- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım çarşamba günü 19 17 16 14 mm idi daha da büyür dedi doktor 4-5 tane vardı yumurtam gülüm her gün yapacağız bakalım
oooouu canım senin işin çok tutmayayım ben seni :))))) şaka bir yana rabbim tez zamanda kavuştursun yavrun- yada yavrularına :)canım çarşamba günü 19 17 16 14 mm idi daha da büyür dedi doktor 4-5 tane vardı yumurtam gülüm her gün yapacağız bakalım
canım sonuçlarının iyi çıkmasın çok sevindim. bu ay niye boş geçiyo? hsg çekildiği ay gebelik şansı fazla oluyomus diye okumustum biryerlerde tüpler açılıyomuş falan filan :) yumurtlama dönemin geçmediyse deneyin bence :)Selam kızlar. ..bende hsg çekildim sonunda..çok şükür temiz çıktı sonuclar. .Bu ay boş geceçek inşallah kismetse önümüzdeki ay aşılama olacak hayirlisiyla...
Teşekkür ederim canım...rahim ilaçlı olduğu için bebek pek sağlıklı olmuyormus canım..nette öyle okumuştum. Bugün doktorum da öyle dedi 10 15 gün ilişki önermiyor uz dedi.oda zaten adet zamanıma denk geliyor.evet hsg nin hamile kalmayi kolaylaştırdigi dogruymus ama sonraki aylar için sanırım. Yinede Tecrübeli arkadaşlar bizi bi aydınlatsa iyi olur tabicanım sonuçlarının iyi çıkmasın çok sevindim. bu ay niye boş geçiyo? hsg çekildiği ay gebelik şansı fazla oluyomus diye okumustum biryerlerde tüpler açılıyomuş falan filan :) yumurtlama dönemin geçmediyse deneyin bence :)
1
bir yandan kendim de umut ediyorum bir yandan eşim de acayip umutlu canım benim ya ALLAH hayırlarla sağlıcakla cümlemizi sevindirir inşallah amin..oooouu canım senin işin çok tutmayayım ben seni :))))) şaka bir yana rabbim tez zamanda kavuştursun yavrun- yada yavrularına :)
ayy kuzum evet o halde riske atılmaz haklısın. Sonraki aylar da etkisi devam ediyorsa bu harika. O zaman önümüzdeki ay senin için çok mühim olacak :)Teşekkür ederim canım...rahim ilaçlı olduğu için bebek pek sağlıklı olmuyormus canım..nette öyle okumuştum. Bugün doktorum da öyle dedi 10 15 gün ilişki önermiyor uz dedi.oda zaten adet zamanıma denk geliyor.evet hsg nin hamile kalmayi kolaylaştırdigi dogruymus ama sonraki aylar için sanırım. Yinede Tecrübeli arkadaşlar bizi bi aydınlatsa iyi olur tabi
hayırlısıyla inşallah sağlıcakla bir dahaki ay bakmışsın ki hamişsin canım?Teşekkür ederim canım...rahim ilaçlı olduğu için bebek pek sağlıklı olmuyormus canım..nette öyle okumuştum. Bugün doktorum da öyle dedi 10 15 gün ilişki önermiyor uz dedi.oda zaten adet zamanıma denk geliyor.evet hsg nin hamile kalmayi kolaylaştırdigi dogruymus ama sonraki aylar için sanırım. Yinede Tecrübeli arkadaşlar bizi bi aydınlatsa iyi olur tabi
Aslında ben baştan korkarak girdim.ama iyiki de anestezi ile yaptırmışim. Yapılırken hiç bişey anlamadım. Acı hissetmedim yani.ama kendime geldikten sonra çok zor oldu.ilk gün çok ağrım oldu.eve geldim nerdeyse bayılıyordum. Ve bütün gün baş ağrısı çektim. İkinci günde ağri devam etti kasiklarim da ama üçüncü gün geçti sayılır. ..ama yaptiracaklara tavsiyem kesinlikle anestezili yaptırmaları. Sonrasinda bu kadar aci oluyorsa Yapılırkenkini düşünemiyorum. ..sen yaptirmismiydin canimaysefeytum canım peki hsg çektirmek zor mu canın yandı mı?
İnşallah canim insallahhayırlısıyla inşallah sağlıcakla bir dahaki ay bakmışsın ki hamişsin canım?
Canim pazartesiye kadar bekleyecem olmazsam pazartesi kan testi yapmayi dusunuyorum evde test yapmaya cekiniyorm degisik heycelanlada bekliyorum bakalimbugün buralar sessiz :) bir sevinçli haber alsak da keyfimiz yerine gelse ne güzel olur....
Sweet03 ne zaman test yapacaksın?
ben de öyle canım test yapmaktan insan sıkılıyor hep negatifi görmekten ...inşallah hayırlı sevinçli haberini verirsin bizlere gülümCanim pazartesiye kadar bekleyecem olmazsam pazartesi kan testi yapmayi dusunuyorum evde test yapmaya cekiniyorm degisik heycelanlada bekliyorum bakalim
Aslinda ben 10 gun once yaptim negatif cikti daha yapmak istemiyorum o yuzden bakalim agridan oluyorum ama bel agrisindan kac gundur temizlik yapmaya korkuyorumben de öyle canım test yapmaktan insan sıkılıyor hep negatifi görmekten ...inşallah hayırlı sevinçli haberini verirsin bizlere gülüm
sakın sakın canım ağır iş yapma bir şu testi yap bakalımAslinda ben 10 gun once yaptim negatif cikti daha yapmak istemiyorum o yuzden bakalim agridan oluyorum ama bel agrisindan kac gundur temizlik yapmaya korkuyorumhic uyku gozume girmiyor.insallah canim
Aynen canim insallah hepimizinde bu dilegi olur rabbim bu enguzel duyguyuda hepimize yasatirsakın sakın canım ağır iş yapma bir şu testi yap bakalım
Cocuk ailesine d3mek istedi ki bizi rahatsız etmetin biz bu hafta sonu yokuzzzzzz... Ama tabi ki onlar rahatsiz etmek icin ustun bir çaba gösterdiler sağolsunlar. Hala buradalar yarın gidecekler insallah canimbu ne biçim şey ya bu kadar da olmaz pes yani sizi mi kıskandılar ya ...ay ben de eşimin akrabalarını sevmiyorum o kadar canımı yaktılar ki soğudum eşinin ağzında da bakla ıslanmıyor ha
Alıştım artik canım şu kocama acisalar bari eşşek gibi calisiyor cocuk onun da hakki degil mi iki gün kaçıp kafa dinlemek.. Yaziklar olsun ben bişey demiyorum artik Allah a havale ediyorum. Artık onumuzdeki ay gideriz bu aydan gecti.. Tabi önümüzdeki ay tekrar gelmezlerse..kuzumm yaa kıyamamm allah sabrını sınıyor valla. bosver elbet giderler. onlar gider gitmez siz yine planınızı gerçekleştirirsiniz. Eşinde artık tecrübe ettiğine göre bir daha planlarınızı söylemez ailesine. sinirinide hiççç bozmaaa onlara birşey olmuyo gene olan sana oluyo bosver keyfine bak canımsın ya valla kendimmiş gibi sinirlendim onlara.
Benim anlamadığım daha siz yeni gitmediniz mi onlara. siz döner dönmez hangi bahane ile geldiler?Alıştım artik canım şu kocama acisalar bari eşşek gibi calisiyor cocuk onun da hakki degil mi iki gün kaçıp kafa dinlemek.. Yaziklar olsun ben bişey demiyorum artik Allah a havale ediyorum. Artık onumuzdeki ay gideriz bu aydan gecti.. Tabi önümüzdeki ay tekrar gelmezlerse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?