2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen sen oğlunu göster bizim hediyemiz belli 😂 bende süpriz siparişi verdim ( isteklerim sıralı tam liste ama süpriz yap diyorum ahhahaah ) ama benimki bana doğumda telefon aldı bu sana 5 yıl yeter benden bişey isteme diyo 😂😂
En güzelini yapmışsın isteyenin bir yüzü kara 😂 ama 5 yıl fazlaymış ya 😃🙈ben de doğum hediyesi telefon aldırdım. ne evlilik yıl dönümü ne de doğumgünü hediyesi aldı. 10 bin harcadı için bir şey de diyemedim ama seneye devamke 😂
4te yapışkanlar en ortaya kadar geliyor ama sızmıyor riske atma bence fazls alıp
3ten 40lı söyleyeyim evde 70tane var.4 e geçeyim. Benim 3te sızdırıyor yukardan çıkıyor.katladığım için sanırım.katlamadan kullanmayı denicem
Prospektuste bitirmek öneriliyor galiba ama çok fazla.
Bitirmek gerekiyor diye biliyorum. Geçen ay kızıma antibiyotik yazdılar iyileşse de fazla da olsa bitirttim

Kardeşim gelmiş diyoki geçen geldiğimde ev çok dağınıktı şimdi çok toplu, dedim sabahtan temizlik yapıyorum ondan olabilir mi 😂😂 kız geçen geldiğinde 2 gün kaldı yüzünü göremedim bütün evi temizledi asdghj
Benim de geçen haftalarda gelcek diye kadını ötelemişim o da sağolsun sildi süpürdü. E kardeşler bunun için değil mi? 😂

Kızlar ya kızım pişik olmus 🥺bezi gece uzun kaldı sanıyorum ondan baby turco idi ama bir süredir kullanıyordum. Kızarma ve kabarıklık var geniş bölgede ama pütür vs yok değişimlerde aglamıyor. Mavi hametana başladım. Kaç gunde gecer ve yapabileceğim başka bir şey?
Benim kızım da oldu iki kez bez tutmadım , akşama kadar açık bıraktım ve sık sık ılık suyla yıkayıp krem sürdüm bir günde geçti

Ben yaptırmak istiyorum ama eşim istemiyor ikna edemiyorum 😔😔 snrm kalacak bizim inş pişman olmayız
İnşallah rabbim korusun tüm evlatlarımızı 🙏🏻
R

Menenjit öyle kötü sonuçları var ki bu riski asla almam... hem de çok basit grip gibi bulaşabiliyor. Akrabamın kızı oldu 6 yaşındaki çocuk felç gibiydi. O kadar uzun ve zorlu tedaviden geçti 2 yılda yaşıtlarına hala yetişemedi.Allahım tüm evlatları korusun
Yaa çok üzüldüm bulaşıklık durumu çok nadir ama sonuçları çok ağırmış 😟 rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻
İnş cnm ya bakalım bu hafta doktor kontrolünde doktorumuz ikna eder belki ,ya adamın mantık çok gerekli olsa devlet karşılar diyor anlatamiyorum bir türlü
Ah kanayan yaramız resmen. Bizde de durum aynı aile büyüklerimiz karşı bizimde, gerekli görülse devlet karşılar deniliyor. Ama arkadaşın dediği gibi maddi açıdan karşılanmıyor. Halbuki ne kadar önemli her şey için bütçe ayrılırken sağlık için hele hele de çocuklar demek geleceğimiz demek; onlar için bütçe ayrılmaması çok üzücü..

Eve misafir gelmese temizlik yapacağım yok 🤣🤣 iyisimi her hafta misafir ağırliyim ben bu sayede temizlikte yapmış olurum asffgg 😂
Bugün ben de acaba temizlik mi yapsam diyordum. Bir akrabamız aradı yatılı gelebilir miyiz diyor ve gelmesine 3-4 saat vardı. Normalde misafir gelecek diye 1 hafta önceden derdine düşen ben yatılı misafir için hazırlık yaptım. Tansiyonum yükseldi sanırım bir de eşimle tartıştık oh mis gibi misafir bekliyorum.

En güzelini yapmışsın isteyenin bir yüzü kara 😂 ama 5 yıl fazlaymış ya 😃🙈ben de doğum hediyesi telefon aldırdım. ne evlilik yıl dönümü ne de doğumgünü hediyesi aldı. 10 bin harcadı için bir şey de diyemedim ama seneye devamke 😂
Benimki iPhone 15 pro aldığı için 5 yıl hediye yok diyor 😂😂 neyse borçları hafifletsin şu an karışmıyorum ona sırada dyson var 🫣😆

Bugün ben de acaba temizlik mi yapsam diyordum. Bir akrabamız aradı yatılı gelebilir miyiz diyor ve gelmesine 3-4 saat vardı. Normalde misafir gelecek diye 1 hafta önceden derdine düşen ben yatılı misafir için hazırlık yaptım. Tansiyonum yükseldi sanırım bir de eşimle tartıştık oh mis gibi misafir bekliyorum.
Oy bu pat diye olmuş valla insan 3 4 saatte neyi yetiştirsin neyi yetiştirmesin 😶

Kaldı mı şurda 39 yıl 8 ayımız 😂😂

Eklentiler

• IMG_4752.webp
    IMG_4752.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ya kızım pişik olmus 🥺bezi gece uzun kaldı sanıyorum ondan baby turco idi ama bir süredir kullanıyordum. Kızarma ve kabarıklık var geniş bölgede ama pütür vs yok değişimlerde aglamıyor. Mavi hametana başladım. Kaç gunde gecer ve yapabileceğim başka bir şey?
Gecmis olsun🙏Islak mendil kullaniyorsaniz birkac gun kullanmayin onun yerine yikayip kurulayin, alt degistirmede 10-15 dk hava aldirin. Penaten diye bir krem mavi hametan gecirmezse deneyebilirsiniz.

Baby turco ve sleepy gece uzun süre kalınca benim kızımda da pişik yaptı o yüzden hep goon premium takıyorum geceleri. Pişiği geçene kadar pamuk ve suyla temizleyebilirsin altını eğer ıslak mendil kullanıyorsan. Bol bol havalandır. Bide ben pişik olduğunda sudokrem, mustela pişik kremi ve hametanı karıştırıp sürüyordum. Bir kaç güne geçiyordu.
Goonun bacak lastikleri haric her seyi mukemmel, arkadasların dediği gibi 5 5 bucuk kiloluk cocukta 2 numara asırı lastik izi yapıyor, bir süeedir bwni de üzmeye basladı ben de svde daha önceden sleepy ıslak mendşlin kızarttıgını fark etmeden önce baska markalarda 3 numara almıştım onları bitireyim dedim. Turco asırı naylon ve kalitesiz geliyor goondan sonra. En son öavi molfixi de deneyecegim begenirsem onunla ya da premium molfixle ya da goonla devam edeceğim. Mavi molfix kolay bulunuyor ve uygun fiyatlı ama avm de cok yakın evimize goon almak da kolay. Canım goon🥹

Aslında baby turcoyla da uzun sure durdu ama ben dun almam gereken zamanda almadım bezi altından kendimi sucluyotum o yuzden pişik konusunda.

Dediğiniz gibi gunduzleri yıkadım ve beklettim aksam kakalarını da ıslattığım pamukla trmizledim hametan sürdün baya hafifledi çok şükür

3ten 40lı söyleyeyim evde 70tane var.4 e geçeyim. Benim 3te sızdırıyor yukardan çıkıyor.katladığım için sanırım.katlamadan kullanmayı denicem

Bitirmek gerekiyor diye biliyorum. Geçen ay kızıma antibiyotik yazdılar iyileşse de fazla da olsa bitirttim
Ben de katlıyorum canım sızma hiç olmadı.ama gece prima takıyorum. Uzun dursa sızarmıydı bilmiyorum. Her takmada bacak yanındaki lastikleri kontrol edip tam araya denk getirtiyorum ben bir de belki onun da etkisi vardır

Back
X