- 13 Ocak 2023
- 511
- 894
- 33
- 33
Tam olarak 5. Hafta videosunda gördüm, sizin hafta geçmiş olabilir tabi de, umarım boyle bişeydir sadeceGerçekten Allah sizden razı olsun, bazen bir doktorla konuşuyorum gibi hissediyorumBen hep hamileliğimdeki kontrolüme bile giderken not alırdım, gerçekten insanın kafası rahatlıyor bende tavsiye ederim. Bu listeye göre şimdi yeniden notlar alıcam çok ama çok teşekkür ederim, arkadaşın dediği gibi çocuklarınız çook şanslı
Ay şansa Sivastayız ve ilk ay kontrolüne Osman Gönülal’ a gittik. İkinci ayda muhtemelen ona gideceğiz. Hangi videosu ben bir bakayım. Akşam huzursuzluğu daha mantıklı geldi kulağıma kolik gibi sürekli susmayan ağlama yok çünkü çok şükür.
Susmayan ağlama yok çok şükür mesela karnı ağrıyor gibi ağlıyor saat yönünde masaj yapıyorum emzik verince de susuyor hatta uyuyor. Sadece 19:00-23:00 arası mı desem emmiyor aslında emmek istiyor ama bi yeri ağrır gibi ağlıyor bende muhtemelen gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Doktor gazlı bi bebek olduğunu söyledi 10/8 demişti hattaama neden son 2 gündür akşamları oluyor onu anlamadım. Yediğim birşey gaz yaptı desem, aynı saatlerde başlar mı ağrı? Bakalım inşallah bi çözebilirim bu sorunu
![]()
Ay yine osman gönülal ın alerji videosu vardı nasıl beslenileceğini anlatıyordu. Bi arkadas da yazmıs da paketli ürünlerin de içindekilere bakmak gerekiyormus, hoca da detaylı anlatıyordu. Bem de iyice osman gönülal fan club oldumKızlar dün kızımı gastroentolojiye götürdüm ancak yazabiliyorum. Süt alerjisi mi yoksa laktoz intoleransı mı henüz belli değil.
Relaktaza devam edeceğiz, her emzirmede verebilirsin dedi. Karnı çok şiş olduğu için karın ultrasonu ve idrar tahlili istedi. Birde ben 3 hafta boyunca süt süt ürünü ve dana eti yemeyecekmişim. Sakın kaçamak yapma sonuçlar yoksa bizi yanıltır dedi. 3 hafta sonra kontrolümüz var, muhmelen kesin tanı o zaman konacak.
Benim için zorlu zamanlar başladı canım daha şimdiden sütlü tatlılar ister oldu
Kızlar sizinde bilginiz olsunTweetiy
NewMamaa @DusunceBulutu

Ben emerken uyuyakalınca gogusten cekip omzuma alıyorum gaz cıkarma pozisyonunda ama sabit oturarak patpatla uyutuyorum. Bazen popoya vurmalı pışpışla uyuyor. Bazen kucakta emzik, beyaz gürültü, müslin örtü ve pışpışla uyuyor. Bazen sallanan sandalyede hafifce sallanarak omuzda uyuyor. Bazen slingde bazen anakucagında. Ama yuxde 60 1.si yuzde 30 2.si yuzde 10 diğer yöntemlerŞüküryapıldı
hiç bu kadar sevinceğimi düşünmemiştim yani
Bebekleri nasıl uyutuyosunuz ya 0 3 ay düzen olmaz diye benim bir rutinim yok ama en başından beri kucakta gezdirince dalmayı çok seviyo
Ben artk kucakta zorlanıyorum kolum ağrıyo slinge koyuyorum dalıyo orda ayakta hiç sallamadım alışır diye ama geneldede slingte uyutmak en kolayıma gelen yani diğer türlü beşiğe koysam sallasam fln çok uzun sğrede dalıyo bazen dalmıyo hatta
Daha kısa sürede nasıl uyutcaz ya hep böylemi olcak hep kucaktamı yatcak yani![]()