok Üzgünüm
yumurtalar büyümeyince artırabiliyorlar gülüm bence inşallah bu ay daha kaliteli olur yumurtalarım hepimiz hayırlarla seviniriz inşallahYumurta catlamasi ne yapa bilirim kizlar çok Üzgünüm gercekden klomen kullandım bu ay ilk defa günde 1 tane 5 gün yeterli gelmedi..öbür aya günde 2 tane kullancakmisim..bana önerile bilceginiz bişeyler var mi..
hayırlısıyla inşallah canım stres en büyük sorun bizler için aramıza hoşgeldin listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel haliBende yaklasik bi yildir istiyorum doktora gittim birseyin yok dedi ama esimin ailesi yuzundn sresli gecyor gunlerim bu ay cok umutluyum 10 gunum var insallah hamile kalirim
tamam ekliyorumOlur canim
Bende aynı durumdayım canım kasiklarim ağrıyor. .inşallah bu ay Son adetimiz olur da şubatta güzel haberler alirizhanımlar bugün nasılsınız? benim adetten dolayı kasık ağrım falan çok var sizler nasılsınız?
hayırlısıyla inşallah canım benim..bugün halsizim yineBende aynı durumdayım canım kasiklarim ağrıyor. .inşallah bu ay Son adetimiz olur da şubatta güzel haberler aliriz
Sen bide diyet yapiyosun dimi..fazla zorlama kendini canım başka rahatsızlıkların olmasın sonra..geçen ay ben çok zorladım kendimi ve hastalandım yeni yeni kendime geliyorum..biraz da bu yüzden olmadı bu ay iyi degerlendiremedik malesef..oyüzden önce bizim sagligimizhayırlısıyla inşallah canım benim..bugün halsizim yine
diyeti doktor verdi canımSen bide diyet yapiyosun dimi..fazla zorlama kendini canım başka rahatsızlıkların olmasın sonra..geçen ay ben çok zorladım kendimi ve hastalandım yeni yeni kendime geliyorum..biraz da bu yüzden olmadı bu ay iyi degerlendiremedik malesef..oyüzden önce bizim sagligimiz
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım hayırlarla sağlıcakla inşallah ...Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?