inşallah cnm verdim mi kan?İki gün önce 39 du.azönce yine verdim kan.inşallah yükselir. Ölcem meraktan
oy kuzum çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş....AAAA kaynanam az değil bizim borçlar gırtlaktayken hep kendi eksiklerini söyleyip durdu hala da ben istediğimi alamazken o kendine yer yapmaya çalışıyor gece 3 e kadar ders çalıştım işte bundan sonra benim eksiklerim yoksa oğlunun kafasının etini de bundan sonra ben yerim sen nasıl kaynatama kızıyorsan dedim artık eksiğiniz kalmadı ben 2 snedir bekliyorum yeter dedim de susuyor içinden neler diyordur ...Cnm gittim bugün dr.yükselmiş değerim .herşey yolunda gidiyor şuanda şükürler olsun.boşver kaynananı kapat kapını gitsin oda tıkasın kulaklarını:)
amin hayırlarla inş canım ben de nasıl duracağımı bilemiyorum ilişki sonrası komik olmaz mı eşim de bana bazen gülüyor telaş yapıyorum aklımızda hep bebek var oluruna bırakamıyoruz durumu
Merhaba hamile arkadasların degerlerinin yükselmesine çok sevindim. Allah sağlıkla tamamlamaları ve kucaklarına almayı nasip etsin darıs olmayanla inşallah @aynaa kaynananı boşver ben senin ki gibi kv ile aynı evde yaşıyorum her gün yanımda yani:) takma kafanıoy kuzum çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş....AAAA kaynanam az değil bizim borçlar gırtlaktayken hep kendi eksiklerini söyleyip durdu hala da ben istediğimi alamazken o kendine yer yapmaya çalışıyor gece 3 e kadar ders çalıştım işte bundan sonra benim eksiklerim yoksa oğlunun kafasının etini de bundan sonra ben yerim sen nasıl kaynatama kızıyorsan dedim artık eksiğiniz kalmadı ben 2 snedir bekliyorum yeter dedim de susuyor içinden neler diyordur ...
Annem dul maaşıyla bana yemiyor içmiyor bir şeyler alıyor zoruma gidiyor kendi de bir hediye bile almadan gelmiş amannnn memur arkadaşım bana kpss kitabı alıp yolluyor eşime diyemiyorum diye kaynana iyi iyi diyorsinirden bu sene beni kudurtmasalar belli bir yaştan sonra dünya malını düşünmek eşya derdine düşmeyi anlamıyorum bebek olsun inş diyor erkek olursa iyiymiş dedim hayırlı sağlıklı olsun da erkeği kızı mı kaldı bu işin dedim iki kızım bir erkek evladım olsun dedim kzılar farklıdır diyorum tabii kendi oğullarına anca yük olmayı bildiğinden ay ne sinir oldum doldum resmen
Insallahhh canimmmmsaol bonboncum...:)yükselmiş benimkide 230 olmuş çok mutluyum inşallah bu sefer kucağıma alıcam yavrumu sağlıklı bişeklide allahın izniyle
Çok saol Can'ım sende hamılesın sanırımsedef cok sevındım canım
Çok saol bıtanem tabıkı katılmak ısterımhayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha bir evlat olur inş amin listemize katılmak istersen adını listeye yazarım hamilelik ve hamile olma konusunda birbirimize destek oluyoruz
Çok saol Can'ım sende hamılesın sanırım
Can'ım ıns ya bende daha gormedım 19da görücem çok korkuyorum bısey olucak dıye tüp bebekle ılk seferde kaldım uc aşılmadan sonraevet canım sonuc pozıtıf haftaya kese gormeye gıdıcme ınsallah hersey yolunda gıder yavrucugumu kucgaım alırım bukez
Can'ım ıns ya bende daha gormedım 19da görücem çok korkuyorum bısey olucak dıye tüp bebekle ılk seferde kaldım uc aşılmadan sonra
32gunlugum Can'ım daha belcıkada yaptırdım burda devlet hersyı karsılıyo bı tane transfer Ettıler senındemı tedavıyle olsune güzel canım gözün aydın kaçıncı gun kavtane nerde yaptırdın
32gunlugum Can'ım daha belcıkada yaptırdım burda devlet hersyı karsılıyo bı tane transfer Ettıler senındemı tedavıyle olsu
Allahım ıkımıze de keseyı görmek Nasıp Etsın goguslerım çok agrıyo bıde sureklı adet olacakmısım gıbı Ağrı'lar gırıyor bulantın basladımıevet canım benımde tüp bebek
Can'ım bende varım benıde eklermısım hamıle dıye****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.lale_cik
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey
49.
Peki simdi ne olcak dun denedik bugun yine cift iyice kafam karıştıCanım testinin markası nedir bilmiyorum ama yarında yap testi daha da koyulaşıcak gibi yarına :)
7 aydır olmuyo canım klomeni gecen ay denedik ilk kez olmadı..ama esimin islerinden dolayı sadece doktorun dedigi ilk gun denedik diger gunler de 3 gun boyunca yapın dedi ama yapamadık ondan mı bilmiyorum o yuzden bu ay da klomene devam ama sonrasinda istemiycem gibi duruyo cunku sonrasinda progestan verdi ve o ilac tüm bunyemi alt ust etti..bu arada bugun ikinci gunum bal tarcin corekotuna baslasam mi kararsizim klomen de kullanacagim icin sence napiim?senin ne kadardır olmuyor canım ben de 2 ay kullanmıştım klomen yeniden başlasam mı acaba
7 ay sonunda farkettimki gucsuz olmamak lazım arkadaşım biraz daha sabırr bn de yrn gidicem doktora benim de bu ay cok agrım oldu kısmet bu isler de rahatlat kendini sonucta kafaya takıp uzulsek de sonuc degismiyo..kizlar sizde de oluyomu boyle kendimi cok yorgun hissediyorum sanki bir savasa girmisimde kaybetmis gibi yorgun ve umutsuz.. yarin doktoruma muayene olmaya gidicem hasta olmadim hala defalarca test yaptim sonuc hep negatifti biliyorum yarinda ayni somuc olacak hic gitmek istemiyorum aslinda birakip kapatmak istiyorum bu konuyu bazen ama agrilarim var cocuk isterken nur tppu gibi bir kistim olmasindan korkuyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?