2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben dün bebeğimi emzirip yan yatırdım, memede uyuduğu için gazını çıkarmadım. İki saat sonra öksürerek uyandı, uzun bir süre öksürdü. Ağızında biraz süt vardı, tıkanırmış gibi oldu. Yukarıya kaldırıp sırtına vurdum. Çok korktum 😞 ne yaşadık biz?

Kızlar ben dün bebeğimi emzirip yan yatırdım, memede uyuduğu için gazını çıkarmadım. İki saat sonra öksürerek uyandı, uzun bir süre öksürdü. Ağızında biraz süt vardı, tıkanırmış gibi oldu. Yukarıya kaldırıp sırtına vurdum. Çok korktum 😞 ne yaşadık biz?
Burda birinin daha başına gelmişti sütü yutmamış senin sıpan ağzındaki de uyku sersemi ciğerine kaçtıysa öksürük tutmuştur. Emzirdikten sonra tam yutkunma olup olmadığına dikkat edin. Anksiyeteye dönğştürmeyşn bu durumu bebisler büyüdü seslerini duyurur bize bir şekilde ama dikkat edin tabi yine de.

Burda birinin daha başına gelmişti sütü yutmamış senin sıpan ağzındaki de uyku sersemi ciğerine kaçtıysa öksürük tutmuştur. Emzirdikten sonra tam yutkunma olup olmadığına dikkat edin. Anksiyeteye dönğştürmeyşn bu durumu bebisler büyüdü seslerini duyurur bize bir şekilde ama dikkat edin tabi yine de.
Dün çok uykusu vardı, yorgunluktan yutmamış sanırım. Teşekkür ederim dikkat ederim. Gerçekten gözümü zor kırptım ya tekrarlarsa diye ☹️

Bebişler kaç gün kaka yapmazsa normal? Bugün 5. Günümüz halâ kaka yok. Şehir değiştirdik evimize geldik de hava değişikliğinden mi oldu anlamadım

Bu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden 🤮
Geçmiş olsun canım. Allahtan ailen geliyor biraz daha rahat edersin 😇

Bebeği babası yıkasın sen ustunu giyin acile gidin ablanlar da gelince bebeğe baksın sen dinlen, buldugum en iyi kombinasyon bu
Kuşum parol içtim daha hafifledi. Normalde gyno Ferro sanol kullanıyordum, dün ferrum kullanmaya başladim demir hapı olarak. Sanırım hissettigim ağrı gaz ağrısı. Çünkü şuan vücuduma yayılmaya başladı 😔

İlk zamanlar çok sık yaşıyorduk çünkü son emdiğini ağzında tuttuğu oluyordu veya emerken genzine kaçırmayı başarıyordu
Şimdi arada bir ancak oluyor ki yanlış anlama ben hiç memede uyudu diye gaz almamazlık etmedim uykusu kaçmıyordu çünkü
Bu tarz şeyler oluyor yani dik tutup hemen sırta pat pat yapınca genelde ağlıyor ilk tepki olarak

Bu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden 🤮
Geçmiş olsun inşallah sorun yoktur bebeğe bakarken hasta olmak çok zor 😣

Bende var, oyalanıyor piyanoya da ayagıyla vuruyor ama henuz 2 aylık ve bilerek vurmuyor. İlerde de kullanılabilir oldugu için alınabilir ama illa olsun mu tartısılır her bebek esyasında olduu gibi

Ben aldım kullanışlı 3 aylık kızım yarım saat debeleniyor üstünde büyüdükçe daha iyi olur sanırım. Sonrasında piyanosunu da kullanır memnun kaldım ben hareket ediyor çok eli kolu durmuyor bayılıyor yorgunluktan sonra mis gibi uyuyor 😃

Biz aldık, sabahları ben kahvaltı bile yapamıyordum. Şimdi onunla yarım saat 45 dk kendi kendine oyalaniyor. Ben de kahvaltı yapabiliyorum. Oyuncaklardan ziyade aynasına bakmayı çok seviyor. Ben memnunum

Kullanışlı kuzum bebişin dikkatini çekiyor kızım oyuncaklarla konuşmaya çalışıyor oyuncağı tanıyo önüne getirince gülüyor

Benim var evet seviyor ama benim bebe biraz huysuz hiç bişeyden 10 fk fazla zevk almıyor 😅😅 ama seviyor sürekli ayaklarıyla çarpıyor ses çıkarmak için

Evet, çok seviyor oğlum üstteki oyıncaklara uzanmaya çalışıyor hatta tutuyor , zaten bebekler sesli ortamda seviyor bacak hareketleri ile piyanoya değince de iyice hareketleniyor bi de ben tummy time da yaptırıyorum başını kaldırıp bakıyor üstteki objelere

Biz bu oyun halısını iyice hakkını vermeye başladık. Gün içinde iki kere yaklaşık 1 er saat oynuyor. Ayaklarını çırpıyor, eli yanlışlıkla oyuncaklara çarpıyor falajn😂 baya sevdi
Oooo kızlar hepinizde almışsınız maşallah bı ben kalmışım gibi hissettim 😀 çok oyalanmiyorlarsa eğitici değilse boşa para vermek istemedim 700-800 TL
Ben bunu unutup müzikli ilk adım arabası aldım 🤣 piyanolu halinin sırasını buna kullaninca aklıma geldi
Doğmadan öncede akülü araba almıştım ben ise tersten başlamışım 🤣

Bebişler kaç gün kaka yapmazsa normal? Bugün 5. Günümüz halâ kaka yok. Şehir değiştirdik evimize geldik de hava değişikliğinden mi oldu anlamadım
Benim doktorum 12 gün normal dedi
Ama çok kötü yaa yavrum günlerce kakasını yapamadığı için sabah 7-10 arası ıkınma sendromu yaşıyor acı çekerek . Bizimde 2. Aydan sonra başladı

Oooo kızlar hepinizde almışsınız maşallah bı ben kalmışım gibi hissettim 😀 çok oyalanmiyorlarsa eğitici değilse boşa para vermek istemedim 700-800 TL
Ben bunu unutup müzikli ilk adım arabası aldım 🤣 piyanolu halinin sırasını buna kullaninca aklıma geldi
Bende de var müzikli ilk adım arabası iyi yaptınız artık örümcek asla önermiyorlar.

Benim kızım çok oynamıyor valla Max 10dk taş çatlasa 15😅😅😅 ama benimki biraz mızmız bebeklerin bi çoğu seviyor

Fisher price var bende ama paraya değmez. Uygun fiyatlısını al.. oyuncakları sessiz. Halısı ince. Piyano sesi de bence biraz az.. yani mükemmel değil. O yüzden uygun fiyatlı markalarda aynı işi görecektir
Kız onun pili bitmeye yakın olmasın? Bizimki bas bas bağırıyor, hayvanlar oynar cok sevimliler müzik çalarlar tüm gün gerçekten de 😂 piyano da azsa pili bi değiştir bence
400e falan da var muadilleri ya, ben alınması gerektigini bilmiyordum ama bunun aynası yerine bazen sırt üstü yatırıp el aynası falan tutuyorum yanına yatıp ya da o aynayı yere koyuyorum falan, bazı şeyleri illa o marka o sekil almaya gerek yok bence

Back
X