2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Yok canım vermedi adetle düşer değerin dedi. Takip ediyor Dr. Umarım başka şey çıkmaz altından
Birde merdiven den düştüm ayağımda yumuşak doku zedelenmesi oldu alçıya alındı.
Geldimi üst üste geliyor Rabbim sen beterinden koru
haydaaaa... çok geçmiş olsun. aynen ya geldi mi üstüste geliyor :(

Hayırlı aksamlar kızlar. .ben çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bi aksilik olmassa.biraz korkuyorum.anestezilı olacak ama yine de korkuyorum.daha once cektirenler varmı biraz bilgilendirirmisiniz beni
hayırlı akşamlar ben geçen sene mart ayında çekildim 1 sene oldu istanbul echomar da anestesiz öyle uzman kadrosu vardı ki 5 10 dk içinde bitti işlem . Şükür temiz çıktı rahim ve tüpler . Sadece ilacı verirken karnıma baskı yapıyorlarmış gibi hafif bi ağrı yaşadım o kadar. Eğer vajinal muayene olduysanız daha önce sıkıntı yaşamazsınız inşallah. uzman güvenilir son teknoloji araçları olan bi yerde çekilirseniz anesteziye gerek kalmayabilir.

aaynaa aaynaa canım nasıl gidiyor tedavin akşamları yatmadan önce münevver canım sanada dua ediyorum buranın en eskilerinden olduk inşallah tez vakitte kavuşuruz ismim ülkü banada dua et canım.
Bende bu ay adet olursam ankya gelcem nisanda 12 si gibi adet dönemim eşimin ne zaman gelip örnek vermesi lazım 1 2 gün içinde geri dönebilirmi izin vermiyorlar eşime

hayırlı akşamlar ben geçen sene mart ayında çekildim 1 sene oldu istanbul echomar da anestesiz öyle uzman kadrosu vardı ki 5 10 dk içinde bitti işlem . Şükür temiz çıktı rahim ve tüpler . Sadece ilacı verirken karnıma baskı yapıyorlarmış gibi hafif bi ağrı yaşadım o kadar. Eğer vajinal muayene olduysanız daha önce sıkıntı yaşamazsınız inşallah. uzman güvenilir son teknoloji araçları olan bi yerde çekilirseniz anesteziye gerek kalmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için. .kötü yorumlar okudum hep de oyüzden anestezili istedim. Ki görüştüğümüz doktor da onu önerdi. .bakalım nasıl olacak stresliyim biraz

Ay hadi inşallah canım. Benim de kontrol çarşamba yani 6.gün 11.gün yumurta toplama olur inşallah ..bu aşılama da kacinci gün aşılama yapılıyor?
bilmiyorum canım bugün baktı yumurtalarıma 13-14 mm olmuşlar kuzum çarşambaya kadar daha da büyür heralde iğneye devam dedi işte gülüm haftasonuna aşılama diyor gülüm

Sagolasin kuzum ışte en azindan bu ay cocuk düşünmüyoruz valla kendimize zaman ayirmayi unutmusuz her ay ayni strese kapilmaktan. Hadi bakalim insallah sen de doktordan hayirli haberlerle dönersin yumurtalarin gelismis ve catlamaya hazirdir insallah
bence de gülüm benim siz bu ay dinlenin çok önemli hem kafa olarak hem de beden olarak dinlenmeniz..

canım gittin mi doktora yumurtalar büyümüş mü aşılama ne zaman olcak ?
gittim bugün canaım çarşamba kontrol var yumurtalarımı beğendi güzel büyümüş dedi şimdi 14-13 mm ler canım her iki tarafta da

aaynaa aaynaa canım nasıl gidiyor tedavin akşamları yatmadan önce münevver canım sanada dua ediyorum buranın en eskilerinden olduk inşallah tez vakitte kavuşuruz ismim ülkü banada dua et canım.
Bende bu ay adet olursam ankya gelcem nisanda 12 si gibi adet dönemim eşimin ne zaman gelip örnek vermesi lazım 1 2 gün içinde geri dönebilirmi izin vermiyorlar eşime
ALLAH RAZI OLSUN canım ben de inan kuzum hep dualarımdasınız bu listenin eskileriyiz evet inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz canımcım ya cümlemiz peş peşe kuzum...
dualarımızdan eksik etmeyelim birbirimizi

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için. .kötü yorumlar okudum hep de oyüzden anestezili istedim. Ki görüştüğümüz doktor da onu önerdi. .bakalım nasıl olacak stresliyim biraz
canım eğer ağrı eşiğin yüksekse acıya dayanıklıyım dersen anesteziye gerek yok hatta ben ekrandan gidişini izliyordum ilacın tüplerde ilerlemesini.yinede sen bilirsin ağrı çekenler genelde tüpleri tıkanık olan yada cihazlar kötü olunca ağrı yapıyo diye ookumuştum.ama bende burda okuduklarımın tavsiyesiyle gittim echomara .

ALLAH RAZI OLSUN canım ben de inan kuzum hep dualarımdasınız bu listenin eskileriyiz evet inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz canımcım ya cümlemiz peş peşe kuzum...
dualarımızdan eksik etmeyelim birbirimizi
amin canım inşallah eşler ne zaman adetin kaçıncı günü çağırıyor doktor canım haber edermesin bana eşini çağırdıklarında .sen de memnun kalırsın senin doktorlada görüşmeyi düşünüyorum

amin canım inşallah eşler ne zaman adetin kaçıncı günü çağırıyor doktor canım haber edermesin bana eşini çağırdıklarında .sen de memnun kalırsın senin doktorlada görüşmeyi düşünüyorum
ben gittiğim doktordan memnunum canım ...inşallah sonucu da sevindirir bizi hayırlarla sağlıcakla amin

ben gittiğim doktordan memnunum canım ...inşallah sonucu da sevindirir bizi hayırlarla sağlıcakla amin
canım 3.cü soruşum ama eşler aşılama tedavisinde adetin kaçıncı günü çağırılıyor biliyormusun . Ne zaman yapacak doktor aşılamanı

canım 3.cü soruşum ama eşler aşılama tedavisinde adetin kaçıncı günü çağırılıyor biliyormusun . Ne zaman yapacak doktor aşılamanı
canım yumurtanın gelişimine göre değişiyor heralde benim yani 14. 1.5 gün çağıracak eşimi canım haftasonu aşılama dedi çünkü bugün 9. gün

bakalım mart ayı kediler gibi doğururuz inşallah :D:D:D ya da tavşanlar gibi mi desem doğururuz inşallah hayırlarla sağlıcakla hamiş haberlerimiz peş peşe gelir amin

Simdi adetimin 3. Gunu doktorum klomen verdi bittikten 5 gun sonra gel dedi herseyin hayirlisi..insallah bu sene isteyen herkeze de banada rabbim saglikli hayirli evlatlar versin

Simdi adetimin 3. Gunu doktorum klomen verdi bittikten 5 gun sonra gel dedi herseyin hayirlisi..insallah bu sene isteyen herkeze de banada rabbim saglikli hayirli evlatlar versin
ben de tedavideyim canım iğne ile büyütülüyor yumurtalarım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirir inşallah amin

Back
X