Hadii hayirlisii insallah canimyarın yine kan testi yaptıracağım
haftada bir kan veriyorumHadii hayirlisii insallah canim
Idrar testini bi tekrarla insallah canim.. Ay insallah hamissindir yaa mucize gibi birsey olur bu kadar cikmadi cikmadi bir de cikarmis simdiiiyarın yine kan testi yaptıracağım
Once idrar testi yapsana canim ya da direk doktora mi gtsenki ultrasonda gorunurmu hemen varsa egerhaftada bir kan veriyorum
2 gün önce gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı onun için onu tekrar yapmam kan vereyim bakalım eğer zaten pozitifse sonuç hemen giderim doktora negatifse de yine gideceğim gerçi adetim gelmedi diye adet geciktiği için ocak ayını da değerlendiremedim ama yarın 15. gün olacakOnce idrar testi yapsana canim ya da direk doktora mi gtsenki ultrasonda gorunurmu hemen varsa eger
Hayirlisii insalllah canim hakkindaa.. Ama eger negatif cikarsada doktora gorunmekte fayda var 15 gun bayagi uzun bir gecikme suresi bende 5 gun gecikmistim bu ay ilk defa ne kadarda umutlanmistim yaa2 gün önce gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı onun için onu tekrar yapmam kan vereyim bakalım eğer zaten pozitifse sonuç hemen giderim doktora negatifse de yine gideceğim gerçi adetim gelmedi diye adet geciktiği için ocak ayını da değerlendiremedim ama yarın 15. gün olacak
bilemiyorum canım bu 2 senelik evliliğmizde böyle 2 kez gecikti sonrasında adet oldum bakalım bu seferki nasıl bir sonuçla sonuçlanacak hayırlısı bakalımHayirlisii insalllah canim hakkindaa.. Ama eger negatif cikarsada doktora gorunmekte fayda var 15 gun bayagi uzun bir gecikme suresi bende 5 gun gecikmistim bu ay ilk defa ne kadarda umutlanmistim yaa
Ey güzel Allahım ya neler öğrenicez daha. Neyse ki bulunmuş sorun canım ya dr un iyiymiş demekki şanslısın yine de sorun yok diyip göndermemiş. İnşallah bebeğindr gelir biran önceu-mutlu lale CANIM BEN 2014 OCAKTA HAMİLE KALDIM KİMYASAL OLDU 2014 NISANDA BIDAHA HAMILE KALDIM ODA KIMYASAL OLDU 2014 HAZIRANDA HAMILE KALDIM ODA DIS GEBELIK OLDU ILACLA DUSURDULER ONDAN BERI DAHA TIK YOK KASIMDA HISTERESKOPI AMELIYATI OLDUM HİÇ BİR SEBEP BULAMADIKLARI İÇİN MEĞERSE RAHMIM DARMIŞ ONU GENİŞLETTİLER TABİ SEBEBI BULANA KADAR 2 YIL GEÇTİ HISTERESKOPI SONRASI 2. 3. DENEMEDE HEMEN HAMILE KALINIYOR GENELDE BAKALIM BENİM NE OLCAK ÇOK MERAK EDİYORUM
Canım ya çok kötüysen bilemiyorum sen karar ver yumurtlama dönemindeysen bişey olcağını sanmıyorum ama H Hulya90 arkadaşında dediği gibi erken dönemde ilaçların bi zararı olmuyomuş ama ben yine de iç diyemem aallah korusun bişeye sebep olmak istemem karar seninKızlar valla dün gece uyuyamadım boğazımdan. Tamda yumurtlama günlerim içmiycem ya şansa bakın bu ayda bu çıktı. Tabi ilerlerse kullancam kulağım ağrıyor boğazımdan. 22si karne günü o zamana kadar dayanmalıyım off off Rabbim yardım etsin cümlemize
****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.
Ben inofolic kullanıyorum hamile kalmayı da destekliyormuşbende bişey sorcam kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Karar verdin mi hafi hayırlısı bakalım güzel haberini bekliyoruz inşallahyarın yine kan testi yaptıracağım
evet canım inşş hayırlısıyla hamiş resmini koyarız hepimizin isminin yanına evet yarın son kez kan vereceğim yine bakalım kafam tam rahat olsun yine çıkmazsa benim adetin bana naz yapası varmış uğraştırmaya yer arıyor beni derim :)Ey güzel Allahım ya neler öğrenicez daha. Neyse ki bulunmuş sorun canım ya dr un iyiymiş demekki şanslısın yine de sorun yok diyip göndermemiş. İnşallah bebeğindr gelir biran önce
Canım ya çok kötüysen bilemiyorum sen karar ver yumurtlama dönemindeysen bişey olcağını sanmıyorum ama H Hulya90 arkadaşında dediği gibi erken dönemde ilaçların bi zararı olmuyomuş ama ben yine de iç diyemem aallah korusun bişeye sebep olmak istemem karar senin
Maşallah ne kadat çok hamilemiz var yaa inşallah tüm listedeişaretini görürüz en yakın zamanda amiiiiin
Ben inofolic kullanıyorum hamile kalmayı da destekliyormuş
Karar verdin mi hafi hayırlısı bakalım güzel haberini bekliyoruz inşallah
Öyle bişey olmaz ama abla ya bu kadar gecikmenin bir sebebi olmalı bebek olmasa bile başka bir nedeni mutlaka olmalı diye düşünüyorum. Tabi inşallah bebektendir saklanıyodur yaramazevet canım inşş hayırlısıyla hamiş resmini koyarız hepimizin isminin yanına evet yarın son kez kan vereceğim yine bakalım kafam tam rahat olsun yine çıkmazsa benim adetin bana naz yapası varmış uğraştırmaya yer arıyor beni derim :)
Ben 2014 temmuzda Dr. a gittim çocuk düşünüyoruz diye kontrol için. Dr. bana bu ilacı tavsiye etti. Daha çabuk hamile kalabileceğimi söyledi. Hemen başladım Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim ama kimysal gebelik oldu. Daha sonra bu ilacı okadar araştırmadım onun etkisiyle hamile kalacağımı düşünmedim 1 yıl içmedim. Sonra forumlarda gezinirken çok faydasını gören olduğunu okudum ve benim jeton düştü ben kesin bunun yardımıyla hamile kaldım diye. (Tabi ki Allah nasip etti ama o da vesile olmuş olabilir) Sonra 2015 Ağustos'da tekrar içtim ve Eylül'de hamileydim. Yine kimyasal oldu tabi benim. Ekimde korunduk ilacıda içmedim. Normal folikasit devam ettim. Kasımda içtim hamilelik olmadı. Aralıkta regl. Adetimin ilk gününde tekrar başladım bakalım Bat 19 Ocak durum ne olacak. Benim bu ilaçla hikayem bu. Buarada bu ilacı genelde PCO olanlara veriyolarmış bende öyle bişey de yok Allaha şükür. Ben faydasını gördüm.Ters lale cnm ne zamandan beridir kullanıyorsun folk asitini
İnşallah bu yıl bitmeden bebeğini kucağına alırsın diyelim o zaman. Yeni mi başladınız çocuk düşünmeyeBende bu yıl bebeğimi umutla bekleyeceğim...(
4 aydır çabalıyoruz ama bir netice alamadık bakalım bekliyoruz sabırla..İnşallah bu yıl bitmeden bebeğini kucağına alırsın diyelim o zaman. Yeni mi başladınız çocuk düşünmeye
anladım canım kimyasal olanlar için üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun canım inş tez vakitte hamile kalırsın. ben de bu ay başlıyım bari.Ben 2014 temmuzda Dr. a gittim çocuk düşünüyoruz diye kontrol için. Dr. bana bu ilacı tavsiye etti. Daha çabuk hamile kalabileceğimi söyledi. Hemen başladım Ağustos'da hamile olduğumu öğrendim ama kimysal gebelik oldu. Daha sonra bu ilacı okadar araştırmadım onun etkisiyle hamile kalacağımı düşünmedim 1 yıl içmedim. Sonra forumlarda gezinirken çok faydasını gören olduğunu okudum ve benim jeton düştü ben kesin bunun yardımıyla hamile kaldım diye. (Tabi ki Allah nasip etti ama o da vesile olmuş olabilir) Sonra 2015 Ağustos'da tekrar içtim ve Eylül'de hamileydim. Yine kimyasal oldu tabi benim. Ekimde korunduk ilacıda içmedim. Normal folikasit devam ettim. Kasımda içtim hamilelik olmadı. Aralıkta regl. Adetimin ilk gününde tekrar başladım bakalım Bat 19 Ocak durum ne olacak. Benim bu ilaçla hikayem bu. Buarada bu ilacı genelde PCO olanlara veriyolarmış bende öyle bişey de yok Allaha şükür. Ben faydasını gördüm.
Dr. kontrolüne gittiniz mi gerçi daha erken ama. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah çok bekletmez4 aydır çabalıyoruz ama bir netice alamadık bakalım bekliyoruz sabırla..
Sağol canım. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz naçizane olarak gerisi Allah'a kalmış. İnşallah fazla bekletmez bebeklerimiz. Sende bir dene istersen zaten folik asit zararlı bişeyi yokanladım canım kimyasal olanlar için üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun canım inş tez vakitte hamile kalırsın. ben de bu ay başlıyım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?