- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
Kaynatam vefat etti gülüm Üzgünüzaaynaa canım nasılsın nasıl gidiyor :)
Bebek içinde artık sabrim kalmadı aşılama yaptiracagiz kismetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynatam vefat etti gülüm Üzgünüzaaynaa canım nasılsın nasıl gidiyor :)
Henüz son zamanlarda bir şey diyen olmadı canım sen nasılsınvarmı guzel haberler gırmedm sıteye bır ayı gectı sanırım
Başınız sağolsun kuzum Allah sabır versinKaynatam vefat etti gülüm Üzgünüz
Basiniz sagolsin canimKaynatam vefat etti gülüm Üzgünüz
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin .inşallah başlayın fırsatınız varsa ertelemeyin.Kaynatam vefat etti gülüm Üzgünüz
Allah razi olsun hepinizden kuzular Hülya canım sen Hacettepe de bir doktor tavsiye ediyordun adı neydi aşılama ya karar verdikBasiniz sagolsin canim
Allah razi olsun canım dua edin artık aşılama ya karar verdikAllah Rahmet eylesin canim..
Hacettepeye ben hic gitmedim canim bilmiyorum ama netten bir bakabilirsin tup bebek uzmanina gidersen daha iyi olur normal kadin dogumcusuna gitsende seni onlara sevk eder zatenAllah razi olsun hepinizden kuzular Hülya canım sen Hacettepe de bir doktor tavsiye ediyordun adı neydi aşılama ya karar verdik
Allah razi olsun canım dua edin artık aşılama ya karar verdik
Eve varınca iyice araştırma yapacağız gülüm dua et lütfen kaynana gelinler sorunlu çıktı diyor komşu suna bu acida kocası ölmüş ben yorgunluk tan ayakta duramıyor öyle diyor ahh ahhHacettepeye ben hic gitmedim canim bilmiyorum ama netten bir bakabilirsin tup bebek uzmanina gidersen daha iyi olur normal kadin dogumcusuna gitsende seni onlara sevk eder zaten
CanımDualarim seninle canim Rabbim yardimcin olsun insallah Rabbim kucagini doldursun insallah
ALLAH RAZI OLSUN canım sen nasılsın?Basin sagolsun canim
İyim sukur canim ins asilaman basarili olurALLAH RAZI OLSUN canım sen nasılsın?
hayırlısı inşallah canım benim sen ne yaptınİyim sukur canim ins asilaman basarili olur