Tebrikler canimmmmmVeeeeeee yükselmiş çok şükür 84
Aynacim tsk listeye eklemisssinsonlara doğru hamişlerimiz çoğalıyor başlardan da hamişler bekliyoruz YA RABBİM hepimizi peş peşe sevindir hayırlarla amin
eklerim tabii canım rica ederim inş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz siz anneler de bizlere dua edin Rabbim sizlere de kolay doğumlar kucağınıza hayırlı sağlıklı şekilde almanızı nasip etsin amin bizlere deAynacim tsk listeye eklemisssin
bizimde bir sorunumuz yok aşılama olduk bu ay tutmadı canımEvet kuzum tüp bebek.ilki aşılamaydı.esiminde benimde sorunumuz yok.ama yapamadık.inşallah kucağimiza alırız.sen peki
Amin canimmmm rabbim isteyen herkese saglikli hamilelikler nasip etsin.kimseye aratmadin insallah.sanada hayirlisiyla nasip etsn cnmeklerim tabii canım rica ederim inş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz siz anneler de bizlere dua edin Rabbim sizlere de kolay doğumlar kucağınıza hayırlı sağlıklı şekilde almanızı nasip etsin amin bizlere de
Benim kanamam falnda olmustu cnm kahverengi lekelerde.simdi dimdi daha iyiyim sukur suan 10 haftalik hamileyim her sey yolunda gozukuyo rabbim saglikli bebek dunyaya getrmeyi nasip etsin insallh.hamilelerde olabiliyomus tabi dr kontrolu iyi oluyoHamiş olan bayanlar akıntınız oldu mu? Benim su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım var. Bu arada bu ay aşılama yaptım negatif acaba aşılamadan mı bılemıyorum. Aşılamanın 14. günü bugun dün negatifti kan testim. Ama bu akıntı aklımı karıstırdı
Canım testinin markası nedir bilmiyorum ama yarında yap testi daha da koyulaşıcak gibi yarına :)Kizlarrrr 7 yazan test ovulasyon testi pozitif mii yoksa daha koyulasmasi lazim mi
rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi saglikla dunyaya getirmeni nasip etsin canim cok zor milletin sorularina cevap vermek hatta sürekli bu sorulara maruz kalmak seni anliyorum sabredelim guzwl gunlwr gelecek inşbu ay baskent hulusi hocaya gitmeye karar verdim kizlar neye bakilcaksa bakilsin tekrar artik zaman kaybetmek istemiyotum ben tedavi icin. 2.5 yil oluyor evleneli herkesin cocuk sorulatindan anlamli bakislarindan cok yoruldum. Bu ay ne kadarda umit etmistim halbuki. Olmayinca olmuyor iste allahim nasip etmiyot bir sekilde. Ne desek bos aslinda eve geldigimden beri agliyorum icim nasil yaniyor anlatamam
Canım sen reglmi oldun olduysanda nolur sabırlı ol. Haberlerde bebekleri beyin ameliyatı olacak aileyi izledim ameliyat olmazsa ölecek olursada felç kalacak yani rabbimin imtihanı. Allah kimseyi bu seçimi yapmak zorunda bırakmasın. Olmuyorsa bir vakti vardır ve en hayırlısını sadece rabim bilir sen gönlünü rahat tut bak bizler varız birbirimize destek olacağız. Zor biliyorum ama hayat mucizelerle dolu rahmetten umut kesilmez inşallah gönlümüzdeki olacakbu ay baskent hulusi hocaya gitmeye karar verdim kizlar neye bakilcaksa bakilsin tekrar artik zaman kaybetmek istemiyotum ben tedavi icin. 2.5 yil oluyor evleneli herkesin cocuk sorulatindan anlamli bakislarindan cok yoruldum. Bu ay ne kadarda umit etmistim halbuki. Olmayinca olmuyor iste allahim nasip etmiyot bir sekilde. Ne desek bos aslinda eve geldigimden beri agliyorum icim nasil yaniyor anlatamam
bu ay baskent hulusi hocaya gitmeye karar verdim kizlar neye bakilcaksa bakilsin tekrar artik zaman kaybetmek istemiyotum ben tedavi icin. 2.5 yil oluyor evleneli herkesin cocuk sorulatindan anlamli bakislarindan cok yoruldum. Bu ay ne kadarda umit etmistim halbuki. Olmayinca olmuyor iste allahim nasip etmiyot bir sekilde. Ne desek bos aslinda eve geldigimden beri agliyorum icim nasil yaniyor anlatamam
hoşgeldin canım aramıza eklerim inş hepimiz umutlarla bekliyoruzBENİDE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE İŞALLAH BANADA 2016 UĞURLU GELİR *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?