- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
Ayna şuanda hamile olsan bile daha çok erken çıkmaz hemen testte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayna şuanda hamile olsan bile daha çok erken çıkmaz hemen testte
haklısın canım günümün geçmesini bekleyeceğimBence daha erken abla sen ümidini kaybetme lütfen....
Cok heyecanlııı :))) hadi bakalm bu kez insallahhhKALDI 1 GÜN
bilmiyorum canım inş şuan bir belirti yok ama bakalım günüm geçecek miCok heyecanlııı :))) hadi bakalm bu kez insallahhh
çift görünce mi ilişki yapmak gerekiyor bu ovudan bir şey anlamıyorumBugun mü ovulasyon gunum sizce kızlarrr ilk kez resim ekliyorum bakalm oldu mu![]()
Galenik marka mı?ona benzettim de ben oysa onun kullanma talimatınaa göre negatif gibiBugun mü ovulasyon gunum sizce kızlarrr ilk kez resim ekliyorum bakalm oldu mu![]()
ay gülüm hadi bakalım hayırlısı çoktandır kimsenin isminin yanına hamiş yazamadım yaYarin asilama gunuu kizlaer dua edin banaa![]()
Cift goruncr yazio ama bn hic cift goremiyorum bu testlerdeçift görünce mi ilişki yapmak gerekiyor bu ovudan bir şey anlamıyorum![]()
Markası lady cnm...ya bn bugun doktora gttim yumurtlama olmus dedi ama aldgm test boyle. Ben de anlamadm hic bi zmn tam net iki cizgi goremiyorum...Galenik marka mı?ona benzettim de ben oysa onun kullanma talimatınaa göre negatif gibiikinci çizgi koyu olmalı diye biliyorum
Eki Görüntüle 1798208
Hadi inşallah yumurtalar can bulsun bebislere donussunMarkası lady cnm...ya bn bugun doktora gttim yumurtlama olmus dedi ama aldgm test boyle. Ben de anlamadm hic bi zmn tam net iki cizgi goremiyorum...
Saol canım insallah hepimize bu ay şans getirir :)Hadi inşallah yumurtalar can bulsun bebislere donussun![]()