- 17 Ocak 2022
- 375
- 926
- 33
Benim yüzümde özellikle alnımda oluyor pul pul bugün göğüsümde de oldu valla bende nemlendirmeye çalışıyorum bol su içiyorum ama fayda etmiyor sanki pek
Benimde alnımda kuruluk var yüzüm soyuluyor gibi birde göğsümde pul pul dökülmeler var krem kullanıyorum ama bir süre sonra yine aynı oluyor
Ben sadece göğsümde farkediyorum pullanma. Ama krem de sürmedim henüz. Belki de bebe yağına alerjik reaksiyon falan gösterdin, farklı bir şey dene olmazsa bir süre. Öyle anlarsın belki.
benim tüm vücudum da var , zaten cildim kuru daha da kuru oldu , ben ilk defa göbek çevresinde de gördüm bilmiyorum geçmiş yıllarda hiç farketmemişte olabilirim ama hamilelikten de olabilir tabi, duştan sonra nemlendirici kullanıyorum bende hatta dahası göğüslerimde bile çok afedersiniz siyah sütyenimde iç tarafta bildiğiniz her yer deri döküntüsü olmuştu hatta oralara da nemlendirici sürmeye başladım
Ne kadar çok pullanıyormuşuz arkadaş :) bu arada iki büyük bebe yağı markasının isimlerini yazıp alerji şikayet yazdığımda bayaa bi kötü kullanıcı yorum gördüm. Acaba biz bebelerimize ne sürcez nemlensinler diye bilemedimaaa bayağı varmış göğsünde pullanma olan , benimki siyah çamaşırımın rengini değiştirmişti o derece o yüzden nemlendirici kulladım