• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bugun mü ovulasyon gunum sizce kızlarrr ilk kez resim ekliyorum bakalm oldu mu :confused:

Eklentiler

• 20160318_154115.webp
    20160318_154115.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 55
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimsecikler kalmadı ya buralarda da:D

yarın adet günüm bakalım ne olacak hanımlar

Bugun mü ovulasyon gunum sizce kızlarrr ilk kez resim ekliyorum bakalm oldu mu :confused:
Galenik marka mı?ona benzettim de ben oysa onun kullanma talimatınaa göre negatif gibi:KK64: ikinci çizgi koyu olmalı diye biliyorum
IMAG2461.webp

Yarin asilama gunuu kizlaer dua edin banaa☺️
ay gülüm hadi bakalım hayırlısı çoktandır kimsenin isminin yanına hamiş yazamadım ya :D
hamiş olanlarda hiç pas vermiyorlar :)))))))))))))

2-adet-ilkbahar-sonbahar-yenido%C4%9Fan-bebek-giysileri-erkek-k%C4%B1z-bebek-k%C4%B1%C5%9F-tulum-Toddler-kostüm-jumpsuit-hat.jpg

şunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bakınnnnnnnnnnnnnnn

Erkek-bebek-h%C4%B1rka-modelleri-2017.jpg

ay şunun örgülerine bak ne güzel ben de kesinlikle yapardım ama hiç anlamıyorum şu örgü işlerinden be :)

Galenik marka mı?ona benzettim de ben oysa onun kullanma talimatınaa göre negatif gibi:KK64: ikinci çizgi koyu olmalı diye biliyorum
Eki Görüntüle 1798208
Markası lady cnm...ya bn bugun doktora gttim yumurtlama olmus dedi ama aldgm test boyle. Ben de anlamadm hic bi zmn tam net iki cizgi goremiyorum...

Markası lady cnm...ya bn bugun doktora gttim yumurtlama olmus dedi ama aldgm test boyle. Ben de anlamadm hic bi zmn tam net iki cizgi goremiyorum...
Hadi inşallah yumurtalar can bulsun bebislere donussun :21:

Back
X