AMİN CÜMLEMİZİ İNŞALLAH CANIM BENİMAmin canım Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsün
Kız beni gaza getiriyosun bak olmazsa dövecem seni sinirimi senden alacam
Kız beni gaza getiriyosun bak olmazsa dövecem seni sinirimi senden alacamcok ihtiyacim var guzel bir habere şaka bir yana insallah hepimizin olir bu ay yaaaaa
Insallah uzulmek dertlesmek yok bu ay insallah sevincimizi paylasacagizzzzkorkayrum sendenn ah kuzummm döv tabi rahatlatacaksa bu ay ben kendi adıma da çok umutluyum inşallah olur olmazsa da dert etme beraber üzülürüz umutlarımızı bir daha ki aya taşırız
amin amin aminnInsallah uzulmek dertlesmek yok bu ay insallah sevincimizi paylasacagizzzz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM DUALARINIZI ESİRGEMEYİN..İnsallah bu sureci hyrlisiyla tamamlayip ,saglikla kucagimiza aliriz Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ,insallah
Hayırlarla inşallah senin için sevineceğiz gülüm aminInsallah uzulmek dertlesmek yok bu ay insallah sevincimizi paylasacagizzzz
Insallah canim yaaa yarin 13. Günüm test yapsam cikar aslinda belki gidip tahlil verurim yarin canim zaman gectikce benim heyecanim artiyot cunkuHayırlarla inşallah senin için sevineceğiz gülüm amin
12 günügeçince çıkıyor diyor hep arkadaşlarInsallah canim yaaa yarin 13. Günüm test yapsam cikar aslinda belki gidip tahlil verurim yarin canim zaman gectikce benim heyecanim artiyot cunku
kanda çıkar kesin ama çekiniyo insan , bi yanın dürtüyo öbür yanın otur oturduğun yerde diyor dimi ?Insallah canim yaaa yarin 13. Günüm test yapsam cikar aslinda belki gidip tahlil verurim yarin canim zaman gectikce benim heyecanim artiyot cunku
Aynen yaa valla kocam da diyor ki bir ay daha bekle deseler bekleriz şu son günler cok stresli icimizde bir umutla yasiyoruz.. Ama sonuc negatifse hayaller bitecek.. Neyze kızlar ben cuma yaptirayim tahlil yaaa 14 Gün olsun barikanda çıkar kesin ama çekiniyo insan , bi yanın dürtüyo öbür yanın otur oturduğun yerde diyor dimi ?
bencede kuzum iyi olur. hem cuma mübarek gün :)Aynen yaa valla kocam da diyor ki bir ay daha bekle deseler bekleriz şu son günler cok stresli icimizde bir umutla yasiyoruz.. Ama sonuc negatifse hayaller bitecek.. Neyze kızlar ben cuma yaptirayim tahlil yaaa 14 Gün olsun bari
Aynen canim doğru söylüyorsun. Ben aslinda cuma yaptiracaktik ya yakindaki saglik ocagina gidecegim orada da ayni gün sonuc cikamayabiliyir pazartesiye kalabilir diye yarin yaptirayim dedimm.. Ay hic arabaya taksiye binip hastaneye gidesim yok. Cok uzak degiller ama saglik ocagi hemen yanimda iki dakkada gider gelirdimbencede kuzum iyi olur. hem cuma mübarek gün :)
sabah erken git sonuç çıkar o zamanAynen canim doğru söylüyorsun. Ben aslinda cuma yaptiracaktik ya yakindaki saglik ocagina gidecegim orada da ayni gün sonuc cikamayabiliyir pazartesiye kalabilir diye yarin yaptirayim dedimm.. Ay hic arabaya taksiye binip hastaneye gidesim yok. Cok uzak degiller ama saglik ocagi hemen yanimda iki dakkada gider gelirdim
yarın verecek misin kan hadi hayırlısıAynen canim doğru söylüyorsun. Ben aslinda cuma yaptiracaktik ya yakindaki saglik ocagina gidecegim orada da ayni gün sonuc cikamayabiliyir pazartesiye kalabilir diye yarin yaptirayim dedimm.. Ay hic arabaya taksiye binip hastaneye gidesim yok. Cok uzak degiller ama saglik ocagi hemen yanimda iki dakkada gider gelirdim
Ya yok kuzucum ben cumayi bekleyeyim.. Belki negatiftir icimde umutla bir gün daha gecireyim.. İlk aşılama tutan cok azmis ya moralim bizuluyor okudukçayarın verecek misin kan hadi hayırlısı
olumsuz şeyleri hiç okuma moral bozmaYa yok kuzucum ben cumayi bekleyeyim.. Belki negatiftir icimde umutla bir gün daha gecireyim.. İlk aşılama tutan cok azmis ya moralim bizuluyor okudukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?