ben evimin yakınlarında bir aktara gidiyorum ara ara melisa çayı falan almaya saçım için hint kınası falan :) büyük bir aktar bir de çalıştıran karı koca kadın daha çok duruyor onu da tek yakalıyınca durumdan bahsettim kan verdim ama umutlu değilim testler negatif dedim yani siz de neler kullanıyorsunuz bu konuda size gelen oluyor mu dedim tabii ki dedi problemleri olanlarda da çözüm bulduklarımız oldu dedi ama hiç bir sorun yoksa dedi daha kolay sonuç alıyoruz raporlarınızı da getirirseniz iyi olur hani ona göre macun hazırlıyoruz aylık oluyor dedi problemsiz hastalarda 2-3 ayda sonuç alıyoruz dedi...
Ama problem yoksa bu macunlar neye yarıyor dedim kadının yumurtasını kaliteliştirmek için yapıyoruz dedi erkeğin de spremlerinde sayıda sorun olmasa bile dedi atış hızı ileriye atışı için güçlendirmek için macunlarımız da oluyor yani kısacası soruna göre yapılıyor bu macunlar dedi...
Tutarı ne kadar dedim işte kadınınki 150-200 arası erkeğinki de 200-250 arası değişiyor dedi yani düz hesap 400-500 arasında bir maliyeti oluyor...
Ben bilmiyorum eşimle konuştum bu ay şimdi kayınvalideler de bizde masraflarımız iyice arttı fakat dişten tırnaktan kesip bu yolu denemeyi düşünüyrum...
Fiyatlarımızda ortalama rakamlar verdim dedi ama artık biraz dökmeden de gelmiyor