2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

replarse hamişliğini ekledim canım hayırlı uğurlu olsun artık yeniden kan testi yaptırdın mı yükselme var mı ?

bu yıl daha bereletli bu sene bebekler çok olacak heralde ALLAH'IN İZNİYLE

rabbim isteyen herkese versin insallah teşekkür ederim evet kan vermeye gün aşırı devam ediyorum yükseliyo ama yavaş ilerliyo insallah sıkıntı olmadan devam eder henüz ultrasonda göremedi dr napacağımı sasırdım bekliyorum sabır cekiyorum

anca anca görür bunda endişelenmeye gerek yok şuan tam kaç hafta oldu adetin ne kadar gecikti

sorma o daha zor bir soru aşılamadan hesaplamak gerekiyo sanırım 21 gün oldu adeti sayarsak 1ay 7gün oldu yani bende karıştım o konuda evet aşılama tuttu ama işte onemli olan bana tutunması sanırım

sorma o daha zor bir soru aşılamadan hesaplamak gerekiyo sanırım 21 gün oldu adeti sayarsak 1ay 7gün oldu yani bende karıştım o konuda evet aşılama tuttu ama işte onemli olan bana tutunması sanırım
yokyok anca gösterir kendini pazartesine kadar görürsün keseyi canım daha çok yeni sıkıntı yapma yani

Canim hayirli olsun sanki aşılamadan hatırlıyorum seni.. Kacinci gununde öğrendin Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin:)

Bu arada benim bel ve kasık agrim var yaa adet olacakmisim gibi. Ama gebelik belirtileri de ayni tahlil dönemim geldi stres yapmaya başladım Allah im ne olur duami kabul etttt....

Yarin tahlil vereceğim canım.

Ne çok umitliyim ne çok ümitsiz hayirlisiyla gzuel haberi alabilirim insallah.. İlk buraya yazarim sonucu
hadi hayırlısı canım benim çok seviniriz inşallah hayırlarla amin...tatlıları ne zaman yeriz

Bu arada benim bel ve kasık agrim var yaa adet olacakmisim gibi. Ama gebelik belirtileri de ayni tahlil dönemim geldi stres yapmaya başladım Allah im ne olur duami kabul etttt....
yok yok sakın stres yapma bence hayırlı haberler alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…