2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

aaynaa aaynaa ne zaman döneceksin?
@duyguyusuf inşallah gönlünce olur ne zaman belli olacak?
Birdilimkek Birdilimkek canımm regl olmadım dee :KK76:
Olduuuummmm:)))) doktoruma telefon ettim canim ben daha once hamile kalmama ragmen bazi nedenlerden dolayi artik beklemek istemiyorum. Tabi Rabbim verirse... Yarin gidip tedaviye baslayacagim klomen ve catlama ignesi deneyecegiz. Olmazsa da öbür aya aşılama düşünüyoruz. Insallah gerek kalmaz ama doktor tek seferde aşılaman tutar demişti.

selam kızlar nasılsınız.. aranızda ocak sonu şubat başı gibi tedaviye baslıcak olan var mı... Rabbim tez vakıtte nasip etsin..

Olduuuummmm:)))) doktoruma telefon ettim canim ben daha once hamile kalmama ragmen bazi nedenlerden dolayi artik beklemek istemiyorum. Tabi Rabbim verirse... Yarin gidip tedaviye baslayacagim klomen ve catlama ignesi deneyecegiz. Olmazsa da öbür aya aşılama düşünüyoruz. Insallah gerek kalmaz ama doktor tek seferde aşılaman tutar demişti.
oyy canım benimm hayırlısı olur hakkında inşallah.inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım .

Selam kızlar.Bugün muayene olmak için kadın doğum doktoruna gittim. Artıkın korunmayı bırakıp çalışmalara başlıyacağımız için planlama öncesi her şey yolunda mı? öğrenmek istedim. ultrasonla baktı bi problem görünmüyor ama yaşın 34 çok bekleyecek vaktin yok bu yüzden dedi rahim filmi çektir, eşin spermiyogram versin, adetinin 3. günü gel fsh, amh tahlillerini yapalım sonrada hemen bazı ilaçlar vercem onlar yumurtalarını olgunlastırcak aşılama yaparız eğer yine olmazsa tüp bebek deneriz dedi. ben şok oldum. kafam sorularla doldu. rahim filmi niye istedi anlamadım. adetim düzenli, daha önce hamilede kaldım yani bi tıkanıklık olsa bunlar olmazdı dimi? sonra dedimki ben normal yollarla bir süre denemek istiyorum. tabiki dedi dene 3 ay falan ama oyle bıle olsa rahim filmini cektir bi görelim dedi. tekrar düşük yapmanı istemeyiz dedi. ya anlamadım ki tıkanıklık olsa hamile kalınabilir mi?

Hoşgeldin canım aramıza cepten yazıyorum nasip ise pazar günü evime geçiyorum listeye eklerim gülüm günün geçiyor hamilelik testi yaparsın birkaç güne belki
Hosbuldum canım.Bugün yaptım canım malesef negatif çıktı kan tahlilide yaptrdim 0-5 çıktı sonuç. Hasta olmadım daha

Selam kızlar.Bugün muayene olmak için kadın doğum doktoruna gittim. Artıkın korunmayı bırakıp çalışmalara başlıyacağımız için planlama öncesi her şey yolunda mı? öğrenmek istedim. ultrasonla baktı bi problem görünmüyor ama yaşın 34 çok bekleyecek vaktin yok bu yüzden dedi rahim filmi çektir, eşin spermiyogram versin, adetinin 3. günü gel fsh, amh tahlillerini yapalım sonrada hemen bazı ilaçlar vercem onlar yumurtalarını olgunlastırcak aşılama yaparız eğer yine olmazsa tüp bebek deneriz dedi. ben şok oldum. kafam sorularla doldu. rahim filmi niye istedi anlamadım. adetim düzenli, daha önce hamilede kaldım yani bi tıkanıklık olsa bunlar olmazdı dimi? sonra dedimki ben normal yollarla bir süre denemek istiyorum. tabiki dedi dene 3 ay falan ama oyle bıle olsa rahim filmini cektir bi görelim dedi. tekrar düşük yapmanı istemeyiz dedi. ya anlamadım ki tıkanıklık olsa hamile kalınabilir mi?
Canim rahim filmine bence de gerek yok ben de senin gibiyim ama doktor rahim filmi falan istemedi. Ben kendi arzumla genetik kromozom tahlillerimizi yaptirdim pihtilasma tahlilleri falan biraz pahaliydi tabi bunlar. Sonra eşim sperm ölçümü yaptirdi her ihtimale karsi sonuclari cok guzrl cikti dün gittim doktor alttan muayene etti ultrasonda. Rahim yapisi ve yumurtaliklar cok guzel kist falan yok hersey normal dedi. Klomene basladim 5 gün kullanacagim sonrasinda da getekirse catlatma ignesi vuracak. Yani onden bütün tahlilleri yaptirinca tedaviyi yonlendirmek daha kolay ama rahim filmi de daha once gebe kalmis biri icin gereksiz bence

BEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN:anneadayı:,,,
HADİ BURADA BULUŞALIM KONUŞALIM MUTLU OLUP HAYALLERİMİZİ KURALIM PAYLAŞALIM:KK66::KK200::KK15:

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK:anneadayı::KK46::KK36:)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 6 ocak
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 27 aralık
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 aralık
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:
37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok 8 ocak
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@

şimdiden 8 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

2016===>46
2017===>8
______+___
54 hamişimiz :KK46::KK200:

merhabalar ben de varım :) :anneadayı: hepimize hayırlı olur inşaallah. beni de listeye ekler misiniz :)

Canim rahim filmine bence de gerek yok ben de senin gibiyim ama doktor rahim filmi falan istemedi. Ben kendi arzumla genetik kromozom tahlillerimizi yaptirdim pihtilasma tahlilleri falan biraz pahaliydi tabi bunlar. Sonra eşim sperm ölçümü yaptirdi her ihtimale karsi sonuclari cok guzrl cikti dün gittim doktor alttan muayene etti ultrasonda. Rahim yapisi ve yumurtaliklar cok guzel kist falan yok hersey normal dedi. Klomene basladim 5 gün kullanacagim sonrasinda da getekirse catlatma ignesi vuracak. Yani onden bütün tahlilleri yaptirinca tedaviyi yonlendirmek daha kolay ama rahim filmi de daha once gebe kalmis biri icin gereksiz bence
Çok teşekkürler canım içim rahatladı bende rahim filmi çektirmekten vazgeçtim bir kac ay deneyip olmaazsa o zaman cektireceğim .inşallah gerek kalmaz:dua: bu arada tahlillerinin ve rahim durumunun temiz cıkmsına çokk sevindim :) ınşallah bu ay olur hepimizin :D

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Back
X