- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
ama sıcak nemli ortam bakteri üremesi için elverişli ortam dikkat et kendineBenim de 3 şubat tahmini..onumuzdeki hafta igne yapicak doktor ve calismalar baslycak :) bu arada iş tempom cok yogun cok yorgunum artk bu meseleyi de dert etmek de cok yıprattı..bu arada bu ay niyeyse rahatım gerci bat ı beklerken nasil olurum bilmiyorum..yorgunluk atmak amaclı bi gunluk h.sonu termal bi otele gideyim diyorum ya da en azından bikac saat...hamam vs nin iyi geldigini hamile kalmayi kolaylastrdigini soyluyolar hatta bi komsum ikinci cocuguna oyle yaparak hamile kalmis...kızlar sizce faydali olur mu yoksa zararli midr (cok sıcak dus almayın fln diye yazılar okumustum galiba onlar iliskiden sonradır)
Ben de öyle duymustum cnm cok sagol cevabın icin :)Valla canım onu hamile kaldıktan sonra zararlı diyorlar tam bilmiyorum
ama sıcak nemli ortam bakteri üremesi için elverişli ortam dikkat et kendine
hiç belirtin felan var mı canımÇoğumuzun batı ay sonu sanırım
Sol kasıkta batma var cnm ağrı ile karışık 3 gün oluyor başlayalı .. bilmiyorum ya bi belirti mi benim psikolojim mi. Daha önce bilmiyordum ama batma başlayınca araştırdımhiç belirtin felan var mı canım
Aynen daha erken Canım. Bir nedeni olmalı bakalım görücez inş hayırlısıbende adet sancısına benzeyen hafif bir sancı başladı akşam başka bişi yok..zaten daha çok var..belirtliler için erken
Benim de 3 şubat tahmini..onumuzdeki hafta igne yapicak doktor ve calismalar baslycak :) bu arada iş tempom cok yogun cok yorgunum artk bu meseleyi de dert etmek de cok yıprattı..bu arada bu ay niyeyse rahatım gerci bat ı beklerken nasil olurum bilmiyorum..yorgunluk atmak amaclı bi gunluk h.sonu termal bi otele gideyim diyorum ya da en azından bikac saat...hamam vs nin iyi geldigini hamile kalmayi kolaylastrdigini soyluyolar hatta bi komsum ikinci cocuguna oyle yaparak hamile kalmis...kızlar sizce faydali olur mu yoksa zararli midr (cok sıcak dus almayın fln diye yazılar okumustum galiba onlar iliskiden sonradır)
nereye gidiceksiniz ) ara tatilde biz de eşimle bişeyler yapmak istiyoruz biz de mi denesek hamamları :)canım bu ay doktor bana direk onerdi tahliller normal cıkınca bu ayda yumurtlama döneminde hamamlara gidin bi rahatlayın dedi direk doktor önerisi canım önümüzdeki hafta gidicez kısmetse bizde bakalım
hamile olabilirsin canım valla bendede aynı oldu kasık batması bel ağrısı yanlarımın ağrıması göğüs şişmesi aynı adet olcak gibi haller vardı hatta adetim geliyo sanıyodum 3 gün geçti test yaptım hamileymişim,bence seninde günün geçtiyse evde test yap çıkıyoSol kasıkta batma var cnm ağrı ile karışık 3 gün oluyor başlayalı .. bilmiyorum ya bi belirti mi benim psikolojim mi. Daha önce bilmiyordum ama batma başlayınca araştırdım
ah canım inş ya :)))) günüm geçmedi. daha 10 gün var. senin çalışmalardan kaç gün sonra çıktı bu belirtiler..hamile olabilirsin canım valla bendede aynı oldu kasık batması bel ağrısı yanlarımın ağrıması göğüs şişmesi aynı adet olcak gibi haller vardı hatta adetim geliyo sanıyodum 3 gün geçti test yaptım hamileymişim,bence seninde günün geçtiyse evde test yap çıkıyo
Canım bana tüm testler yapıldı genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi ama bütün doktorlar sorun yok dedi ve 1 yıl boyunca hep ara kanamalarım oldu sonra medipol bağcılarda mustafa acete gittim histeroskopi yapmamız lazım içeriyi anca o şekilde görebiliriz dedi. Biliyosun rahim V şeklinde benim sol taraftaki şekil resmen soru işareti gibi kanca şeklindeydi dümdüz bir yol olmadığı için spermde virajlarda ne yapacağını bilmediği için olduğu yerde kalıyo dar olduğu için gelişemiyo düşüyo yada orada kalıp dış gebelik oluyor. 4 kasımda oldum iyikide olmuşum doktorum mükemmel. 2 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. İnsan sebepsiz olunca daha çok yıpranıyo. En azından şimdi neden olduğunu biliyoruz.
kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür gördüm bebeğimin kesesini için rahatladı valla sizlerle paylaşmak istedim
adetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım çikolataların hepsini yemek istiyor :)
Benim de 3 şubat tahmini..onumuzdeki hafta igne yapicak doktor ve calismalar baslycak :) bu arada iş tempom cok yogun cok yorgunum artk bu meseleyi de dert etmek de cok yıprattı..bu arada bu ay niyeyse rahatım gerci bat ı beklerken nasil olurum bilmiyorum..yorgunluk atmak amaclı bi gunluk h.sonu termal bi otele gideyim diyorum ya da en azından bikac saat...hamam vs nin iyi geldigini hamile kalmayi kolaylastrdigini soyluyolar hatta bi komsum ikinci cocuguna oyle yaparak hamile kalmis...kızlar sizce faydali olur mu yoksa zararli midr (cok sıcak dus almayın fln diye yazılar okumustum galiba onlar iliskiden sonradır)
valla ben üstüne görmüşüm galiba geçen ay 3 gün falan sürmüştü adetim ama anlamadım hiç,bu ay gelmeyince bide kasık bel ağrılarım olunca şüphelendim meğersem 5 haftalıkmış :) ben bide vajinismus hastasıydım çok şükür kendi kendime atlattım 4 senede bugünleride gösterdi Rabbim inş kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla bütün hamişlere bebişlere maşallah diyelim 41 kereah canım inş ya :)))) günüm geçmedi. daha 10 gün var. senin çalışmalardan kaç gün sonra çıktı bu belirtiler..
amin canım maşallah Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş. demekki baya geçmesi gerekiyor batmalar için.. çok erken daha benim 7sindeydi yumurtlamam. şu 10 gün bi geçse :)))))valla ben üstüne görmüşüm galiba geçen ay 3 gün falan sürmüştü adetim ama anlamadım hiç,bu ay gelmeyince bide kasık bel ağrılarım olunca şüphelendim meğersem 5 haftalıkmış :) ben bide vajinismus hastasıydım çok şükür kendi kendime atlattım 4 senede bugünleride gösterdi Rabbim inş kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla bütün hamişlere bebişlere maşallah diyelim 41 kere
he kuzum ya çok güzel demi dün beni bir görseydinCanım dr konusu dikkatimi çekti gerçekten iyiymiş ya bende iyi ama çok da pahalı olmayan bi dr arıyorum. Bağcılar birazcık uzak ama gidemeyeceğim bi yer değil. Avrupa yakasında oturuyorum nihayetinde.. Ücretleri ne kadar hastanenin canım biraz bilgi verirsen sevinirim. Ne yapacağını bilen ve ne yapmam gerektiğini söyleyen bi dr a ihtiyacım var bekleyin demesin bana mümkünse
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin
üfff bu ne abla ya bilgisayarı yiyesim geldi şuan valla
Canım tam tersi faydalıdır diyolar hamam için keşke bizimde öyle bir izin imkanımız olsa bende çok gitmek istiyorum. Hatta şöyle bir olay anlatayım. Bir gün dr. un kapısında beklerken kadınlar hep konuşur ya sende ne var bende şu var filan diye öyle bir konuşma esnasında kadının birisi anlattı 3 yıl filan çocuğu olmamış sonra hamama gitmişler 1 ayda hamile kalmış. Döndüğünde hastalanmamış tavsiye ederim.
ben de diyorum psikolojim bana oyun oynuyor diye hepSol kasıkta batma var cnm ağrı ile karışık 3 gün oluyor başlayalı .. bilmiyorum ya bi belirti mi benim psikolojim mi. Daha önce bilmiyordum ama batma başlayınca araştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?