2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Cnm gittim bugün dr.yükselmiş değerim .herşey yolunda gidiyor şuanda şükürler olsun.boşver kaynananı kapat kapını gitsin oda tıkasın kulaklarını:)
oy kuzum çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş....AAAA kaynanam az değil bizim borçlar gırtlaktayken hep kendi eksiklerini söyleyip durdu hala da ben istediğimi alamazken o kendine yer yapmaya çalışıyor gece 3 e kadar ders çalıştım işte bundan sonra benim eksiklerim yoksa oğlunun kafasının etini de bundan sonra ben yerim sen nasıl kaynatama kızıyorsan dedim artık eksiğiniz kalmadı ben 2 snedir bekliyorum yeter dedim de susuyor içinden neler diyordur ...
Annem dul maaşıyla bana yemiyor içmiyor bir şeyler alıyor zoruma gidiyor kendi de bir hediye bile almadan gelmiş amannnn memur arkadaşım bana kpss kitabı alıp yolluyor eşime diyemiyorum diye kaynana iyi iyi diyor sinirden bu sene beni kudurtmasalar belli bir yaştan sonra dünya malını düşünmek eşya derdine düşmeyi anlamıyorum bebek olsun inş diyor erkek olursa iyiymiş dedim hayırlı sağlıklı olsun da erkeği kızı mı kaldı bu işin dedim iki kızım bir erkek evladım olsun dedim kzılar farklıdır diyorum tabii kendi oğullarına anca yük olmayı bildiğinden ay ne sinir oldum doldum resmen

Arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz, ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. Gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu. Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan ve 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bu gün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen. ...

amin hayırlarla inş canım ben de nasıl duracağımı bilemiyorum ilişki sonrası komik olmaz mı eşim de bana bazen gülüyor telaş yapıyorum aklımızda hep bebek var oluruna bırakamıyoruz durumu

:)) evet canım aynen öyle oluyo

Merhaba hamile arkadasların degerlerinin yükselmesine çok sevindim. Allah sağlıkla tamamlamaları ve kucaklarına almayı nasip etsin darıs olmayanla inşallah @aynaa kaynananı boşver ben senin ki gibi kv ile aynı evde yaşıyorum her gün yanımda yani:) takma kafanı

hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha bir evlat olur inş amin listemize katılmak istersen adını listeye yazarım hamilelik ve hamile olma konusunda birbirimize destek oluyoruz
Çok saol bıtanem tabıkı katılmak ısterım

evet canım sonuc pozıtıf haftaya kese gormeye gıdıcme ınsallah hersey yolunda gıder yavrucugumu kucgaım alırım bukez
Can'ım ıns ya bende daha gormedım 19da görücem çok korkuyorum bısey olucak dıye tüp bebekle ılk seferde kaldım uc aşılmadan sonra

Can'ım bende varım benıde eklermısım hamıle dıye

Kizlar siz deneyimlisinizdir bana yardimci olabilir misiniz ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumuz gun mu yoksa ertesi gunmu denicez bi de iki gundur cift cizgi gösteriyo test

kizlar sizde de oluyomu boyle kendimi cok yorgun hissediyorum sanki bir savasa girmisimde kaybetmis gibi yorgun ve umutsuz.. yarin doktoruma muayene olmaya gidicem hasta olmadim hala defalarca test yaptim sonuc hep negatifti biliyorum yarinda ayni somuc olacak hic gitmek istemiyorum aslinda birakip kapatmak istiyorum bu konuyu bazen ama agrilarim var cocuk isterken nur tppu gibi bir kistim olmasindan korkuyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum

senin ne kadardır olmuyor canım ben de 2 ay kullanmıştım klomen yeniden başlasam mı acaba
7 aydır olmuyo canım klomeni gecen ay denedik ilk kez olmadı..ama esimin islerinden dolayı sadece doktorun dedigi ilk gun denedik diger gunler de 3 gun boyunca yapın dedi ama yapamadık ondan mı bilmiyorum o yuzden bu ay da klomene devam ama sonrasinda istemiycem gibi duruyo cunku sonrasinda progestan verdi ve o ilac tüm bunyemi alt ust etti..bu arada bugun ikinci gunum bal tarcin corekotuna baslasam mi kararsizim klomen de kullanacagim icin sence napiim?

7 ay sonunda farkettimki gucsuz olmamak lazım arkadaşım biraz daha sabırr bn de yrn gidicem doktora benim de bu ay cok agrım oldu kısmet bu isler de rahatlat kendini sonucta kafaya takıp uzulsek de sonuc degismiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…