4 yildir evliyim ve 2 yildir da çocuk sahibi olmak istiyorum Ama olmadi. Ben yine de bu ay çok umutluyumsen ne kadardır bebek istiyorsun canım? kaç senelik evlisin
hayırlısıyla inşallah bu ay gelir bebeğin canım sağlıcakla...amin..4 yildir evliyim ve 2 yildir da çocuk sahibi olmak istiyorum Ama olmadi. Ben yine de bu ay çok umutluyum
hayırlarla sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah canım daha çok yeni hiç moralini bozma bu ay sevinçli haberi alırsın inşallah listemize ekleyeyim mi seni de canım
listeye ekleyeyim bat yazmasak da olur sonucu bildir inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin ..bizlere de dua edersin o zaman anne olarak canım..Teşekkür ederim.İnşallah hayırlısı olur.Ekleyelim:) 13 Şubatta kan testi yaptırıcam.Aderim düzensiz olduğu için tarihini bilemiyorum
Bugün turbelere gidecektim yarin oglen de kaplica otelinde olacaktik canim... Ama bunu ogrenen kaynanam.ve kaynatam bir senedir bir gece kalip giderlerdi bu sefer geldiler ve gitmeye hic niyetleri yok. Resmen cinnet geciriyorum bu kadar saygisiz insanlar olamaz ya benim salak kocam biz kaplica oteline gidecegiz biraz kafamiz dagilsin stresimizi atalim dedi adamla kadin persembe gününden evimize damladi haftasonu da gidecek gibi degiller... Malesef acı ama gercek. Ben eşimin bütün ailesinden NEFRET EDİYORUM. Görgüsüzler saygisizlar...!Birdilimkek ne yaptın kaplıcaya mı gittiniz yeşil türbeye ne zaman gideceksin? bana da dua et
ay hadi hayırlısı inşallah canım bir hamiş haberi bizleri çok sevindirecek inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah aminaaynaa canim merhaba bat tarihim dundu bi gunum gecti cok heycanlandim bana dua edin artik olmus olsun
çok sevindim canım hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur inşallah gülüm ..tedavin olunlu sonuçlanır inşallah aminHayırlı cumalar kızlar.. Ben de dün rahim filmi çekildim, tüpler açık yazıyor rapordan anladığım kadarıyla hamd olsun. Önümüzdeki adetle de tüp bebek süreci başlayacak inşallah. Bizim eşimin sperm durumundan direkt tüp bebek. Inşallah artık kavuşuruz yavrumuza sağlık sıhhatle.. hepimize dua ediyorum
Amin canim Rabbim razi olsun. Senin de oyle inşallahçok sevindim canım hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur inşallah gülüm ..tedavin olunlu sonuçlanır inşallah amin
kuzumm yaa kıyamamm allah sabrını sınıyor valla. bosver elbet giderler. onlar gider gitmez siz yine planınızı gerçekleştirirsiniz. Eşinde artık tecrübe ettiğine göre bir daha planlarınızı söylemez ailesine. sinirinide hiççç bozmaaa onlara birşey olmuyo gene olan sana oluyo bosver keyfine bak canımsın ya valla kendimmiş gibi sinirlendim onlara.Bugün turbelere gidecektim yarin oglen de kaplica otelinde olacaktik canim... Ama bunu ogrenen kaynanam.ve kaynatam bir senedir bir gece kalip giderlerdi bu sefer geldiler ve gitmeye hic niyetleri yok. Resmen cinnet geciriyorum bu kadar saygisiz insanlar olamaz ya benim salak kocam biz kaplica oteline gidecegiz biraz kafamiz dagilsin stresimizi atalim dedi adamla kadin persembe gününden evimize damladi haftasonu da gidecek gibi degiller... Malesef acı ama gercek. Ben eşimin bütün ailesinden NEFRET EDİYORUM. Görgüsüzler saygisizlar...!
bu ne biçim şey ya bu kadar da olmaz pes yani sizi mi kıskandılar ya ...ay ben de eşimin akrabalarını sevmiyorum o kadar canımı yaktılar ki soğudum eşinin ağzında da bakla ıslanmıyor haBugün turbelere gidecektim yarin oglen de kaplica otelinde olacaktik canim... Ama bunu ogrenen kaynanam.ve kaynatam bir senedir bir gece kalip giderlerdi bu sefer geldiler ve gitmeye hic niyetleri yok. Resmen cinnet geciriyorum bu kadar saygisiz insanlar olamaz ya benim salak kocam biz kaplica oteline gidecegiz biraz kafamiz dagilsin stresimizi atalim dedi adamla kadin persembe gününden evimize damladi haftasonu da gidecek gibi degiller... Malesef acı ama gercek. Ben eşimin bütün ailesinden NEFRET EDİYORUM. Görgüsüzler saygisizlar...!
Amin canim insallah dua edin cok cok banaay hadi hayırlısı inşallah canım bir hamiş haberi bizleri çok sevindirecek inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah amin
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN gülüm...Amin canim insallah dua edin cok cok bana
evet canım dün vuruldum pazara kadar çalışmalar düzenli olmalı :)aaynaa canım nasılsın çatlatma iğnesni vuruldun mu?
yumurtalar kac cm olmustu? her gün mü ilişki olcak?evet canım dün vuruldum pazara kadar çalışmalar düzenli olmalı :)
canım çarşamba günü 19 17 16 14 mm idi daha da büyür dedi doktor 4-5 tane vardı yumurtam gülüm her gün yapacağız bakalımyumurtalar kac cm olmustu? her gün mü ilişki olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?