2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

evet canım aynen öyle çok şükür ama ailede hamam kültürü yok doktor dediğinde bile eşim gitcezmi gerçekten dedi:))) soğan kürünede devam hamamda derken ALLAH vesile kılar inşallah bakalım dua edelim birbirimize inşallah
Bende spor salonunda gidiyodum hamama dışarda da istiyorum ama kirli mi temizmi derken gidemedim hiç.. Benim ananem Bursa'da yaşıyo. Geldiğimiz zaman gitmek istiyoruz ama bi kısmet olmadı. Saatlik olanları var ya oraya gidiyodu bizim aileler biz küçükken biz evde kalıyoduk:KK48: şimdi sıra bizde :KK71:

hehehe ben eşime bazen diyorum balayına bile gidemedik bari bir hamama gidelim diyorum kese yaptırırız diye de gülüyor ankarada da kızılcahamam var ama şuan biz cıbırlıktan gidemiyoruz :KK70::KK70::KK70:

Gidersiniz canım inşallah hem hamama hemde tatile hemde bebişinizle inşallahhh

parol içtim bnde ama beynine zarar verir grip olrsan filan dediler iyice korktm
yok canım bilmeyen söylemiş onu minoset ve parol içebilirsin bir dahakine minoset aldır o daha uygun görülüyor korkma yani öyle bir şey olmaz ALLAH'IN izniyle bilen de konuşuyor bilmeyen de

cnm aslnda kötü degilim de iste panik oldm bisey olr diye.hafif burnum akıyor onun dısında bide oksuruyorum arada.bilemedim.simdi gitsem çok mühim degil diye bos gönderirler mi bilemedim
Sen bilirsin canım ama dinlenme imkanın varsa ıhlamur iç dinlen biraz eğer devam ederse ya da ağırlaşırsan gidersin. Olmadı takip yapan dr nu ara bi canım özeldeyse. Ne yapman gerektiğini söyler

Benimde başım ağrıyor sabahtan beri ilaç içmedim ya hamileysem diye. Daha bilmeden bile endişeleniyoruz. Allah yardımcımız olsun. Çok büyük bir sorumluluk ama herşeye değiyor sanırım.

Bende spor salonunda gidiyodum hamama dışarda da istiyorum ama kirli mi temizmi derken gidemedim hiç.. Benim ananem Bursa'da yaşıyo. Geldiğimiz zaman gitmek istiyoruz ama bi kısmet olmadı. Saatlik olanları var ya oraya gidiyodu bizim aileler biz küçükken biz evde kalıyoduk:KK48: şimdi sıra bizde :KK71:

Gidersiniz canım inşallah hem hamama hemde tatile hemde bebişinizle inşallahhh
ay hayırlısı canım :D bakalım her şeyin zamanı gelince artık şimdi beklemedeyiz :)

Canım hayırlı olsun hamilesin yeni mi öğrendin. Kese 1500 lerde görülüyo diye duydum. Ondan dolayı görünmemiş olabilir. Vajinal ultrasonlamı baktı karından mı?
Yok bebeğim biliyorduk.39_64_154_370 şeklinde gidiyodu.bugün 1500 lerde olması lazimdi.vajinal ultrasonla baktı.göremedi.HCG istedi yine.1294 e göre küçük dedi.ben ümitliyim deyip gönderdi.5 hafta bugün bitti.yarın altıncı haftaya giriyoz.bakalım hayırlısı.

Sen bilirsin canım ama dinlenme imkanın varsa ıhlamur iç dinlen biraz eğer devam ederse ya da ağırlaşırsan gidersin. Olmadı takip yapan dr nu ara bi canım özeldeyse. Ne yapman gerektiğini söyler
tamam cnm tesekkr ederm dinleniyorm kötü olrsam gidicem doktorm öyle dedi.ates önmliymis ckarsa hemen gidicem

Yok bebeğim biliyorduk.39_64_154_370 şeklinde gidiyodu.bugün 1500 lerde olması lazimdi.vajinal ultrasonla baktı.göremedi.HCG istedi yine.1294 e göre küçük dedi.ben ümitliyim deyip gönderdi.5 hafta bugün bitti.yarın altıncı haftaya giriyoz.bakalım hayırlısı.
cnm bnm bebegm 6+5gnlkken alttan anca görndü bnce bekle içini ferah tut

yok canım bilmeyen söylemiş onu minoset ve parol içebilirsin bir dahakine minoset aldır o daha uygun görülüyor korkma yani öyle bir şey olmaz ALLAH'IN izniyle bilen de konuşuyor bilmeyen de
amin cnm bnm ins.rabbim herkesn evladını korusun

canım buharı yaptıktan sonramı 2ay kanaman oldu
Evet agrisiz pihtili koyu renk kanamam oldum gittim doktora bir sorun yok dedi ama sonra ilacsiz normal adrt oldum ve kanamam bitti artik tup onunde miyom falanmi vardi goremedi doktorlar bilmiyorum

Olmadan daha varlığın bedenimde kendini göstermeden,
Sevgin sardı tüm ruhumu ve derinleri,
Gösteremiyorum haykıramıyorum sevgimi sana sen neredesin ,
Yalvarıyorum tuzlu yaşlarla Yaradan ,
Boş çevirme bu elleri bu bedeni,
Canımıza bir can daha kat yuvamıza neşe saç...

Küçücük ellerin olacak ellerimin içinde saklasam,
Gözbebeğin gözbebeğimde an içinde kalsa bakışlarını içimde akıtsam,
Sıcaklığın tüm soğuk taraflarımı ısıtsa...
Merhametlilerin merhametlisi görüyorsun elbet,
Dileklerimizin kapısı açıksa o kapıları sonuna kadar açsan.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyynnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa

M merve.b Muayenesi çok değilmiş canım ya 350 450 iyi bir dr un muayenesi. Bende medicl park a gidiyorum ama kadın rahat. Ben tüm araştırmalarım yapılsın istiyorum varsa bir sorun çözelim yoksa da Allah ne zaman verecek diye bekleyelim. Görünüşte bende de problem yok ama öyle çok detaylı araştırmalar yapılmadı yüzeysel anlamda 3. gün yapılan hormonlarımda sıkıntı yok, yumurtlamam normal eşimde sorun yok ama 2 kimyasalım var 1,5 sene de. Ben sorun olmadığına ikna olamıyorum çünkü yeterli tetkiklerin yapılmadığını düşünüyorum. Uygun fiyata iyi bir dr bulamazsam bir kaçay daha bekleyip Halit Fırat Erden 2 filan gitmeyi düşünüyodum. Senin dr u araştırayım bakalım olmazsa ona giderim. Bana da Fatma Ersan mı ne ismin de Nisa Hastanesinde bir dr önerdiler netten baktım pek yorum bulamadım gitmedim henüz
Fatma Ersana bende gittim bi daha asla gitmem kadına 1 yıldır ara kanamam var dedim bana normaldir dedi. Neden normal olsun ki her yumurtlama döneminden sonra kanamam var sperm nasıl tutunabilir ki ameliyat oldum ve 1 yıldan beri olan ara kanamam artık yok bu 3. ayım. Ben tüm testleri yaptımne gerekiyorsa genlerimize kadar bakıldı ama hala srun bulamadılar sorunsuz düşük yaşamak diye bişey olmadığını gördüm ben kesinlikle bu doktoru tavsiye ederim.

Hanımlar merhaba hepinize, çok şükür atlattım ilaçsız ıhlamur falan boğazı yumuşattım. Bu arada yumurtlama günlerim inşallah hayırlısı olur. Evlat iki dünyada cennetide cehennemide yaşatabilir o yüzden Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.evlat hasretiyle sınama bizleri Olmuyorsa biz bilmeyiz sen bilirsin hayırlısını Allahım diyerek bizleri razı gönüllerden et. Sabır ve selametle hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar az önce eve geldim WC'de koyu kıvamda beyaz akıntım oldu. Bu da bir belirti olabilir mi yoksa regl mi olucam :-/

Regl önceside akıntı oluyor bunu günün geçmeden anlayamazsın maalesef
İlkkez böyle bişeyle karşılaştım ondan şüphelendim. geçse artık günüm of. Bir de geçen ay ben 22. günde tekrar adet olmuştum. Bu ay yine 22 mi olur hala kasık ağrısı devam ediyor.

İlkkez böyle bişeyle karşılaştım ondan şüphelendim. geçse artık günüm of. Bir de geçen ay ben 22. günde tekrar adet olmuştum. Bu ay yine 22 mi olur hala kasık ağrısı devam ediyor.
Düzensizliğin yoksa olası bazen. Ben bir keresinde 1ay regl olmadım ama bi sorunda olmadı bazende 24 bazen30 günde oluyorum çok aşırı bir sapma yoksa hiiç düşünme. İnşallah beklediğin olur bebiş gelir

inş güzel haberler verirsin bize canım ama hemen ümitlenmeni de istemiyorum evet günün geçince her şey açıklık kazanacak hadi bakalım hayırlısı

Back
X