- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
İnşallah tahlillerin çok güzel çıksın canım:) Kontrolden sonra iyi haberlerini bekliyorumherkes suskun ben de devlet hastanesindehormon tahlillerimi yaptırdım bakalım kontrole giderken götüreceğim yanımda pazartesi kontrolüm var
bakalım canım tahlilleri istedi kontrol edecek ondan sonra da diper adet zamanı gel diyecek büyük ihtimal diyorumİnşallah tahlillerin çok güzel çıksın canım:) Kontrolden sonra iyi haberlerini bekliyorum
canım annemler burda yogundum yazamadım. bilmiyorum ki progestan kullanmadım ben hiç. hasta oldun mu? benimde günüm yarın bekliyorum bakalım :)1 şubat canım.. Hayirlisi ya bizim zamanlama problemimiz de oldu bu ay pek eşimle firsatimiz olmadi belki ondan kaçırdık. Nasip olmayinca her sey bahane canim. 1 şubatı da gecmem insallah yaa yarin olmayi umuyorum hic olacak gibi de degilim acaba progestan ilac kullandim adeti geciktirir mi
ah o aileler yok mu :) sabırsızlıkları yüzünden nasıl bir zarar verdiklerini bilmiyorlar.Bende yaklasik bi yildir istiyorum doktora gittim birseyin yok dedi ama esimin ailesi yuzundn sresli gecyor gunlerim bu ay cok umutluyum 10 gunum var insallah hamile kalirim
canım 3 günde bir kg den fazla verdiğine göre bayağı sıkı bir diye bu rabbim yardımcın olsun canımbaşım ağrıyorkaldı 13 gün diyetimin bitmesine doktorun verdiği diyet bu 3. gün 1.200 kilo verdim
bugün 4. gün canım 2 kilo gitticanım 3 günde bir kg den fazla verdiğine göre bayağı sıkı bir diye bu rabbim yardımcın olsun canım
evet sıkı canım ekmek şeker makarna pilav yok meyve yok spor yapıyorum 16 günlük sıkı diyet doktor besin takviyesi mama verdi iki öğün onları yiyorum tek öğün normalcanım 3 günde bir kg den fazla verdiğine göre bayağı sıkı bir diye bu rabbim yardımcın olsun canım
harikasın canım takdir ettim seni tahminim 6 kg daha verirsin o da ciddi bir kilo helal sana valladişimi sıkıyorum yarın 5. gün
o kadar kilo giderse canım en azından aşılama öncesi biraz rahatlamış olurum sonrasnda gerçekten tatlıya en azından bir süre daha ara vereceğim kiloyu almak kolay ama vermek zor be gülümharikasın canım takdir ettim seni tahminim 6 kg daha verirsin o da ciddi bir kilo helal sana valla
tabiki canım her verdiğin kiloda kendini hafiflemiş hissediyorsun bir süre sonra mide küçüldüğü için yeme isteği daha az oluyor bu arada bol bol su iç ödem atmaya kilo vermeye cok yardımcı oluyor ayrıca tok hissettiriyor.o kadar kilo giderse canım en azından aşılama öncesi biraz rahatlamış olurum sonrasnda gerçekten tatlıya en azından bir süre daha ara vereceğim kiloyu almak kolay ama vermek zor be gülüm
Oldum ben canim yarin aşılama için tedavim başlayacak bakalim biraz korkuyorum ama inşallah kolay gecer. Senin insallah bebisin gelir bu ay kuzucum kalpten çok içten istiyorum bunu :)))) surada cok sevdigim birkac arkadasim var biri de sensin. Insallah sizin mutluluk haberlerinizi alırımcanım annemler burda yogundum yazamadım. bilmiyorum ki progestan kullanmadım ben hiç. hasta oldun mu? benimde günüm yarın bekliyorum bakalım :)
ben günde bir bardak suyu zor içen zorla iki litre su içiyorum gülüm her şey bebek için hayırlısıyla gülümtabiki canım her verdiğin kiloda kendini hafiflemiş hissediyorsun bir süre sonra mide küçüldüğü için yeme isteği daha az oluyor bu arada bol bol su iç ödem atmaya kilo vermeye cok yardımcı oluyor ayrıca tok hissettiriyor.
canımsınnn hislerimiz karsılıklı canım benim. aşılama nasıl oluyor bilmiyorum ama inşallah çok çok kolay geçer canım. allah sana hem fiziki hem ruhsal rahatlık versin. bakalım benim bebiş gelirse hemen burdan haber vercem tatlım. hayırlısı allahtan :)Oldum ben canim yarin aşılama için tedavim başlayacak bakalim biraz korkuyorum ama inşallah kolay gecer. Senin insallah bebisin gelir bu ay kuzucum kalpten çok içten istiyorum bunu :)))) surada cok sevdigim birkac arkadasim var biri de sensin. Insallah sizin mutluluk haberlerinizi alırım
Amin canim amin... Hadi bakalim bekliyoruz hayirli haberini :)canımsınnn hislerimiz karsılıklı canım benim. aşılama nasıl oluyor bilmiyorum ama inşallah çok çok kolay geçer canım. allah sana hem fiziki hem ruhsal rahatlık versin. bakalım benim bebiş gelirse hemen burdan haber vercem tatlım. hayırlısı allahtan :)
Bende yazamadım canım yoğundum bugün biraz.bende sabah doktordaydim yine aynı tedaviyi verdi aşılama yapmicakmis bu ayda klomen+meogon verdi yumurta takibi yapıcak yine. Ya bu adam bizi oyaliyormu acaba?yoksa süreç normalmi kızlar kaç ay bu tedaviyi uyguluyor doktorlarherkes suskun ben de devlet hastanesindehormon tahlillerimi yaptırdım bakalım kontrole giderken götüreceğim yanımda pazartesi kontrolüm var
YOK CANIM BENCE NORMAL İÇİNE KUŞKU DÜŞÜRME DOKTORUNA İNAN MORALİNİ BOZMABende yazamadım canım yoğundum bugün biraz.bende sabah doktordaydim yine aynı tedaviyi verdi aşılama yapmicakmis bu ayda klomen+meogon verdi yumurta takibi yapıcak yine. Ya bu adam bizi oyaliyormu acaba?yoksa süreç normalmi kızlar kaç ay bu tedaviyi uyguluyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?