2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
lidyadgn lidyadgn canım damlanın performansi nasıldı sence ise yaradi mi kızında
Dun ilk kez kullandim bir de bugün bakayim canim net bisey diyeyim dun damladan mi yoksa bugün huysuz olursa yine gazdan erken konusmayayim bugün gün sonunda söyleyeyim su an sallamadan ağzına emzik verip uyumasını bekliyorum uyuyacak gibi duruyor sakin gibi gun sonunda haberlerim yanlış yönlendirme olmasin🥰

Günaydın kızlar Reflü yatağını öneriyor musunuz. İşe yarıyor mu faydaları neler

Emzirirken diğer göğsünden süt akan var mı arkadaşlar. Benim fazla fazla sütüm yok diye düşünüyorum . Ama emzirirken boşta olan mememden süt akıyor. Özellikle geceleri farketmediğim için üstüm baya ıslanıyor. Sütte ziyan oluyor ona da ayrı üzülüyorum 😢
Benimde az emiyor bu sebeple akıyor sürekli bazende tazikli geliyor bebe tıkanıyor diye mochi manuel pompa ile sağıp ön sütü döküyorum yoksa sürekli tıkanıp boğulur gibi oluyor zaten az emmesinin sebebi de tazikli gelmesiymiş zamanla azalıcak benim şuanda biraz azaldı

Kızlar çok zor bir geceydi benim için, bebeğim en son 1 gibi uyandı ve hala uyumadı. Altı temiz karnı tok, iki kere kakasını da yaptı gece, soyuyorum bakıyorum vücuduna bir anormallik yok, tam uykuya dalıyor ağlayarak uyanıyor. Eşim de ben de zombi gibiyiz. Hala da uyumuyor. Bugün 23 günlüğüz. Sıçrama atak vs onu mi yaşıyoruz 😔😥
Benimkide dün akşam 6 saat uyumadı

Benimde az emiyor bu sebeple akıyor sürekli bazende tazikli geliyor bebe tıkanıyor diye mochi manuel pompa ile sağıp ön sütü döküyorum yoksa sürekli tıkanıp boğulur gibi oluyor zaten az emmesinin sebebi de tazikli gelmesiymiş zamanla azalıcak benim şuanda biraz azaldı

Bende manuel pompa takıyorum bazen ama geceleri o bağrışların arasında aklıma bile gelmiyor. Gelse de kalkıp onu alamıyorum. Sütte o kadar yok akmaz diye hissediyorum. Yine de akıyor.
Sütü neden döküyorsun?

Kızlar 10 günün sonunda siparişim elime ulaştı.
Alan var mı pek bişey anlamadım nasıl kullanılıyor 🧐
Kızlar bu ürünü dün baya denedik keşfettik. Çok işe yarıyor gerçekten. Gece kayıtı da var.
Bu gece sabaha kadar ne kadar uyandığımi bebekle ilgilendigimi farkettim. Annelik gerçekten çok kutsal ♥️ mesela mutfakta işiniz olsa kış balkonunda oturmak isteseniz İki de bir kalkmaya gerek Yok. Cep telefonunuza programı kurup bebeğinizin her hareketini izliyorsunuz mızlansa duyuyorsunuz. Çok güzelmiş ya iyi ki almışım dedim

Canım çok geçmiş olsun , mutlaka dr görünmeni yada dr bildirmeni tavsiye ederim, ihmal etme
Çok sağol canım yarın çocuk doktoruna gidince ona da gözükücem.birkaç yer delikli ve şiş duruyor dikişler patlamış. enfeksiyon kapmam inşallah.
Sen nasılsın ne güzel toparlanmışsınızdır

Emzirirken diğer göğsünden süt akan var mı arkadaşlar. Benim fazla fazla sütüm yok diye düşünüyorum . Ama emzirirken boşta olan mememden süt akıyor. Özellikle geceleri farketmediğim için üstüm baya ıslanıyor. Sütte ziyan oluyor ona da ayrı üzülüyorum 😢
Kuzum mochi varsa onu tak ben onu takıyorum. Yada plastik göğüs kalkanları. Onlarda topluyor.. qma onu südyen içine koymak lazım yoksa dökülüyor

Ben 10gun yatağıma yatamadım çok zordu halen de iyileşmiş degilim herkesin bünyesi farklı cnm inş geçer bir an evvel
Aynıyız inşallah çabucak toparlarız
Aynen kesinlikle bünyeye göre değişiyor çok
Normalde dayanıklıymdır ama pert etti beni 😅😵‍💫
Olsun bebişler iyi olsun da yeter ki emzirirken diniyor ağrılarım bırakınca başlıyor.. mucizevi..

Mochi o konuda tam kurtarıcı bir damlası bile değerli sütlerimizin 😅
Emzirirken ya da sağım yaparken diğer göğsüme onu vakumluyorum akanları topluyor

Benimkide 11 den 1.30 a kadar emdi emdi emdi asla yatıramadık yatmadıkçada meme istedi 🤷‍♀️
Sabahta 8 den beri uyanık ve huysuzluk yapıyo hani bıraksak uyumasa dursa ben onada tamam dicemde ya ağlıyo yada da emsin istiyo uyumazsada
Benim kız da böyle. Bide fazla geliyor kusuyor. Doymuyor diye düşünüp mama veriyorum yine aynı.

Kuzum mochi varsa onu tak ben onu takıyorum. Yada plastik göğüs kalkanları. Onlarda topluyor.. qma onu südyen içine koymak lazım yoksa dökülüyor

Mochi o konuda tam kurtarıcı bir damlası bile değerli sütlerimizin 😅
Emzirirken ya da sağım yaparken diğer göğsüme onu vakumluyorum akanları topluyor
Mochi var gündüzleri takıyorum. Gece sütümde az geliyor zannediyorum ve o telaşla unutuyorum. Fanilyam pijamam sırılsıklam oluyor.
Akmamasını sağlayacak bir çözüm yok sanırım 😂

Bende manuel pompa takıyorum bazen ama geceleri o bağrışların arasında aklıma bile gelmiyor. Gelse de kalkıp onu alamıyorum. Sütte o kadar yok akmaz diye hissediyorum. Yine de akıyor.
Sütü neden döküyorsun?
Napim kuzum sağmasam üstüme akıyor ön süt zaten sürekli sağmıyom günde bir yada iki

Back
X