2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
evet o çok tehlikeli aman dikkat et, benim ev esiyor kendim alev ateş olsam da bebek için pencereyi uzun süre açık tutamıyorum

yani ilk gün huzursuzdu onun dışında bişey yok hatta ben gazı var sandım aynı gün mamaya da başlamıştık, dr a söyledik ateş huzursuzluk yapar demişti ve aşı sonrası olduğu için çokta kaale almadı açıkçası ama 4 gün oldu ,şu an bile baktım 37.2 , savaş savaş yılmadı oğlumun bağışıklık hücreleri 🙃
Bizim pencere açık valla ya ev çok sıcak bebekte çok terliyor. Ama salonda esinti olmuyor bebeği ona göre konumlandırıyoruz filan. Bir şekilde büyütçez bu bebeleri 🤣

Ateşi düşsün artık yeter bu kadar savaşmak 🤣 ama çokta yüksek değil canım. Stres yapma sen

Canım gerçekten az para da değil yani evlatlarımız için en iyisi olsun diyoruz alıyoruz benim buna çok içim yandı açıkçası
Kullanışsız olduktan sonra pahalı olmasının da anlamı yok tabi ki. Benim içime sinmedi bizim bebeye uymadı belki de başkasına olur bilemiyeceğim. Ben fikir olsun diye attım.

Kızlar ben owli uyku gurusu almıştım 2 kere denedim hiç memnun kalmadım bilginize. Ty'daki şu yorumlarla aynı şeyi düşünüyorum. Omuzu çok rahatsız duruyor çok sert orası.. boynu çok dar fermuar bebeği rahatsız ediyor gibi duruyor ve sürekli ağzına doğru toplanıyor bebek kıpırdadıkça.. yenidoğana bile dar yaka kısmı daha oyuk olmalıymış. Bir dr 36 aya kadar kullanacağız sözde.
Ben mardindeyim. Aydına söyledim burda yük etmeyeyim boşuna sıcak zaten burası diye.
İnşallah benimki sever. Eşime söyleyeyim bakayım denesin bi içine girebiliyor mu rahat mı 😂😂

Beya gürültü hayat kurtarıcı gerçekten ama bgn işe yaramadı, saat 1 buçuktan beri uyumuyor. Beyaz gürültüden kulağım çınlıyor 🤣
ayy sorma kapatınca ohh bee dünya varmış diyorum 😁 uyumayacağı varsa beyaz gürültü de işe yaramıyor ama çoğu kez sakinleştiriyor

Bizimki 4 cm buyumus, kimse anormal demedi, aksine guzel iyi buyumus dediler.
Siz niye dertlendiniz, doktor birsey mi dedi?

Simdi soyle bakiyorum olaya

Ilk kizim 38+6da 36,5 cm bas olcusuyle dogdu bir ayda yarim cm artip 37.5 olmus

kucuk kizim 37+3'de 33.5 cm bas olcusuyle dogup 1 ayda 4 cm artip 37.5 olmus

yani bi sekilde esitleniyor bana gore.

Sezaryenli cok zor tabi, Allah sabrinizi eksiltmesin 🙏
Evet ilk ay 1 cm büyümüştü bu ay 3 cm büyümüş doktor anormal bı büyüme var dedi

Bebeğim tüm gece uyurken ikindi ikindi durdu, sabah da kakasını yapabildi güç bela. Kendimi 3 ayin bitimiyle gaz sancısı da bitecek diye avutuyorum. Biogaia kullanıyorum, rezene içiyorum, bebeği sıcak tutuyorum üç dört gündür iyidik bu gece yine uyuyamadi bebeğim doğru düzgün 😑

Ben mardindeyim. Aydına söyledim burda yük etmeyeyim boşuna sıcak zaten burası diye.
İnşallah benimki sever. Eşime söyleyeyim bakayım denesin bi içine girebiliyor mu rahat mı 😂😂
Eşln mi girecek içine🤣🤣 bence sen onu iade süresi geçmeden geri yolla.. sonra yenisini Mardine sipariş ver.. orda bir dene.. ona göre karar ver..

Bebeğim tüm gece uyurken ikindi ikindi durdu, sabah da kakasını yapabildi güç bela. Kendimi 3 ayin bitimiyle gaz sancısı da bitecek diye avutuyorum. Biogaia kullanıyorum, rezene içiyorum, bebeği sıcak tutuyorum üç dört gündür iyidik bu gece yine uyuyamadi bebeğim doğru düzgün 😑
Cliniked diye bir roll on çıkıp duruyor instagramda ama işe yarar mı doktorlar izin verir mi acaba?

Kızlar göğsümden sağdığımda hiç süt gelmiyor sadece 4-5 damla. Her emzirme sonrası deniyorum, emzirmeden önce de denedim aynı. Philips elektrikli pompa kullanıyorum. Bebeğim emerken ise Arada sıkıyorum süt akıyor. Daha 3 günlük anneyim. Bu durum normal mi
Gayet normal canım benimde öyleydi arttı sonradan

Doktor bana 2 saatte bir uyandır ilk 1 ay dedi. Ama ben 3 4 saat uyumasına izin veriyorum ama şöyle izin veriyorum izliyorum bebişi uykuda zaten sürekli kıpır kıpır benim kız iyi olduğunu şekerş düşmediğini anlıyorum uyandırmıyorum öyle uyursa. O da günde bir kere oluyor ancak
Aynen dediğiniz gibi günde 1 kere böyle uzun uyuyor, uyandırmaya çalışsam da nafile. En iyisi rahatsız etmemek 😅 kendi acıkınca basıyor çığlığı zaten 😅

Öyle mi diyorsun içime kurt düştü şimdi söyleyeyim iade etsin o zaman👍
Teşekkürler gülüm
Ben de NewMamaa NewMamaa katılıyorum. 1 aylık normal çocuk zor sığıyor kundağına yanlarını açınca içine gömülüyor gibi oluyor. Fermuar kısmı çok rahatsız biraz açayım desem gece kalkıp bakıyorum ağzı burnu içine girmiş. Bütün gece uyumuyor zaten onun içinde. Ben duruma göre yüksek tog değerli ve 3-6 ay gibi bir şey alacağım. Buna şu an için boşuna para verdiğimi düşünüyorum.

Back
X