2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bebek-k%C4%B1yafetleri.png

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.

şuan en geç bat benim sizleri bekleyeceğim hanımlar bakalım diğer arkadaşlar da batlarını bildirecekler mi?

he kuzum ya çok güzel demi dün beni bir görseydin :KK70: ay netten tüm çikolata çeşitlerine baktım en son gittim ekmeğin arasına sürdüm çokellayı :KK70: eşim dalga geçiyor benimle ucuz çikolatalardan alayım diyor aman çokella da en pahalısı ya alma yemiyorum dedim gülüyor bana hehehehehe

En güzel çikolata evindeki çikolatadır:kk77::KK70: Bende bazen tatlı krizlerine giriyorum yaa eşime diyorum hamile olsam seni gönderirdim kesin tatlı almaya:KK70: bir gün canım acayip baklava istemişti ama böyle iliklerim istiyo resmen. Eşime dedim gidip alayım dedi günümü bekliyodum. Aman yok be hamile olsam giderdin dedim meğer hamileymişim haberim yokmuş:KK70:ama aşermekten değil pis boğazlılıktandır okadarcık çocuk ne istiycek zaten gitti:KK43: 2 akşam öncede çilek çekti canım hayırlsı bakalım:KK48:

Şu tatlılığa bak maşallah yaa bizelere de nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

Ölcem heyecandan.. HCG 1294 ama kese hala yok..var mı bilgisi olan arkadaşlarım:110::110:
Canım hayırlı olsun hamilesin yeni mi öğrendin. Kese 1500 lerde görülüyo diye duydum. Ondan dolayı görünmemiş olabilir. Vajinal ultrasonlamı baktı karından mı?

En güzel çikolata evindeki çikolatadır:kk77::KK70: Bende bazen tatlı krizlerine giriyorum yaa eşime diyorum hamile olsam seni gönderirdim kesin tatlı almaya:KK70: bir gün canım acayip baklava istemişti ama böyle iliklerim istiyo resmen. Eşime dedim gidip alayım dedi günümü bekliyodum. Aman yok be hamile olsam giderdin dedim meğer hamileymişim haberim yokmuş:KK70:ama aşermekten değil pis boğazlılıktandır okadarcık çocuk ne istiycek zaten gitti:KK43: 2 akşam öncede çilek çekti canım hayırlsı bakalım:KK48:

Şu tatlılığa bak maşallah yaa bizelere de nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
hadi inşaallah canım hamişsindir bilmiyorum ablana bir çikolata ısmarlarsın :D vallaha ben de tatlı dedim mi çok pis boğazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kk77::KK50: bir de hayatta vazgeçemeyeceğim çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hadi inşaallah canım hamişsindir bilmiyorum ablana bir çikolata ısmarlarsın :KK70: vallaha ben de tatlı dedim mi çok pis boğazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kk77::KK50: bir de hayatta vazgeçemeyeceğim çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

İstediğin çikolata olsun ablam yaa gönderirim kapına:KK70: bi olsa bebişim:KK46: bende tatlı severim yemek severim ama çayla o kadar aram yok sigara mı kullanıyosun sen genelde sigara içenler genelde çok çay içer ya da ders çalıştığın için mi:kk77:

yok sigara kullanmıyorum canım ders çalışırken evet çaysız kafama girmiyor :D denmlik demlik içerim
İstediğin çikolata olsun ablam yaa gönderirim kapına:KK70: bi olsa bebişim:KK46: bende tatlı severim yemek severim ama çayla o kadar aram yok sigara mı kullanıyosun sen genelde sigara içenler genelde çok çay içer ya da ders çalıştığın için mi:kk77:[/QUOTE

Ooooo arkadaşım sen zaten kaplıca cennetindesin ne kadar şanslısın Bursa'nın her yeri hamam :KK24:
evet canım aynen öyle çok şükür ama ailede hamam kültürü yok doktor dediğinde bile eşim gitcezmi gerçekten dedi:))) soğan kürünede devam hamamda derken ALLAH vesile kılar inşallah bakalım dua edelim birbirimize inşallah

Back
X