2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Benim de 3 şubat tahmini..onumuzdeki hafta igne yapicak doktor ve calismalar baslycak :) bu arada iş tempom cok yogun cok yorgunum artk bu meseleyi de dert etmek de cok yıprattı..bu arada bu ay niyeyse rahatım gerci bat ı beklerken nasil olurum bilmiyorum..yorgunluk atmak amaclı bi gunluk h.sonu termal bi otele gideyim diyorum ya da en azından bikac saat...hamam vs nin iyi geldigini hamile kalmayi kolaylastrdigini soyluyolar hatta bi komsum ikinci cocuguna oyle yaparak hamile kalmis...kızlar sizce faydali olur mu yoksa zararli midr (cok sıcak dus almayın fln diye yazılar okumustum galiba onlar iliskiden sonradır)

Valla canım onu hamile kaldıktan sonra zararlı diyorlar tam bilmiyorum
ama sıcak nemli ortam bakteri üremesi için elverişli ortam dikkat et kendine

bende adet sancısına benzeyen hafif bir sancı başladı akşam başka bişi yok..zaten daha çok var..belirtliler için erken

Arkadaşlar progesteron dusuklugu cocuk olmama sebebimi yumurtlamam mi yok benim bi bilgisi olan varmi??

canım bu ay doktor bana direk onerdi tahliller normal cıkınca bu ayda yumurtlama döneminde hamamlara gidin bi rahatlayın dedi direk doktor önerisi canım önümüzdeki hafta gidicez kısmetse bizde bakalım

canım bu ay doktor bana direk onerdi tahliller normal cıkınca bu ayda yumurtlama döneminde hamamlara gidin bi rahatlayın dedi direk doktor önerisi canım önümüzdeki hafta gidicez kısmetse bizde bakalım
nereye gidiceksiniz ) ara tatilde biz de eşimle bişeyler yapmak istiyoruz biz de mi denesek hamamları :)

Sol kasıkta batma var cnm ağrı ile karışık 3 gün oluyor başlayalı .. bilmiyorum ya bi belirti mi benim psikolojim mi. Daha önce bilmiyordum ama batma başlayınca araştırdım
hamile olabilirsin canım valla bendede aynı oldu kasık batması bel ağrısı yanlarımın ağrıması göğüs şişmesi aynı adet olcak gibi haller vardı hatta adetim geliyo sanıyodum 3 gün geçti test yaptım hamileymişim,bence seninde günün geçtiyse evde test yap çıkıyo

ah canım inş ya :)))) günüm geçmedi. daha 10 gün var. senin çalışmalardan kaç gün sonra çıktı bu belirtiler..

Canım dr konusu dikkatimi çekti gerçekten iyiymiş ya bende iyi ama çok da pahalı olmayan bi dr arıyorum. Bağcılar birazcık uzak ama gidemeyeceğim bi yer değil. Avrupa yakasında oturuyorum nihayetinde.. Ücretleri ne kadar hastanenin canım biraz bilgi verirsen sevinirim. Ne yapacağını bilen ve ne yapmam gerektiğini söyleyen bi dr a ihtiyacım var bekleyin demesin bana mümkünse

kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür gördüm bebeğimin kesesini için rahatladı valla sizlerle paylaşmak istedim

Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin

adetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım çikolataların hepsini yemek istiyor :)

üfff bu ne abla ya bilgisayarı yiyesim geldi şuan valla

Canım tam tersi faydalıdır diyolar hamam için keşke bizimde öyle bir izin imkanımız olsa bende çok gitmek istiyorum. Hatta şöyle bir olay anlatayım. Bir gün dr. un kapısında beklerken kadınlar hep konuşur ya sende ne var bende şu var filan diye öyle bir konuşma esnasında kadının birisi anlattı 3 yıl filan çocuğu olmamış sonra hamama gitmişler 1 ayda hamile kalmış. Döndüğünde hastalanmamış tavsiye ederim.

ah canım inş ya :)))) günüm geçmedi. daha 10 gün var. senin çalışmalardan kaç gün sonra çıktı bu belirtiler..
valla ben üstüne görmüşüm galiba geçen ay 3 gün falan sürmüştü adetim ama anlamadım hiç,bu ay gelmeyince bide kasık bel ağrılarım olunca şüphelendim meğersem 5 haftalıkmış :) ben bide vajinismus hastasıydım çok şükür kendi kendime atlattım 4 senede bugünleride gösterdi Rabbim inş kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla bütün hamişlere bebişlere maşallah diyelim 41 kere

amin canım maşallah Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş. demekki baya geçmesi gerekiyor batmalar için.. çok erken daha benim 7sindeydi yumurtlamam. şu 10 gün bi geçse :)))))

he kuzum ya çok güzel demi dün beni bir görseydin ay netten tüm çikolata çeşitlerine baktım en son gittim ekmeğin arasına sürdüm çokellayı eşim dalga geçiyor benimle ucuz çikolatalardan alayım diyor aman çokella da en pahalısı ya alma yemiyorum dedim gülüyor bana hehehehehe

Sol kasıkta batma var cnm ağrı ile karışık 3 gün oluyor başlayalı .. bilmiyorum ya bi belirti mi benim psikolojim mi. Daha önce bilmiyordum ama batma başlayınca araştırdım
ben de diyorum psikolojim bana oyun oynuyor diye hep

ahhh ahh günler de geçiyor ama şu çift çizgiyi göremedikçe insan test alası gelmiyor gülsek mi ağlasak mı ya ama moral bozmak yok kendi kendime diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…