- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bebeğim doğum öncesi sana kan taksalar olmuyor muFerritin değil canım ya.
Hemogram da HGB varya hemoglobin değeri yanı. Normalde en az 10 ile 12 arası olması gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim doğum öncesi sana kan taksalar olmuyor muFerritin değil canım ya.
Hemogram da HGB varya hemoglobin değeri yanı. Normalde en az 10 ile 12 arası olması gerekiyor
Aynı bende öyleyim bi milyon kere sağa sola dönmekten uyuyamıyorum bide sivrisinek vardıKan ter içinde uyanmaktan bunaldım artık gece o kadar sık uyandım ki hiç uyumamış gibi yorgunum
Uyuyordur belki annesi bişeyler ye kalk dolaş sonra uzan bi kontrol et bakalımBu sabah benim oğlum çok sakin hergün beni uyandirirdi tatlı mı yesem karnımı sarsıyorum ama çok az hissediyorum böyle yapınca meraktan ölecem birde pazar günü ya
İnşallah bian önce kızınız da sürecini tamamlayacak ve evinize mutlu bir şekilde döneceksiniz dualarım sizinleMerhaba,
Eylül annesi olacağım diye epeydir takip ediyordum topiği, sessizce...
Yaşadığınız mutlulukları, sıkıntıları, heyecanları sizlerle birlikte bende yaşadım ve yaşıyorum.
Ama çoğumuzun yaşadığı gibi 10 Eylül sıralarında planlanan sezeryan doğumum, sancılarımın durduralamaması sebebi ile 15 Ağustos günü yapıldı. 35+0 haftalık doğdu kızım ve kendisi nefes alamadığı için küveze alındızor bir süreç ama daha çok sıkıntıda olanlar var diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallahKizlar gunaydin.
Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
Canım sağlıkla kavuşun inşallah bizi haberdar et bir avazda gelsin miniğinKizlar gunaydin.
Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
sinek olan odada asla uyuyamammmAynı bende öyleyim bi milyon kere sağa sola dönmekten uyuyamıyorum bide sivrisinek vardı
Maşallah açılma çok güzel inşallah öyle de devam eder güzel bir doğum hikayesiyle gelKizlar gunaydin.
Çikolata kahve soğuk su bşeler atıştır sola yat canım uyuyordur minnoşBu sabah benim oğlum çok sakin hergün beni uyandirirdi tatlı mı yesem karnımı sarsıyorum ama çok az hissediyorum böyle yapınca meraktan ölecem birde pazar günü ya
Aman kötüyü çağırma durAyyy bugün 36+6 yım ve eşim de evde yok il dışında inşallah bi aksiyon yaşamayız
Çikolata kahve soğuk su bşeler atıştır sola yat canım uyuyordur minnoş
Öyle yapıcam bakalım şimdi soğuk duş yaptım biraz biraz hissediyorum ama tekme fln yok daha yoksa midemin üstündeymis gibiydi bugün bir değişikUyuyordur belki annesi bişeyler ye kalk dolaş sonra uzan bi kontrol et bakalım
Teşekkür ederim, inşallahSağlıkla kavuşun. Yazsaydıniz keşke. Burda birbirimize destek olurduk.
Kaç kilo doğdu Süreçten bahseder misiniz riskiniz varmiydi
İnşallah, Allah razı olsunGeçmiş olsun cnm ,sende kavuşursun inş bir an önce sabır gerekiyor bu dönemde herkes çok heyecanlı sağlıklı olsunlar da herşey onlar için şu an![]()
Âmin inşAllahSağlıkla kavuşursunuz inşallah![]()
Teşekkür ederim, inşallahİnşallah bian önce kızınız da sürecini tamamlayacak ve evinize mutlu bir şekilde döneceksiniz dualarım sizinle![]()
Çok şaşırdımmm ama sen belirtilerden şüpheliydin zaten.Kizlar gunaydin.
Canım benim daha şırıngayla besleniyor ama sağıp götürüyorum hergünKıbrısım sen nasılsın bebeğin nasıl süt verebiliyor musun
Canım güzelce takip et ama belli bi zaman sonra artık bebişlerin dinlenme zamanları uyku vakitleri oluyor onu bil kendini endişelendirmeden güzelce takip etBu sabah benim oğlum çok sakin hergün beni uyandirirdi tatlı mı yesem karnımı sarsıyorum ama çok az hissediyorum böyle yapınca meraktan ölecem birde pazar günü ya
Sağlıkla gelsin canımKizlar gunaydin.
Benimde öyle sağa donsem rahat değil sola dönsem rahat değil ter içinde uyandım duşa zor attım kendimiKan ter içinde uyanmaktan bunaldım artık gece o kadar sık uyandım ki hiç uyumamış gibi yorgunum
Kuzummmm rahat bir doğumun olsun saglikla kavuşun bebisineKizlar gunaydin.
Kizlar gunaydin.
Canım büyük ihtimalle takacak devlet hastanesi. Sisteme not düştülerBebeğim doğum öncesi sana kan taksalar olmuyor mu