- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldir annesi henüz çok küçük, dünyaya adapte değil ki. Gözü açık olsa da net göremezler. Hiç endişelenme o sizin görmediğiniz zamanda uyanıyordur açıyordur size kapalı denk gelmiştirBir de kızlar bebeğimin gözleri kapalıydı normal mi hiç açmamış olması
Ben yaptırdım makrome tarzında. Çoğu arkadaş da yaptırdı, hatta birkaç becerikli arkadaşımız kendileri elleriyle yaptılarKızlar selam Bişey sorcam kapı süsü yaptırdınız mı
Hep kapalı gözünü kapatan bi çapak gibi bişey var temizlememişler deNormaldir annesi henüz çok küçük, dünyaya adapte değil ki. Gözü açık olsa da net göremezler. Hiç endişelenme o sizin görmediğiniz zamanda uyanıyordur açıyordur size kapalı denk gelmiştir![]()
Ben yaptırmamıştım canım ama ablam sağolsun yaptırmış kendisi pandemi de doğurduğu ve kimse hastaneye gidemediği için şu an bizim üstümüzde tüm süsleri kullanıyorKızlar selam Bişey sorcam kapı süsü yaptırdınız mı
İlk günler çok uyuyorlar canım ondandırBir de kızlar bebeğimin gözleri kapalıydı normal mi hiç açmamış olması
canım ben arkadaşım emzirme döneminde bırakmıştı hepsi bütün depoları boşalmıştı, hastaneye gitti tüm vücut ağrısından beli tutuldu fıtığı azdı diz ağrısı vücut ağrısı vs, emzirme döneminde de bizden çok vitamin mineral gidiyor, kullanırsan hem sütünün kalitesini artırır hemde sana iyi gelir ben kullanmaya devam edeceğim hatta şu an öyle vücut ağrılarım var ki bunun için magnezyum formları var onu almayı düşünüyorumKızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
Uyuyordur annesi ilk günler hep uyuyorlar diye biliyorumBir de kızlar bebeğimin gözleri kapalıydı normal mi hiç açmamış olması
Hmmm belki fark etmemişlerdir. Gittiğinizde ilgilenen hemşirelere söyleyin temizlerler. O yüzden açamıyordur belki deHep kapalı gözünü kapatan bi çapak gibi bişey var temizlememişler de
Evet arabada hazır duruyorKızlar selam Bişey sorcam kapı süsü yaptırdınız mı
bizim babamız beşiği ters kurmuştu daha bugün düzeltti sağolsun ( aylar sonra)Canım o da fazla rahatmış yani. Ne zaman yıkayacakmış
Ben yaptırmamıştım canım ama ablam sağolsun yaptırmış kendisi pandemi de doğurduğu ve kimse hastaneye gidemediği için şu an bizim üstümüzde tüm süsleri kullanıyor![]()
benim ağrım kasılmam krampım var bana neden magnezyum vermedi yaaKan ilacı ve demire kesin devam dedi bana. Bir de magnezyum var. Onu zaten hiç mecbur iç demedi ağrın kasılman kramp varsa kullan demişti. Benimde kramplara iyi geldği için devam
Sagolasın canım benımyaa aaa çok az kaldııııhayırlı olsun canım şimdiden hem sana hem ikizlere sağlık diliyorum
![]()
Kendim yapıyorum ama bu hızla yaşına yetisirKızlar selam Bişey sorcam kapı süsü yaptırdınız mı
InsAllah canım cok sagolHaftasonu heyecandan kalbin pır pır geçiyordurSağlıkla kucağına al, sağlıkla büyütün inşallah
![]()
Geçmiş olsun cnm sağlıkla büyüsün inş anneli babalıDoğurdum canim şükür. Sali gunu. Kendime çok gelemedim. Insallah en kısa sürede gelirim anlatirim
Gerçekten şanslıyım canım bazen anlaşamasak da başkasına laf söyletmem kendim söylerim sadece , kardeş güzel şeyNe guzel ablalar var oyle.
I hate tek cocuk olmak.![]()
Evet evet demir ilacı işte :)Kan ilacı ve demir mi? Kan ilacı neymiş ya ben demir kan yapsın diye içiyoruz biliyodum![]()