2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım annemler burda yogundum yazamadım. bilmiyorum ki progestan kullanmadım ben hiç. hasta oldun mu? benimde günüm yarın bekliyorum bakalım :)

Bende yaklasik bi yildir istiyorum doktora gittim birseyin yok dedi ama esimin ailesi yuzundn sresli gecyor gunlerim bu ay cok umutluyum 10 gunum var insallah hamile kalirim
ah o aileler yok mu :) sabırsızlıkları yüzünden nasıl bir zarar verdiklerini bilmiyorlar.

canım 3 günde bir kg den fazla verdiğine göre bayağı sıkı bir diye bu rabbim yardımcın olsun canım
evet sıkı canım ekmek şeker makarna pilav yok meyve yok spor yapıyorum 16 günlük sıkı diyet doktor besin takviyesi mama verdi iki öğün onları yiyorum tek öğün normal

harikasın canım takdir ettim seni tahminim 6 kg daha verirsin o da ciddi bir kilo helal sana valla
o kadar kilo giderse canım en azından aşılama öncesi biraz rahatlamış olurum sonrasnda gerçekten tatlıya en azından bir süre daha ara vereceğim kiloyu almak kolay ama vermek zor be gülüm

o kadar kilo giderse canım en azından aşılama öncesi biraz rahatlamış olurum sonrasnda gerçekten tatlıya en azından bir süre daha ara vereceğim kiloyu almak kolay ama vermek zor be gülüm
tabiki canım her verdiğin kiloda kendini hafiflemiş hissediyorsun bir süre sonra mide küçüldüğü için yeme isteği daha az oluyor bu arada bol bol su iç ödem atmaya kilo vermeye cok yardımcı oluyor ayrıca tok hissettiriyor.

canım annemler burda yogundum yazamadım. bilmiyorum ki progestan kullanmadım ben hiç. hasta oldun mu? benimde günüm yarın bekliyorum bakalım :)
Oldum ben canim yarin aşılama için tedavim başlayacak bakalim biraz korkuyorum ama inşallah kolay gecer. Senin insallah bebisin gelir bu ay kuzucum kalpten çok içten istiyorum bunu :)))) surada cok sevdigim birkac arkadasim var biri de sensin. Insallah sizin mutluluk haberlerinizi alırım

ben günde bir bardak suyu zor içen zorla iki litre su içiyorum gülüm her şey bebek için hayırlısıyla gülüm

canımsınnn hislerimiz karsılıklı canım benim. aşılama nasıl oluyor bilmiyorum ama inşallah çok çok kolay geçer canım. allah sana hem fiziki hem ruhsal rahatlık versin. bakalım benim bebiş gelirse hemen burdan haber vercem tatlım. hayırlısı allahtan :)

Amin canim amin... Hadi bakalim bekliyoruz hayirli haberini :)

herkes suskun ben de devlet hastanesindehormon tahlillerimi yaptırdım bakalım kontrole giderken götüreceğim yanımda pazartesi kontrolüm var
Bende yazamadım canım yoğundum bugün biraz.bende sabah doktordaydim yine aynı tedaviyi verdi aşılama yapmicakmis bu ayda klomen+meogon verdi yumurta takibi yapıcak yine. Ya bu adam bizi oyaliyormu acaba?yoksa süreç normalmi kızlar kaç ay bu tedaviyi uyguluyor doktorlar

YOK CANIM BENCE NORMAL İÇİNE KUŞKU DÜŞÜRME DOKTORUNA İNAN MORALİNİ BOZMA

kızlar hormon tahlillerimde testesteron hormonum yüksek çıktı gebeliğime de etki ediyordu büyük ihtimal...
meğer adam gibi kadınmışım da anca çıktı önceki hormon tahlillerimde bir şey çıkmamıştı

arkadaşlar yeni batlarınız ne bildirim yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…