2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Allah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir sekilde
senden de ALLAH RAZI OLSUN CANIM Birdilimkek Birdilimkek ve ben şubatta aşılama yaptıracağız diper listedeki arkadaşlarımız da heyecanla bekliyor listemizi dualarından eksik etme canım inşallah senin de evladın hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip olur inşalllah hayırlarla amin

senden de ALLAH RAZI OLSUN CANIM Birdilimkek Birdilimkek ve ben şubatta aşılama yaptıracağız diper listedeki arkadaşlarımız da heyecanla bekliyor listemizi dualarından eksik etme canım inşallah senin de evladın hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip olur inşalllah hayırlarla amin
:)))) Allah var dert yok..

Dualarımız sizinle ve tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarla inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere

B
bu ay tedaviye girecek sen ben daha başka arkadaşlar da var mı ? toplanalım arkadaşlar?
Bende varım kizlar..adet oldum bugün malesef...çok üzüldüm ama yapcak bişey yok..Çarşamba doktora gideceğim sanırım aşılama olacak benim de

yeni bat ne zamana canım bu ay tedavi olacak arkadaşlarımız çok sanırım
27 Şubat canım artık hayırlısı hakkimiz da doktor benden rahim filmi isticek di bu ay için çektiren arkadaslar yardimci olabilir mi acaba.ben çok korkuyorum hsgden

Öyle yapicam canım da kimisi hiç gerek yok uyumaya diyor 5 dk lik işlem için. Kararsız kaldım. Sen yaptirdin mi aaynaa aaynaa
ben yaptırdım 5 dklık iş ama benim çok ağrım olmuştu ben o zaman maddiyatsızlıktan devlette yaptırmak zorunda kaldım ama maddiyatım olsaydı hiç de o acıyı çekmezdim

ben yaptırdım 5 dklık iş ama benim çok ağrım olmuştu ben o zaman maddiyatsızlıktan devlette yaptırmak zorunda kaldım ama maddiyatım olsaydı hiç de o acıyı çekmezdim
Bende özele gidicem mecburum zaten doğudayiz doğru düzgün hastane yok kötünün iyisi bi özel hastane var hiç güvenmiyorum ama mecburum işte. Çok mu ağrılı bi işlem canım.?bide bunu yaptırınca doktor bi ay ara veriyor mu. ..?

Son düzenleme:
Bende özele gidicem mecburum zaten doğudayiz doğru düzgün hastane yok kötünün iyisi bi özel hastane var hiç güvenmiyorum ama mecburum işte. Çok mu ağrılı bi işlem canım.?bide bunu yaptırınca doktor bi ay ara veriyorum. ..?
benim acım oldu ama sonra hemen geçiyor ama yine de özel önemki bence...
3-4 gün ilişkiye girme diyor ama bir gün bekle sonra ilişki düşünün bence hamile kalma olasılığı ilk 3 ay çok yüksek verilen ilaçtan dolayı

benim acım oldu ama sonra hemen geçiyor ama yine de özel önemki bence...
3-4 gün ilişkiye girme diyor ama bir gün bekle sonra ilişki düşünün bence hamile kalma olasılığı ilk 3 ay çok yüksek verilen ilaçtan dolayı
saol canim bilgiler için. .Bende şey duymuştum ilk ay hamile kalindiginda bebek de sıkıntı oluyormuş ilaçlardan dolayi..bakalım doktor ne diyecek

Back
X