ya bazen aksilik burnunun ucunda biter ama gerçekten de ters lalenin de dediği gibi ıhlamur nane l,mon falan canım onlarla biraz idare etmeye bak benim de dişim ağrıyordu ya inş atlatırsın canımKızlar valla dün gece uyuyamadım boğazımdan. Tamda yumurtlama günlerim içmiycem ya şansa bakın bu ayda bu çıktı. Tabi ilerlerse kullancam kulağım ağrıyor boğazımdan. 22si karne günü o zamana kadar dayanmalıyım off off Rabbim yardım etsin cümlemize
ya bazen aksilik burnunun ucunda biter ama gerçekten de ters lalenin de dediği gibi ıhlamur nane l,mon falan canım onlarla biraz idare etmeye bak benim de dişim ağrıyordu ya inş atlatırsın canımKızlar valla dün gece uyuyamadım boğazımdan. Tamda yumurtlama günlerim içmiycem ya şansa bakın bu ayda bu çıktı. Tabi ilerlerse kullancam kulağım ağrıyor boğazımdan. 22si karne günü o zamana kadar dayanmalıyım off off Rabbim yardım etsin cümlemize
aaynaa CANIM BENİDE LİSTEYE EKLERMİS BAT 3 ŞUBAT
Canim bisey olmaz yaa o kadarda abartmamak lazim bence. Benim hamile oldugunu bilmeden adet sokturucu icen tanidigim var.. Daha ortada bisi yokken kendine eziyet etme bence ic ilaclariniKızlar valla dün gece uyuyamadım boğazımdan. Tamda yumurtlama günlerim içmiycem ya şansa bakın bu ayda bu çıktı. Tabi ilerlerse kullancam kulağım ağrıyor boğazımdan. 22si karne günü o zamana kadar dayanmalıyım off off Rabbim yardım etsin cümlemize
Canım cok gecmis olsun,umarım kısa surede bebegine kavusursun saglıkla hayırlısyla...bisey sorcam rahim darlıgi nasıl oluyo nasıl anladı doktor ve sen hissediyo muydun@Ters Lale CANIM BEN 2014 OCAKTA HAMİLE KALDIM KİMYASAL OLDU 2014 NISANDA BIDAHA HAMILE KALDIM ODA KIMYASAL OLDU 2014 HAZIRANDA HAMILE KALDIM ODA DIS GEBELIK OLDU ILACLA DUSURDULER ONDAN BERI DAHA TIK YOK KASIMDA HISTERESKOPI AMELIYATI OLDUM HİÇ BİR SEBEP BULAMADIKLARI İÇİN MEĞERSE RAHMIM DARMIŞ ONU GENİŞLETTİLER TABİ SEBEBI BULANA KADAR 2 YIL GEÇTİ HISTERESKOPI SONRASI 2. 3. DENEMEDE HEMEN HAMILE KALINIYOR GENELDE BAKALIM BENİM NE OLCAK ÇOK MERAK EDİYORUM
değiştireyim canımBu arada benim bat 4 sbat aynaa degistirebilir misin??
folibola başladım dün akşam ben canımbende bişey sorcam kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
şu mucizeye bakın arkadaşlar ya baka kaldım
onu yeni duydum canım bendeki bitince bende ondan almayı düşünüyorumfolibola başladım dün akşam ben canım
dışı sarıonu yeni duydum canım bendeki bitince bende ondan almayı düşünüyorum
Allah bu mucizeden bize de nasip eder inşallahşu mucizeye bakın arkadaşlar ya baka kaldım
hı hıı biliyorum baktımmdışı sarı
hayırlısıyla inş canımAllah bu mucizeden bize de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?