Ben bursada yasiyorum canimMerhaba 7+2 hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimden buyana sizleri takip ediyorum....aranızda bursada yaşayanlar kimler...
Allah razı olsun kuzucummmmm valla çok gaza geldik de sonuç negatifse hep beraber aglariz heralde :)) bakalim ne olacak ben kendimi negatife alistirayim da yoksa cok uzulmeyeyim varsa da surpriz olsun :)Birdilimkek yarın büyük günnn . ay çok heyecanlıyım. kuzum inşallah inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin bize
Kuzum beraber ağlarız merak etme. Fakat geriye dönüp baktığımda kendi adıma tabii ; heyecanla bekleyip hüsranla sonuçlandığı zamanlar bile güzelmiş beklemek. O yüzden pozitif en güzeli olsa da negatifte güzel. Hayat zıtlıklarla güzel. Biri olmadan ötekinin kıymeti yok çünkü. Bekleyelim görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. İçini ferah tutAllah razı olsun kuzucummmmm valla çok gaza geldik de sonuç negatifse hep beraber aglariz heralde :)) bakalim ne olacak ben kendimi negatife alistirayim da yoksa cok uzulmeyeyim varsa da surpriz olsun :)
hayırlı uğurlu olsun canım bizlere de dua etMerhaba 7+2 hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimden buyana sizleri takip ediyorum....aranızda bursada yaşayanlar kimler...
Hamileliğiniz kaçıncı haftada kime gidiyorsunuz?Ben bursada yasiyorum canim
Hamile degilim canim aşılama yaptirdim bekliyorum. Jimer hastanesine gidiyorum ama çok gereksiz pahali degistirmeyi düşünüyorum. Sen nereye gidiyorsunHamileliğiniz kaçıncı haftada kime gidiyorsunuz?
Bende jimer hastanesi cenk aşkalli ye gidiyorum...içini rahat tut tam bende artık bu ay asılama yaptiralim derken hamile olduğumu öğrendim.doktorun kim peki...Hamile degilim canim aşılama yaptirdim bekliyorum. Jimer hastanesine gidiyorum ama çok gereksiz pahali degistirmeyi düşünüyorum. Sen nereye gidiyorsun
Deniz guleryuz canim. Asilama diger hastanelerde daha uygunken biz 1600 liraya yaptirdik eger olumsuz olursa her ay 1600 verip aşılama yaptirmak bizi biraz zorlayabilir canim. Çekirge dorukta devam edebiliriz. Orasi da en iyi hastanelerden biri.. Insallah gerek kalmaz bugün 14. Günüm insallah regl olmam hamile olurumBende jimer hastanesi cenk aşkalli ye gidiyorum...içini rahat tut tam bende artık bu ay asılama yaptiralim derken hamile olduğumu öğrendim.doktorun kim peki...
Amin inşallah canım allah hayırlısıyla nasip etsin stres hiç yapma...Deniz guleryuz canim. Asilama diger hastanelerde daha uygunken biz 1600 liraya yaptirdik eger olumsuz olursa her ay 1600 verip aşılama yaptirmak bizi biraz zorlayabilir canim. Çekirge dorukta devam edebiliriz. Orasi da en iyi hastanelerden biri.. Insallah gerek kalmaz bugün 14. Günüm insallah regl olmam hamile olurum
Bilmiyorum ki canim bi test aldim simdi ama regl olacak gibiyim. Eger olmazsam yarin yaparim canimBirdilimkek evde test yapsan çıkmaz mı acaba?
ne oldu canım senin sonuççç sırf ona girdim benim diş çekildi çok perişanım çok ağrım varBilmiyorum ki canim bi test aldim simdi ama regl olacak gibiyim. Eger olmazsam yarin yaparim canim
Tahlil veremedim canim doktor yoktu saglik ocaginda bennde baska yere gitmedim. Evdeyim kuzum insallah det olmazsam pazartesi veririm kan ama olacak gibiyim sankine oldu canım senin sonuççç sırf ona girdim benim diş çekildi çok perişanım çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?