Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he kuzum ya çok güzel demi dün beni bir görseydinay netten tüm çikolata çeşitlerine baktım en son gittim ekmeğin arasına sürdüm çokellayı
eşim dalga geçiyor benimle ucuz çikolatalardan alayım diyor aman çokella da en pahalısı ya alma yemiyorum dedim gülüyor bana hehehehehe
doktor ne dese kese olmamasınaÖlcem heyecandan.. HCG 1294 ama kese hala yok..var mı bilgisi olan arkadaşlarım![]()
Canım hayırlı olsun hamilesin yeni mi öğrendin. Kese 1500 lerde görülüyo diye duydum. Ondan dolayı görünmemiş olabilir. Vajinal ultrasonlamı baktı karından mı?Ölcem heyecandan.. HCG 1294 ama kese hala yok..var mı bilgisi olan arkadaşlarım![]()
hadi inşaallah canım hamişsindir bilmiyorum ablana bir çikolata ısmarlarsınEn güzel çikolata evindeki çikolatadırBende bazen tatlı krizlerine giriyorum yaa eşime diyorum hamile olsam seni gönderirdim kesin tatlı almaya
bir gün canım acayip baklava istemişti ama böyle iliklerim istiyo resmen. Eşime dedim gidip alayım dedi günümü bekliyodum. Aman yok be hamile olsam giderdin dedim meğer hamileymişim haberim yokmuş
ama aşermekten değil pis boğazlılıktandır okadarcık çocuk ne istiycek zaten gitti
2 akşam öncede çilek çekti canım hayırlsı bakalım
Şu tatlılığa bak maşallah yaa bizelere de nasip olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
valla bende öyle biliyorum 1500 2000 lere doğru gözüküyor kese cnm daha küçük olabilirÖlcem heyecandan.. HCG 1294 ama kese hala yok..var mı bilgisi olan arkadaşlarım![]()
canım biz saatlik olarak gitmeyi planlıyoruz bursadayız biz. ama tabi uzun dönemli asıl tedavi edici olurdunereye gidiceksiniz ) ara tatilde biz de eşimle bişeyler yapmak istiyoruz biz de mi denesek hamamları :)
hadi inşaallah canım hamişsindir bilmiyorum ablana bir çikolata ısmarlarsınvallaha ben de tatlı dedim mi çok pis boğazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir de hayatta vazgeçemeyeceğim çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ooooo arkadaşım sen zaten kaplıca cennetindesin ne kadar şanslısın Bursa'nın her yeri hamamcanım biz saatlik olarak gitmeyi planlıyoruz bursadayız biz. ama tabi uzun dönemli asıl tedavi edici olurdu
İstediğin çikolata olsun ablam yaa gönderirim kapınabi olsa bebişim
bende tatlı severim yemek severim ama çayla o kadar aram yok sigara mı kullanıyosun sen genelde sigara içenler genelde çok çay içer ya da ders çalıştığın için mi
[/QUOTE
sıcak iyi mi geliyor hamile kalmaya canım anlamadım ben ya yeşil türbeye falan gider misin canım? gidersen dua et bizecanım biz saatlik olarak gitmeyi planlıyoruz bursadayız biz. ama tabi uzun dönemli asıl tedavi edici olurdu
maşallah ya çok şeker allahım bizede hayırlı zamanda nasip etsin
Kız ben çay içince wc den çıkamıyorum her içtiğim bardak başına wc ye gidiyorum eğer ders çalışırken içsem wc de çalışmak zorunda kalırdımyok sigara kullanmıyorum canım ders çalışırken evet çaysız kafama girmiyordenmlik demlik içerim
evet canım aynen öyle çok şükür ama ailede hamam kültürü yok doktor dediğinde bile eşim gitcezmi gerçekten dedi:))) soğan kürünede devam hamamda derken ALLAH vesile kılar inşallah bakalım dua edelim birbirimize inşallahOoooo arkadaşım sen zaten kaplıca cennetindesin ne kadar şanslısın Bursa'nın her yeri hamam![]()