- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Bnce cok guvenme o testlere cnm bnm de gecen ay hic tutmadi sandım ki yumurtlamadım doktor da o testlerle hamile kalan gormedim ben dedi :)Kizlar siz deneyimlisinizdir bana yardimci olabilir misiniz ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumuz gun mu yoksa ertesi gunmu denicez bi de iki gundur cift cizgi gösteriyo test
oyle evet sonuc degismiyo ama insan kendini uzulmekten alamiyo7 ay sonunda farkettimki gucsuz olmamak lazım arkadaşım biraz daha sabırr bn de yrn gidicem doktora benim de bu ay cok agrım oldu kısmet bu isler de rahatlat kendini sonucta kafaya takıp uzulsek de sonuc degismiyo..
inşallah cnm verdim mi kan?
inşallah cnm verdim mi kan?
Evet bebeğim dün verdim.84 olmuş.hamişim artık inşallainşallah cnm verdim mi kan?
Vay yavrum Allah sabır versin.sakın onları düsünme emi kuzum.oy kuzum çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş....AAAA kaynanam az değil bizim borçlar gırtlaktayken hep kendi eksiklerini söyleyip durdu hala da ben istediğimi alamazken o kendine yer yapmaya çalışıyor gece 3 e kadar ders çalıştım işte bundan sonra benim eksiklerim yoksa oğlunun kafasının etini de bundan sonra ben yerim sen nasıl kaynatama kızıyorsan dedim artık eksiğiniz kalmadı ben 2 snedir bekliyorum yeter dedim de susuyor içinden neler diyordur ...
Annem dul maaşıyla bana yemiyor içmiyor bir şeyler alıyor zoruma gidiyor kendi de bir hediye bile almadan gelmiş amannnn memur arkadaşım bana kpss kitabı alıp yolluyor eşime diyemiyorum diye kaynana iyi iyi diyorsinirden bu sene beni kudurtmasalar belli bir yaştan sonra dünya malını düşünmek eşya derdine düşmeyi anlamıyorum bebek olsun inş diyor erkek olursa iyiymiş dedim hayırlı sağlıklı olsun da erkeği kızı mı kaldı bu işin dedim iki kızım bir erkek evladım olsun dedim kzılar farklıdır diyorum tabii kendi oğullarına anca yük olmayı bildiğinden ay ne sinir oldum doldum resmen
gününüz geçti mi,kizlar sizde de oluyomu boyle kendimi cok yorgun hissediyorum sanki bir savasa girmisimde kaybetmis gibi yorgun ve umutsuz.. yarin doktoruma muayene olmaya gidicem hasta olmadim hala defalarca test yaptim sonuc hep negatifti biliyorum yarinda ayni somuc olacak hic gitmek istemiyorum aslinda birakip kapatmak istiyorum bu konuyu bazen ama agrilarim var cocuk isterken nur tppu gibi bir kistim olmasindan korkuyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum
Bnc
Bnce cok guvenme o testlere cnm bnm de gecen ay hic tutmadi sandım ki yumurtlamadım doktor da o testlerle hamile kalan gormedim ben dedi :)
evet gecti 5 ocaktigününüz geçti mi,
bende dua ediyorum degilsem bir an once hasta olayim artik belirsizlikten cok sıkıldımBenimde umutsuzluga dustugum cok oluyor canim hemde nasil kendimi asiri yorgun hissediyorum. Etrafimdakilere cok kafayi takiyorum tum arkadaslarimin bebeklerinin fotolarini atmadindan dusuncesiz davranmasindan rahatsiz oluyorm. Bunlar cidden beni rahatsiz ediyor. dun adette oldum zaten bugun bel agrisindan cildircaktim psikolojim altust artik tedavi surecine girecegim sanirim bekle bekle nereye kadar
Evet cnm ya bu kadar zor gibi görunmuyodu uzaktanBenim o sekilde hamile kalan arkadasim var ama her gun mu deneme yapilmasi lazim gun asiri mi bi de iki gun cift cizgi cikinca hesap yapamadim. Baya zor islermis ya disardan bakinca hic boyle oldugunu düşünmüyordum
Seni cok iyi anliyorum canm 5 gun geciktim artik hamileyim sanarken adet oldum simdide niye bu kadar gecikti diye endiseliyimbende dua ediyorum degilsem bir an once hasta olayim artik belirsizlikten cok sıkıldım
canim cok sitrese giriyoruz hergun bir belirti ariyoruz kendimizde ben adete bir hafta kala basladim hesap yapmaya hatta calismalarida erken biraktim varsa dusmesin diye oysaki doktorum uyarmisti son hune kadar birakma demişti ben yok akintim var yok agrim var bunlara tutundum halbuki bunlar adet gorecrklerdede olan seyler sonuc bu iste stresten adette olamadimSeni cok iyi anliyorum canm 5 gun geciktim artik hamileyim sanarken adet oldum simdide niye bu kadar gecikti diye endiseliyim
Aynen canim ama bunda gecirdimiz zamanin etkisi var olmadikca hirs oluyor sanki gun hesapliyoruz o zamanlar iliskiye giriyoruz vs halbuki kasmasak kendimizi belki daha kolay olacak.. Korunurken hamile kaliyor bazilari nasil oluyr anlamiyorum biz isteyerek olmuyor millet istemeden hamile kaliyocanim cok sitrese giriyoruz hergun bir belirti ariyoruz kendimizde ben adete bir hafta kala basladim hesap yapmaya hatta calismalarida erken biraktim varsa dusmesin diye oysaki doktorum uyarmisti son hune kadar birakma demişti ben yok akintim var yok agrim var bunlara tutundum halbuki bunlar adet gorecrklerdede olan seyler sonuc bu iste stresten adette olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?