ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah bu sene hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz gülüm ben cümlemiz için sevinmek istiyorum ALLAH'IN İZNİYLE..Canim Allah yardimcin olsun insallah haayirla sonuclanir senin adina cok sevindim
Rabbim inşallah hayırlısıyla sevindirir hepinizi inşallah çok dua ediyorumALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah bu sene hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz gülüm ben cümlemiz için sevinmek istiyorum ALLAH'IN İZNİYLE..
sen neler yapıyorsun gülüm?
benim şimdi pazar gününe kadar ilşki durumu çok önemli kasmamam lazım kendimiRabbim inşallah hayırlısıyla sevindirir hepinizi inşallah çok dua ediyorum
İnşallah dua et önce ve hemen kalkma ilişkiden sonra yat 1 saat en azbenim şimdi pazar gününe kadar ilşki durumu çok önemli kasmamam lazım kendimi
Canim ben yeni bir doktorla devan ediyorum genetik test yapildi vucudum bebegi yabanci nadde okarak algilayip atiyormus bagisiklik sisteminde sorun varmis bir tedaviye basladim bakalim hayirlisi dedim yola devamALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah bu sene hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz gülüm ben cümlemiz için sevinmek istiyorum ALLAH'IN İZNİYLE..
sen neler yapıyorsun gülüm?
çok çok sevindim canım senin adına ne garip ya vücudunda yabancı madde olarak düşünmesi bebeğini inşallah hayırlarla sağlıcakla gülüm benim sen de hayırlarla sevineceksin inşallah amin...Canim ben yeni bir doktorla devan ediyorum genetik test yapildi vucudum bebegi yabanci nadde okarak algilayip atiyormus bagisiklik sisteminde sorun varmis bir tedaviye basladim bakalim hayirlisi dedim yola devam
cümlemize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah gülümİnsallah Allah hayirlisini versin herkese
canımmm dualarım seninlee. İnşallah bu ay muradına erersin. yarın mübarek gün19-17-16-14 mm lerde 4-5 tane yumurtam oluşmuş bugün de vuruldu iğnem yarın çatlatma iğnesi vurulacak yarından pazara kadar işimiz yoğun
çalışmalar aynı zamana geldi desene evet canım hayırlı gündür inşallah hayırlı uğurlu gelir bizlere de ...canımmm dualarım seninlee. İnşallah bu ay muradına erersin. yarın mübarek günbu arada benimde bu hafta çalışma haftam
inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder rabbim canm. stres yapmamaya calışşKızlar Merhaba
10 aylık evliyim.Kendimi bildim bileli düzensiz adet oldum.Çocuk yapmamın zor olacağını biliyordum tedavi görmeye başladık.Eşimde sorun yok.Rahim filmi çekildi herşey ok.Klomen kullandım işe yaramadı.Bu ay menagon kullandım ve yumurtalarım büyüdü ve çatlatma iğnesi vuruldum.Sonrasında planlı ilişkiler oldu.Bugün 9.günüm..12. Gün kan testi yaptırmamı istedi dr'um.
inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder rabbim canm. stres yapmamaya calışş
hoşgeldin aramıza canım inşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel haliBen de 2017'de hamile Kalmak istiyorum. Hatta bu aya kismet olursa sene bitmeden hayirlisiyla Anne oluruz insallah.
hayırlarla sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah canım daha çok yeni hiç moralini bozma bu ay sevinçli haberi alırsın inşallah listemize ekleyeyim mi seni de canımKızlar Merhaba
10 aylık evliyim.Kendimi bildim bileli düzensiz adet oldum.Çocuk yapmamın zor olacağını biliyordum tedavi görmeye başladık.Eşimde sorun yok.Rahim filmi çekildi herşey ok.Klomen kullandım işe yaramadı.Bu ay menagon kullandım ve yumurtalarım büyüdü ve çatlatma iğnesi vuruldum.Sonrasında planlı ilişkiler oldu.Bugün 9.günüm..12. Gün kan testi yaptırmamı istedi dr'um.
hoşgeldin aramıza canım inşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel hali
tamam canım ekliyorum hemen..Olur benim bat 31 mart
sen ne kadardır bebek istiyorsun canım? kaç senelik evlisinOlur benim bat 31 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?