uzan canım biraz dinlenmeye çalış bence bugünü öyle geçirYa sancı bel ağrısı delirdi beni. ..ama dayanacagim
amin canımUzanmış durumdayim canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
hoşbulduk cnm tabiki isterim katılmakhoşgeldin aramıza canım inan umutlandırmak da istemem bu belirtiler hamişlik belirtilerinden ama ben de yaşadım ama hamiş değildim zamana bırakıp testlerle emin olmak lazım sonra çok üzülüyor insan...
listemize katılmak istersen adını yazarım
ben de seni göremiyince msj atayım dedim konuyu izlemeye aldıysan canım bildirim gelir evet hamişlerimiz çoğalıyor :) en kısa zamanda YA RABBİM bizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inş amin beklemedeyiz bakalım hepimizi karşısına hamiş resmini koyarız inş aminSelam kızlaaar bana bayadır bildirim gelmiyo topikten bende gelemedim. Baya haberler var hale olan arkadaşlarımız var. Allah kucaklarına almayı nasşp etsin. Bizlerde en yakın zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallah.
Canım herhalde bikere bildirim gelmiştir ben diğerlerinin arasında görmemişimdir sonrada kşmse etiketlemediği ya da mesajımdan alıntı yapmadığı için tekrar gelmemiştir muhtemelen. İnşallah duaların kabul olur canım aminnnn 2016 da bebişlenelim dimi çok bekledik artıkkben de seni göremiyince msj atayım dedim konuyu izlemeye aldıysan canım bildirim gelir evet hamişlerimiz çoğalıyor :) en kısa zamanda YA RABBİM bizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inş amin beklemedeyiz bakalım hepimizi karşısına hamiş resmini koyarız inş amin
Görür canım baksana 51 olmuşuz maşallahsanırım sene sonuna kadar listemiz 100 kişiyi görür
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM RABBİM HEPİMİZİ HAYIRLISIYLA SEVİNDİRİR İNŞGörür canım baksana 51 olmuşuz maşallahherkesin sağlıcakla bebeğini kucağına alması dileğiyle inşallahh
öyle canım ya ben de bir adet olsam rahatlayacağım bakalım ocak ayında da bakalım kimler hamiş olacaklarCanım herhalde bikere bildirim gelmiştir ben diğerlerinin arasında görmemişimdir sonrada kşmse etiketlemediği ya da mesajımdan alıntı yapmadığı için tekrar gelmemiştir muhtemelen. İnşallah duaların kabul olur canım aminnnn 2016 da bebişlenelim dimi çok bekledik artıkk
adet olamadım ben henüz yaCalismalar nasil gidiyor allahim yuzumuzu kara cikarmasin
Canim yarin bir doktora gitsene ya neden boyle oldu acaba hamile olabilirsin adet sokturucu ictigin halde olmuyoda eger valla bir git canim yaa allah korusun kotu bisi olmasinadet olamadım ben henüz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?