- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
senden de ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir sekilde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden de ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah razı olsun inşallah Rabbim sizlerde nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir sekilde
İnşallah daha da çokk olur :)bakalım bu sene listemiz 100. kişi olacak mı?![]()
:)))) Allah var dert yok..senden de ALLAH RAZI OLSUN CANIMBirdilimkek ve ben şubatta aşılama yaptıracağız diper listedeki arkadaşlarımız da heyecanla bekliyor listemizi dualarından eksik etme canım inşallah senin de evladın hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip olur inşalllah hayırlarla amin
evet hamişlerimiz de çok olacak hayırlısıyla inşallah aminİnşallah daha da çokk olur :)
aynen canım:)))) Allah var dert yok..
Dualarımız sizinle ve tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarla inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sizleresenden de ALLAH RAZI OLSUN CANIMBirdilimkek ve ben şubatta aşılama yaptıracağız diper listedeki arkadaşlarımız da heyecanla bekliyor listemizi dualarından eksik etme canım inşallah senin de evladın hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip olur inşalllah hayırlarla amin
Bende varım kizlar..adet oldum bugün malesef...çok üzüldüm ama yapcak bişey yok..Çarşamba doktora gideceğim sanırım aşılama olacak benim debu ay tedaviye girecek sen ben daha başka arkadaşlar da var mı ? toplanalım arkadaşlar?
yeni bat ne zamana canım bu ay tedavi olacak arkadaşlarımız çok sanırımB
Bende varım kizlar..adet oldum bugün malesef...çok üzüldüm ama yapcak bişey yok..Çarşamba doktora gideceğim sanırım aşılama olacak benim de
27 Şubat canım artık hayırlısı hakkimiz da doktor benden rahim filmi isticek di bu ay için çektiren arkadaslar yardimci olabilir mi acaba.ben çok korkuyorum hsgdenyeni bat ne zamana canım bu ay tedavi olacak arkadaşlarımız çok sanırım
imkanın varsa özelde uyutularak yaotır27 Şubat canım artık hayırlısı hakkimiz da doktor benden rahim filmi isticek di bu ay için çektiren arkadaslar yardimci olabilir mi acaba.ben çok korkuyorum hsgden
Öyle yapicam canım da kimisi hiç gerek yok uyumaya diyor 5 dk lik işlem için. Kararsız kaldım. Sen yaptirdin miimkanın varsa özelde uyutularak yaotır
ben yaptırdım 5 dklık iş ama benim çok ağrım olmuştu ben o zaman maddiyatsızlıktan devlette yaptırmak zorunda kaldım ama maddiyatım olsaydı hiç de o acıyı çekmezdimÖyle yapicam canım da kimisi hiç gerek yok uyumaya diyor 5 dk lik işlem için. Kararsız kaldım. Sen yaptirdin miaaynaa
Bende özele gidicem mecburum zaten doğudayiz doğru düzgün hastane yok kötünün iyisi bi özel hastane var hiç güvenmiyorum ama mecburum işte. Çok mu ağrılı bi işlem canım.?bide bunu yaptırınca doktor bi ay ara veriyor mu. ..?ben yaptırdım 5 dklık iş ama benim çok ağrım olmuştu ben o zaman maddiyatsızlıktan devlette yaptırmak zorunda kaldım ama maddiyatım olsaydı hiç de o acıyı çekmezdim
benim acım oldu ama sonra hemen geçiyor ama yine de özel önemki bence...Bende özele gidicem mecburum zaten doğudayiz doğru düzgün hastane yok kötünün iyisi bi özel hastane var hiç güvenmiyorum ama mecburum işte. Çok mu ağrılı bi işlem canım.?bide bunu yaptırınca doktor bi ay ara veriyorum. ..?
saol canim bilgiler için. .Bende şey duymuştum ilk ay hamile kalindiginda bebek de sıkıntı oluyormuş ilaçlardan dolayi..bakalım doktor ne diyecekbenim acım oldu ama sonra hemen geçiyor ama yine de özel önemki bence...
3-4 gün ilişkiye girme diyor ama bir gün bekle sonra ilişki düşünün bence hamile kalma olasılığı ilk 3 ay çok yüksek verilen ilaçtan dolayı
kuzum üzüldümKan sonucum cikti kizlar negatif.. Gelsin bu ay aşılamalarrr...![]()
yok canım ALLAH'IN izniyle olmaz inşallahsaol canim bilgiler için. .Bende şey duymuştum ilk ay hamile kalindiginda bebek de sıkıntı oluyormuş ilaçlardan dolayi..bakalım doktor ne diyecek
Aynen canim öyle de valla hic adet olacakmis gibi de durmuyorum.. Olunca hemen baslayacak tedavim canim. Cok1 üzülmedim canim Rabbim verecek insallah :)))kuzum üzüldümen azından netleşmiş oldu
ben senın adına cok ümitliydim normalde adet günün ne zmaanAynen canim öyle de valla hic adet olacakmis gibi de durmuyorum.. Olunca hemen baslayacak tedavim canim. Cok1 üzülmedim canim Rabbim verecek insallah :)))