kızlar 15 gün sonra kırmızıları gördüm artık benim ocak ayı gitti umutlar şubata hayırlısı olsun bakalım
Canım moral bozmadan devammmm.....yok canım ocak ayı gitti işte şubata kaldı hayırlısı her şey güzel olacak cicileri paylaşacağız
Haklısın canım..ins hepimiz icin en hayırlısı olur ve de hayırlısyla bu ay olur :)Canım bana tüm testler yapıldı genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi ama bütün doktorlar sorun yok dedi ve 1 yıl boyunca hep ara kanamalarım oldu sonra medipol bağcılarda mustafa acete gittim histeroskopi yapmamız lazım içeriyi anca o şekilde görebiliriz dedi. Biliyosun rahim V şeklinde benim sol taraftaki şekil resmen soru işareti gibi kanca şeklindeydi dümdüz bir yol olmadığı için spermde virajlarda ne yapacağını bilmediği için olduğu yerde kalıyo dar olduğu için gelişemiyo düşüyo yada orada kalıp dış gebelik oluyor. 4 kasımda oldum iyikide olmuşum doktorum mükemmel. 2 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. İnsan sebepsiz olunca daha çok yıpranıyo. En azından şimdi neden olduğunu biliyoruz.
Canım çok sevindim hayırlı olsunnn :)))))kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür gördüm bebeğimin kesesini için rahatladı valla sizlerle paylaşmak istedim
saol tatlım valla bende çok sevindim haftaya cuma gidicem tekrar inşallah ozamanda bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım için içime sığmıyorCanım çok sevindim hayırlı olsunnn :)))))
hay maşallah ya tebrik ederimsaol tatlım valla bende çok sevindim haftaya cuma gidicem tekrar inşallah ozamanda bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım için içime sığmıyor
çok teşekkür ederimmmm:)Ha
hay maşallah ya tebrik ederim
Hayırlı olsun canım ☺kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür gördüm bebeğimin kesesini için rahatladı valla sizlerle paylaşmak istedim
çok saol cnmmHayırlı olsun canım ☺
Canım benim hayırlısı. inş uğurlu olsun Şubat, verirsin güzel haberler sende.
ay çok sevindim canım bizlere de dua etkızlar dr dan geldim şimdi çok şükür gördüm bebeğimin kesesini için rahatladı valla sizlerle paylaşmak istedim
saol tatlım etmezmiyim ya ediyorum tabiki hepinize :)ay çok sevindim canım bizlere de dua et
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASINsaol tatlım etmezmiyim ya ediyorum tabiki hepinize :)
amin inş canımgüzel haberler yok mu listeden..listenin tamamının isminin yanında hamiş resmi olur inşallah en yakın amanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?