eklerim tabii canım hoşgeldin aramızacanım benide eklermisiniz.. umarım bu yı bu topikteki herkes güzel haberlerle gelir
hadi inşallah canım benim hayırlarla seviniriz inşallah cümlemiz deBen de bu sene gebe olmak istiyorum beni de listeye ekler mısınız?
Hoş buldumhadi inşallah canım benim hayırlarla seviniriz inşallah cümlemiz detabii hemen ekliyorum hoşgeldin aramıza
Yok canim haftaya pazartesi kan testi vermeyi dusunuyorum ama belki haftasonu evde idrar testi yaparim. Bugun 11. Gün daha cok erken tatlimmBirdilimkek durum ne test yaptırdın mı
anladım canım aman ben tezcanlı olduğum için bu pazartesi sandımYok canim haftaya pazartesi kan testi vermeyi dusunuyorum ama belki haftasonu evde idrar testi yaparim. Bugun 11. Gün daha cok erken tatlimm
Mazimizde bir dünya negatif test var tezcanli olgumuz icin :) bu sefer acele yok doktor 15 Gün sonra belli olur dediyse ben de oyle yapacagim... Heyecanla bekliyorum insallah Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmazanladım canım aman ben tezcanlı olduğum için bu pazartesi sandım
en azından haftasonunu beklemek lazım gerçekten de gülüm)))))) kuzim
Mazimizde bir dünya negatif test var tezcanli olgumuz icin :) bu sefer acele yok doktor 15 Gün sonra belli olur dediyse ben de oyle yapacagim... Heyecanla bekliyorum insallah Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmaz
ben de ben deanladım canım aman ben tezcanlı olduğum için bu pazartesi sandım
bu sabırdan ben de istiyorummm)))))) kuzim
Mazimizde bir dünya negatif test var tezcanli olgumuz icin :) bu sefer acele yok doktor 15 Gün sonra belli olur dediyse ben de oyle yapacagim... Heyecanla bekliyorum insallah Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmaz
sağol canım benim asıl cuma işim var gçmülü yirmilik dişim çekilecekben de ben de
bu arada geçmiş olsun canım
senin yastık yapma işi ne alemdebu sabırdan ben de istiyorummm
hiiiiiii kızzz unutmadın mıııı ? ah kuzumm ayıp ettin henüz bi tane tamamlayamadım ama becerebilirsem yaparım tabikisidesenin yastık yapma işi ne alemdebir tane sözün var haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kısmetse bebeğimin beşiğine koyacağım ah ayna hep bir plan ama hiç planların yürümüyor pehh iyi oluyor plan senin neyine nasip ALLAH'TAN...yaşayıp göreceksin
kaynanayı yolladın , kafanı dinle azcık, dişleri de yaaptır bir daha ki ay çokkkkkk çalış tamam mıııhiiiiiii kızzz unutmadın mıııı ? ah kuzumm ayıp ettin henüz bi tane tamamlayamadım ama becerebilirsem yaparım tabikisideolacak olacak ümitsizliğe yer yok canımcım
hehehehiiiiiii kızzz unutmadın mıııı ? ah kuzumm ayıp ettin henüz bi tane tamamlayamadım ama becerebilirsem yaparım tabikisideolacak olacak ümitsizliğe yer yok canımcım
evet bu ay çok çalışmam lazım hem bebek için hem de ders çalışmaya başlamam lazımkaynanayı yolladın , kafanı dinle azcık, dişleri de yaaptır bir daha ki ay çokkkkkk çalış tamam mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?