- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
İnşllh canım..Doktora 1 yıl geçince gidin diyolarlar öncesinde tedaviye başlamıyorlarmış bakalım yaza kadar deneyeceğiz inşllh hiç gerek kalmaz doktora falanDr. kontrolüne gittiniz mi gerçi daha erken ama. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ço
kuzum kan verdim erine erine gittim sağlık ocağına yarına belli olur
inş hayırlısıyla sen de biz de sevinenlerden oluruzBende bu yıl bebeğimi umutla bekleyeceğim...(
kızlar 15 gün sonra kırmızıları gördüm artık benim ocak ayı gitti umutlar şubata hayırlısı olsun bakalım
Canimm hayirlisii olsun insallah uzulme sakinn unutlar diger aya insallahhkızlar 15 gün sonra kırmızıları gördüm artık benim ocak ayı gitti umutlar şubata hayırlısı olsun bakalım
yok yok biran önce regl olduğum iyi oldu canım olsaydı önceki kan testlerinde de muhakkak çıkardı çıkmayınca umutlanmamak lazım sizlerden inş güzel haberler duyarız da seviniriz zamanı gelmiştir bizlerin de yakındır inş müjdeli haberler hep beraber dua edelim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş amincanım ya üzülme bu ay olur inşallah..İşe bakarmısın yarım saat önce kan ver peşinden regl ol..Birkezde benim böyle olmuştu.Tam adet günümdeydim kan verdim beklerken regl oluverdim..Yılmak yok çalışmalara devam benimde son 4 gün ama umut kalmadı bende hissediyorum gelecek pazartesiye kırmızılar
Canım bana tüm testler yapıldı genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi ama bütün doktorlar sorun yok dedi ve 1 yıl boyunca hep ara kanamalarım oldu sonra medipol bağcılarda mustafa acete gittim histeroskopi yapmamız lazım içeriyi anca o şekilde görebiliriz dedi. Biliyosun rahim V şeklinde benim sol taraftaki şekil resmen soru işareti gibi kanca şeklindeydi dümdüz bir yol olmadığı için spermde virajlarda ne yapacağını bilmediği için olduğu yerde kalıyo dar olduğu için gelişemiyo düşüyo yada orada kalıp dış gebelik oluyor. 4 kasımda oldum iyikide olmuşum doktorum mükemmel. 2 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. İnsan sebepsiz olunca daha çok yıpranıyo. En azından şimdi neden olduğunu biliyoruz.Canım cok gecmis olsun,umarım kısa surede bebegine kavusursun saglıkla hayırlısyla...bisey sorcam rahim darlıgi nasıl oluyo nasıl anladı doktor ve sen hissediyo muydun
Canimm hayirlisii olsun insallah uzulme sakinn unutlar diger aya insallahh
yok yok biran önce regl olduğum iyi oldu canım olsaydı önceki kan testlerinde de muhakkak çıkardı çıkmayınca umutlanmamak lazım sizlerden inş güzel haberler duyarız da seviniriz zamanı gelmiştir bizlerin de yakındır inş müjdeli haberler hep beraber dua edelim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş amin
inş en kısa zamanda hayırlısıyla sevinirsin canım sen de biz de aminCanım bana tüm testler yapıldı genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi ama bütün doktorlar sorun yok dedi ve 1 yıl boyunca hep ara kanamalarım oldu sonra medipol bağcılarda mustafa acete gittim histeroskopi yapmamız lazım içeriyi anca o şekilde görebiliriz dedi. Biliyosun rahim V şeklinde benim sol taraftaki şekil resmen soru işareti gibi kanca şeklindeydi dümdüz bir yol olmadığı için spermde virajlarda ne yapacağını bilmediği için olduğu yerde kalıyo dar olduğu için gelişemiyo düşüyo yada orada kalıp dış gebelik oluyor. 4 kasımda oldum iyikide olmuşum doktorum mükemmel. 2 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. İnsan sebepsiz olunca daha çok yıpranıyo. En azından şimdi neden olduğunu biliyoruz.
benide yazarmısınız bnmde 3 haftalık daha minişim :)*******************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.
liste yapıyorum 2016 anne adayları diyeeeeeeeeeeee
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN CANIM TABİİ YAZARIM DARISI BİZLERE İNŞ DUA ETbenide yazarmısınız bnmde 3 haftalık daha minişim :)
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN CANIM TABİİ YAZARIM DARISI BİZLERE İNŞ DUA ET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?