2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba,
Eylül annesi olacağım diye epeydir takip ediyordum topiği, sessizce...
Yaşadığınız mutlulukları, sıkıntıları, heyecanları sizlerle birlikte bende yaşadım ve yaşıyorum.
Ama çoğumuzun yaşadığı gibi 10 Eylül sıralarında planlanan sezeryan doğumum, sancılarımın durduralamaması sebebi ile 15 Ağustos günü yapıldı. 35+0 haftalık doğdu kızım ve kendisi nefes alamadığı için küveze alındı😔 zor bir süreç ama daha çok sıkıntıda olanlar var diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
İnşallah bian önce kızınız da sürecini tamamlayacak ve evinize mutlu bir şekilde döneceksiniz dualarım sizinle 🙏

Sağlıkla kavuşun. Yazsaydıniz keşke. Burda birbirimize destek olurduk.

Kaç kilo doğdu Süreçten bahseder misiniz riskiniz varmiydi
Teşekkür ederim, inşallah
Aslında hiç risk yoktu. Myomlarım vardı ama bebeğe sıkıntı yapacak konumda değillerdi. Ama son aylarda arttı ağrılarım. Sonra doğum sancısına çevirdi. Pazartesi sabah başladı salı öğlene kadar durmadı sancım. Serumlar da fayda etmedi. Nstde sancım arttı. Sonrası doğum.
Geçmiş olsun cnm ,sende kavuşursun inş bir an önce sabır gerekiyor bu dönemde herkes çok heyecanlı sağlıklı olsunlar da herşey onlar için şu an🙂🤲🤲🤲
İnşallah, Allah razı olsun 🥹🌸
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏
Âmin inşAllah 🌸
İnşallah bian önce kızınız da sürecini tamamlayacak ve evinize mutlu bir şekilde döneceksiniz dualarım sizinle 🙏
Teşekkür ederim, inşallah 🌸

Bu sabah benim oğlum çok sakin hergün beni uyandirirdi tatlı mı yesem karnımı sarsıyorum ama çok az hissediyorum böyle yapınca meraktan ölecem birde pazar günü ya
Canım güzelce takip et ama belli bi zaman sonra artık bebişlerin dinlenme zamanları uyku vakitleri oluyor onu bil kendini endişelendirmeden güzelce takip et
Uzan sağa veya sola
Tatlı ye
Dürt
Müzik dinlet

Kizlar gunaydin.

Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))

Perşembe günü nişanın gelmişti dimi 🤭🤭 baya ilerlemiş maşallah belki doğurdunuz bile su gibi doğum dilerim.

Bende hazırlandim şimdi gidiyorum acile ♥️

Back
X