2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim yüzümde özellikle alnımda oluyor pul pul bugün göğüsümde de oldu valla bende nemlendirmeye çalışıyorum bol su içiyorum ama fayda etmiyor sanki pek

Benimde alnımda kuruluk var yüzüm soyuluyor gibi birde göğsümde pul pul dökülmeler var krem kullanıyorum ama bir süre sonra yine aynı oluyor

Ben sadece göğsümde farkediyorum pullanma. Ama krem de sürmedim henüz. Belki de bebe yağına alerjik reaksiyon falan gösterdin, farklı bir şey dene olmazsa bir süre. Öyle anlarsın belki.

benim tüm vücudum da var , zaten cildim kuru daha da kuru oldu , ben ilk defa göbek çevresinde de gördüm bilmiyorum geçmiş yıllarda hiç farketmemişte olabilirim ama hamilelikten de olabilir tabi, duştan sonra nemlendirici kullanıyorum bende hatta dahası göğüslerimde bile çok afedersiniz siyah sütyenimde iç tarafta bildiğiniz her yer deri döküntüsü olmuştu hatta oralara da nemlendirici sürmeye başladım

aaa bayağı varmış göğsünde pullanma olan , benimki siyah çamaşırımın rengini değiştirmişti o derece o yüzden nemlendirici kulladım
Ne kadar çok pullanıyormuşuz arkadaş :) bu arada iki büyük bebe yağı markasının isimlerini yazıp alerji şikayet yazdığımda bayaa bi kötü kullanıcı yorum gördüm. Acaba biz bebelerimize ne sürcez nemlensinler diye bilemedim🤷🏻‍♀️ bugün hindistan cevizi yağı sürdüm biraz kaşıntımı aldı rahatlattı. Pullarada iyi gelir inş😊 zamanı gelince araştırma geliştirme işleri bizleri bekliyor kızlar🤓

benim eşim de bana kokmaya başladı 🤢🤢 adam duş alıp gelse bile kokuyor.
Canım benim şöyle bir durumum vardı kan testinde sodyum düşük çıkmıştı doktorum tuz oranın az tuz ye dedi yoksa çok bulantın olur demişti o dönem kıvranıyordum bulantıdan. Bi tek poaça meyve filan yiyordum ya da havuç. Sonra turşu da yemeye başladım çok tuz var ya onda ve geçen hafta baya baya geçti. Şuan hala koku hassasiyetin var sabah bulantılarım var ama öncekinden katve kat iyiyim . Şok kötydü gerçekten ama sigarayı bırakmama yaradı şuan sigara bile görmek istemiyorum:)

Arkadaşlar fetalde bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi fetal dna sonucunda çıkıyor mu

Pantolon sıkıyor önü açık geziyorum 😂 üstüne kazak bırakıyorum ama pantolon alcam en kısa zamanda

tam da bu yüzden açık kısma fermuar tarzı ek aparatlar satılıyormuş hamişler için 😁 ama sanırım oda kısa vadeli çözüm olacak

Bende tam bunu tavsiye etmeye yazacaktım. Ben satın aldım, önüne ek kumaş gibi bişey düğmeleri var birkaç tane. Bana bayağı gider diye düşünüyorum. Tavsiye ederim

Ayy ben de 3 kg vermeme rağmen karnım 11den sonra birden şişti. ben hep dar ve düşük bel giyerdim o nedenle bayadır 8 9. Haftadan beri pantolonların fermuarı açık üstüne kazak:) bu eklediğiniz düğmeli parçayı aldım 1 aydır kullanıyorum ama çokta mantıklı değil. İlla üstüne kazakla kapatmak lazım yoksa gözüküyor. Yinede kullanıyorum.. yüksel bel 2 pantolonum vardı pek giymediğim onları giyiyorum. Bir de hamile külotlu çorabı aldım onunla elbise iyi oluyor..Hergün işe gidince zor oluyor bu kıyafet işi

Ne kadar çok pullanıyormuşuz arkadaş :) bu arada iki büyük bebe yağı markasının isimlerini yazıp alerji şikayet yazdığımda bayaa bi kötü kullanıcı yorum gördüm. Acaba biz bebelerimize ne sürcez nemlensinler diye bilemedim🤷🏻‍♀️ bugün hindistan cevizi yağı sürdüm biraz kaşıntımı aldı rahatlattı. Pullarada iyi gelir inş😊 zamanı gelince araştırma geliştirme işleri bizleri bekliyor kızlar🤓
bebe yağı önermiyorlar zaten bebeklere gözenekleri tıkıyor diye, inşallah bebişlerin ihtiyacı olmaz ama Muslera marka iyi , ben kendim de Yves Rocher in vücut losyonunu kullanıyorum içeriği temiz bitkisel

Canım benim şöyle bir durumum vardı kan testinde sodyum düşük çıkmıştı doktorum tuz oranın az tuz ye dedi yoksa çok bulantın olur demişti o dönem kıvranıyordum bulantıdan. Bi tek poaça meyve filan yiyordum ya da havuç. Sonra turşu da yemeye başladım çok tuz var ya onda ve geçen hafta baya baya geçti. Şuan hala koku hassasiyetin var sabah bulantılarım var ama öncekinden katve kat iyiyim . Şok kötydü gerçekten ama sigarayı bırakmama yaradı şuan sigara bile görmek istemiyorum:)
Yaaaa benim de tuz oranım düşüktğr biraz tansiyonum düşer hep. O zaman biraz tuzlu birşeylee deneyip gözlemleyim bakalım. 🤌🏻 ♥️

Merhaba guzel anneler araniza sevincle katiliyorum 6 yasinda ogluma kardes geliyor insAllah :) NewMamaa NewMamaa gruba eklerseniz cok sevimirim bat 30.12.2022. Kizlar ben hamile oldugumdan haberim yoktu koyu akinti geldi regl gunumde oyle geldi gecti sandim , dun yemekteyken siddetli kasik agrsiyila oturamaz yuruyemez oldum acilde kan verince 23bin cikti. Sanirim yuksek deger iki saate keseye bakmaya gidicez esim uyaninca. Oglan karnimi opup duruyo
Nasi bi mutluluk anlatamam.. ama kasik agrim cok siddetli aksam tualete gidemedim bagira bagira oldum kizlar ilk hamilelikte olmamisti sizce nedir bu agri?

Merhaba guzel anneler araniza sevincle katiliyorum 6 yasinda ogluma kardes geliyor insAllah :) NewMamaa NewMamaa gruba eklerseniz cok sevimirim bat 30.12.2022. Kizlar ben hamile oldugumdan haberim yoktu koyu akinti geldi regl gunumde oyle geldi gecti sandim , dun yemekteyken siddetli kasik agrsiyila oturamaz yuruyemez oldum acilde kan verince 23bin cikti. Sanirim yuksek deger iki saate keseye bakmaya gidicez esim uyaninca. Oglan karnimi opup duruyo
Nasi bi mutluluk anlatamam.. ama kasik agrim cok siddetli aksam tualete gidemedim bagira bagira oldum kizlar ilk hamilelikte olmamisti sizce nedir bu agri?
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi , tahlil verdiniz mi ?

Eklentiler

• C54C8136-F7F6-43E2-B07F-F874C2223C85.webp
    C54C8136-F7F6-43E2-B07F-F874C2223C85.webp
    24 KB · Görüntüleme: 56
Hoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alın bebişi inş. ilk postta belirtilen bilgileri yazarsanız ekleyelim. Yaş, kaçıncı çocuk, Bat, tahmini doğum tarihi, Şehir

Hoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alın bebişi inş. ilk postta belirtilen bilgileri yazarsanız ekleyelim. Yaş, kaçıncı çocuk, Bat, tahmini doğum tarihi, Şehir
Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktu

Ozeldeyim
Once sikisik uktrason yumurts tupler
Bakilcak. Dis genelik mi filan. Anlasilio sanirim ilk defa basima gelio. Sonra alttan
Çok geçmiş olsun sakin kalıp durumu anlamaya çalışın lütfen ben düşük yaptığım gün sitresten ekstra tansiyonum çıkmıştı ki normalde hep dipte düşüktür.

Back
X