2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar grup çok hareketlendi doğuran doğurana maşallah😀 Bebişine kavuşan tüm arkadaşları tebrik ediyorum😍 vallahi canım çekti bakalım bizim ne zaman olacak çok heycanlı😊 Detaylıca verdiğin tüüm bilgiler için özellikle bir teşekkür etmek istiyorum @kumarbaz4334

Ve gün ortağım NewMamaa NewMamaa geldik 36+6 tarihine😀 bakalım bugünü atlatabilecek miyiz😂 psikolojik midir nedir bi panik havasındayım nedense😂
Bende 🤣🤣 37+0ı görsem rahatlayacam 🤣🤣 ama inanıyorum gelmeyecek bugün. 38 i beklemek istiyorum şimdi de 🤣🤣 yarın doktor kontrolüm var benim bakalım ne diyecek. Sizin ne zamwn

Babannem söyledi bana saçını kestirdiginde bebegin ömrü kisalirmis Bla Bla bla 🤣 hurafe
Ben kestirmedim inandığım için degil gebe kaldığımda saclarim kısa idi uzasin diye ellemedim
Aaa çok şaşırdım çok ilginç ve korkunç bi iddiaymış 🤭😅 benimde saçlarım uzadı, bebiş olunca pratik duş için kestirmek istiyorum. Dinen sakınca yokmuş, bu korkunç iddiaya rağmen kestirmeli miyiiim bilemedim 🤨😰😅

Evden çalışıyorum kuzum 32. Haftadan beri ama evdende olsa artık gitmiyor. Boş boş yatıp uzanmak istiyorum. 37+0ı görüp doğurmaktan da korkuyorum. Kızım inşallah bana 2 3 gün müsaade eder dinlenmem için🤣🤣
İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun miniğin annesine bence müsade edicek 💕

bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedi ☺️ dr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Canım benim doktor ekstra çalışamaz raporu almayacaksın demişti. Yani hastanenin raporlana birimi de öyle dedi. Çalışabilir raporunda zaten 22 ağustos çalışamaz yazıyor. Sen neden ekstra rapor aldın?

bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedi ☺️ dr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Benim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncaz 🤩🤩 tabi bu minnaklar beklerse

Kızlar ben bir kaç gündür kasığımda çok baskı hissediyordum. Karnımda baya kasılıyordu 20-30 dk da bir. Şimdi nst deyim doktor önceki doğumumda sezeryan olduğun için dikişlerin yırtılma ihtimali var dedi. Bi bakalım olmadı bugün alalım bebişi dedi hadi hayırlısı bakalım 🤦‍♀️
Bugün müüü ay senin Doktor aceleci çıkmış kız. Yarın alalım der insan bugün neymiş :) kaç çıktı nst?
Hadi hayırlısı olsun kuzum , sağlıkla alırsın inşallah kucağına..

Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
Ben koymadım, hatta kordon düşmeden banyo da ettirmeyeceğim büyük ihtimalle. Şu pamuklu ıslatılıp kullanılan bezlerle silerim diye düşünüyorum. İlk etapta bebişi silip temizleyip veriyorlar zaten. Havlu gerekmez diye düşünüyorum 🤔

Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım 😅
Yok yok dini sebep değil bildiğiniz hurafe. Allah korusun bebeğin ömrü kısalır diye uydurmuş biri🫣 bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hikayesi işte🙄

Ben koymadım, hatta kordon düşmeden banyo da ettirmeyeceğim büyük ihtimalle. Şu pamuklu ıslatılıp kullanılan bezlerle silerim diye düşünüyorum. İlk etapta bebişi silip temizleyip veriyorlar zaten. Havlu gerekmez diye düşünüyorum 🤔
Bend e koymadım ilk doğumumdan biliyorum ameliyathanede onların havlusu oluyor bebeği onunla siliyorlar benim hastanemde

Benim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncaz 🤩🤩 tabi bu minnaklar beklerse
Aay sen gün mü almıştıın? 1 eylül bence çok güzel bir tarih ya 🥰 inşallah beklerler o güne kadar minnoşlar

Kizlar acile gittim Tekrar sancı çıktı. 8 eylül olan günümü 31 ağustosa çektiler. Sancı durdurucu verdiler.
38+1 yani
1 eylül olsun deseydin kız.. hem cuma günü🙏 hadi kuzum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelvek bebek.. sancılar kaç çıktı?

Fatma ana eli otu geldi kızlar çok büyük bu yaa . Buna uygun kap nerden bulcam hastanede🤣

Eklentiler

• 20230821_121851.webp
    20230821_121851.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 63

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-21-13-25-58-450_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-08-21-13-25-58-450_com.miui.gallery.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Doktor geldi ve perşembe yani 34 +0da alalım, su geldiği için daha fazla bekleyemeyiz dedi. Perşembe aç bırakalım dedi 😱😵‍💫🫣 o zaman perşembe saat kaç gibi alır acaba 🥲 biraz stres oldum, hala inanamıyorum 😶‍🌫️ minik oğluşum gelsiiiiinnn💙🥹😇
Aramızda 1 gün var aynı zamanlarda doğum olur sanıyordum nasip böyleymiş sağlıcakla kucağına al inşallah 😍😘
Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
Koymadım orada silip verirler zaten 3 4 gün yıkamayız

Back
X