• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı görmedi doktorum 4 Mayıs ta ayrıntılı ultrason yapılacak gün verdi tetanoz aşısı ol 2 doz mutlaka dedi cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olacak teyzeleri ilk pozumuzu da verdik ekliyorum NewMamaa NewMamaa adımız da Eva olacak kısmetse
Bende bugün gittim çok şükür bi sıkıntı yok detaylı ultrason tarihimiz aynı 4 mayıs inşallah güzel hayırlı haberlerle geliriz🙏

Canım bize de haber ver inşallah senin durumunda düzelecek birşeydir.
inşallah :( amniyosentez sonucunu bekliyorum 2 hafta
Umarım çözülür, sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 dualarım sizinle
çok teşekkür ederim
ozguss ozguss 3-4 sayfa okumamıştım bir çırpıda okuya okuya geldim bir de video izledim yazacaktım sana 2 haftaya kadar normal kabul eden doktorlar varmış dedikleri gibi perinatoloğa git diye nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür 🙏❤️

NewMamaa NewMamaa
Aye10 Aye10
Kızlar ikinizede dua ediyor olucam sonuçlarınızı lütfen paylaşın Allahım bebeklerinize ve size bol bol sağlık şifa yağdırsın bebeklerinizle beraber iyi olmanızı kalpten diliyorum siz çok güçlüsünüz Allahın izniyle bunları atlatacak ve güzel sonuçlar alacaksınız. 🙏💐
amin inşallah
Canım kesinlikle başka bir görüş daha almalısın nipt testin temiz çıkmış zaten sıvının küçülmesi çok rastlanan bir şey okuduğum kadarıyla içini ferah tutmaya çalış uzman bir prof yada doçente git mutlaka ben iyi olacağına inanıyorum
bende buna inanmak istiyorum. ama sıvı küçülse bile bir sakillik bir özür kalır mı hiçbir fikrim yok. birşey düşünemiyorum
Ben duymadım ama down sendrom teşhisi konulupta sağlam bebeği olanın duydum o yüzden bence bi kaç dr görünün ve böyle bir kararı bir dr lafıyla vermeyin kesinlikle
amniyosentez sonucum çıksın duruma göre görünmeyi düşünüyorum
Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, burun kemiğinin tek ölçüt olduğunu düşünmüyorum. Kaybımda detaylıda sırt kemiklerinden 2 su yoktu ve buna bağlı beyinde sıvı birikmesi olmuştu, bebek çok büyük ve birçok anomalisi olduğu için normal doğumla alindı, bunlardan hiç bahsetmek istemezdim sana, bence durum takip edilmeli, işinin ehli bir doktora daha gitmelisin hatta bildiğin uzman bir kaç doktora, nipt testin temiz ciktiği içinde biraz daha kaybolma ihtimali geliyor benimde aklıma.. Rabbim yardımcın olsun umarım geçer 😞 bizi haberdar et, duam seninle 🌸
benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden ya :(((

Bende bugün gittim çok şükür bi sıkıntı yok detaylı ultrason tarihimiz aynı 4 mayıs inşallah güzel hayırlı haberlerle geliriz🙏
İnşallah canım birde bugün AFP diye bir değer içinde kan aldı üçlü dörtlü yapmayacağım ikili temiz geldiği için ama bu değere bakalım yine de dedi

İnşallah canım birde bugün AFP diye bir değer içinde kan aldı üçlü dörtlü yapmayacağım ikili temiz geldiği için ama bu değere bakalım yine de dedi
Benimde adet olucak gibi kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum doktor normal dedi seninle günlerimiz aynı sende varmı bu ağrılar

ozguss ozguss 3-4 sayfa okumamıştım bir çırpıda okuya okuya geldim bir de video izledim yazacaktım sana 2 haftaya kadar normal kabul eden doktorlar varmış dedikleri gibi perinatoloğa git diye nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür 🙏❤️

NewMamaa NewMamaa
Aye10 Aye10
Kızlar ikinizede dua ediyor olucam sonuçlarınızı lütfen paylaşın Allahım bebeklerinize ve size bol bol sağlık şifa yağdırsın bebeklerinizle beraber iyi olmanızı kalpten diliyorum siz çok güçlüsünüz Allahın izniyle bunları atlatacak ve güzel sonuçlar alacaksınız. 🙏💐
Teşekkür ederim 🙏🏻 inanın 2 düşük olunca henüz etrafımızdaki insanların haberi yok, burada birbirimize danışabiliyor olmak benim için çok kıymetli hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah 🙏🏻 🥰🌸
İnan çok mutlu oldum herkesin güzel haberlerle gelmesi dileğimle ❤️🙏
İnşallah 🙏🏻 rabbim kimseyi sınamasın evlat avcısıyla sağlık sorunlarıyla
Canım çok şükür çok sevindim sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize inşallah 🙏
İnşallah hepimiz o güzel günleri görelim 🙏🏻🌸
Çok sevindim canım şükürler olsun, doktor ne kadar önemli❤️ sağlıkla kavuşun 🥰
İnşallah canım hepimiz 💓
Ooh canım rahatladım ben de.. bu süreçte bazen i de doktora güvenmemek gerekiyor valla. Olumsuz bir durum varsa hemen başka dr a gideceğiz. Başına gelen anlar bunu ancak. Bir sınavdan geçiyoruz inşallah aşacağız bu günleri çok şükür iyi haberler var bak ne güzel 💕
Aynen canım katılıyorum dr değiştirmek en mantıklısı. İnşallah senin amniyosentez sonuçların da güzel gelir 🙏🏻

inşallah :KK43: amniyosentez sonucunu bekliyorum 2 hafta

çok teşekkür ederim

amin inşallah

bende buna inanmak istiyorum. ama sıvı küçülse bile bir sakillik bir özür kalır mı hiçbir fikrim yok. birşey düşünemiyorum

benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden ya :KK43:((
Zor süreçler gerçekten canım, amniyosentez i bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir, hayatta çok farklı sınanıyoruz, ama en değerli ve kıymetlisi evlat 😣 Allah kimseye yaşatmasin dilerim 🙏 sana da güzel sonuçlar inşallah ❤️

Maşallah size mucizende sende hep mutlu olun annesi çok sevindim 🥰
Teşekkür ederiz 🐣
Bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı görmedi doktorum 4 Mayıs ta ayrıntılı ultrason yapılacak gün verdi tetanoz aşısı ol 2 doz mutlaka dedi cinsiyetimiz belli oldu bir kızımız olacak teyzeleri ilk pozumuzu da verdik ekliyorum NewMamaa NewMamaa adımız da Eva olacak kısmetse
Yaaa ne güzel isim Eva❤️
inşallah :KK43: amniyosentez sonucunu bekliyorum 2 hafta

çok teşekkür ederim

amin inşallah

benim nipt testim temizliğine güvenerek down sendromunu eledi aslında doktor. görünen bir bulgu da burun kemiği kısalığı ama o da tek başına birşey belirtisi değil dedi doktor. bilmiyorum. çok üzgün ve yorgunum süreçten. amniyosentez sonucuna göre 2 hafta sonra tekrar detaylı ultrasona girip bu sıvı birikme işine bakılacak. neden allahım neden ya :KK43:((
Canım elbette ki yorgunsun . Ama lütfen dualarına devam et isyan etme. Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Belki de öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki şuan bunun sınavını veriyorsun. Şöyle düşün sınavın çok daha başka da olabilirdi.. sıvı geçince özür kalmıyor inan bana arkadaşımın bebeği her şeyiyle normal bir bebiş. O da o dönem çok üzüldü ama bak geçti bitti. Senin de bitecek inan buna iyiye odaklan ve bunu sesli tekrarla. Ben de dua edeceğim sana tüm kalbimle.

Teşekkür ederiz 🐣

Yaaa ne güzel isim Eva❤️

Canım elbette ki yorgunsun . Ama lütfen dualarına devam et isyan etme. Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Belki de öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki şuan bunun sınavını veriyorsun. Şöyle düşün sınavın çok daha başka da olabilirdi.. sıvı geçince özür kalmıyor inan bana arkadaşımın bebeği her şeyiyle normal bir bebiş. O da o dönem çok üzüldü ama bak geçti bitti. Senin de bitecek inan buna iyiye odaklan ve bunu sesli tekrarla. Ben de dua edeceğim sana tüm kalbimle.
♥️♥️♥️ Çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var. Güzel kalbinize teşekkür ederim 🙏🏻 sağlıkla alın bebişi kucağınıza. Hepimiz için aynı dileğim

Zor süreçler gerçekten canım, amniyosentez i bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir, hayatta çok farklı sınanıyoruz, ama en değerli ve kıymetlisi evlat 😣 Allah kimseye yaşatmasin dilerim 🙏 sana da güzel sonuçlar inşallah ❤️
Lütfen sesimi duy arkadaşım motıvasyona ihtiyacım var 😞

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, burun kemiğinin tek ölçüt olduğunu düşünmüyorum. Kaybımda detaylıda sırt kemiklerinden 2 su yoktu ve buna bağlı beyinde sıvı birikmesi olmuştu, bebek çok büyük ve birçok anomalisi olduğu için normal doğumla alindı, bunlardan hiç bahsetmek istemezdim sana, bence durum takip edilmeli, işinin ehli bir doktora daha gitmelisin hatta bildiğin uzman bir kaç doktora, nipt testin temiz ciktiği içinde biraz daha kaybolma ihtimali geliyor benimde aklıma.. Rabbim yardımcın olsun umarım geçer 😞 bizi haberdar et, duam seninle 🌸
canım selam,
kaybın için çok üzüldüm, ALLAHIM bir daha yaşatmasın.
sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah..
folık asıt yetersızlıgı demıssın sanırım bır yazıda, pıhtılasma vs varmıydı acaba onu merak ettım?

canım hayırdır ne oldu ya?
hersey yolunda mı
canım hayırdır ne oldu ya?
hersey yolunda mı?
Canım özlemişim seni 💙Benim ilk gebeliğim spina bfidaliydı nöral tüp defekti.Yıne aynı seylerı yasamaktan çok korkuyorum .Gunlerım zindan gibi gecıyor düşünmekten vesvese her yerimi almış.Ayrıntılıya girene kadar böyle olucam.Benim gibi geçmişi olan arkadaşların ikinci gebeliğini merak ediyorum.

Kızlar merhabalar, ben bugün amniyosentez oldum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. 4 6 haftaya sonuç çıkacak. Merak edenler vardı diye yazıyorum. Dualarınız da bebişimle bana da yer verirseniz seviniriz 🙏 sonucumuz inşallah temiz çıkar.
Tüm dualarımdasınız. Şifalı güzel haberler gelecek inşallah

Canım özlemişim seni 💙Benim ilk gebeliğim spina bfidaliydı nöral tüp defekti.Yıne aynı seylerı yasamaktan çok korkuyorum .Gunlerım zindan gibi gecıyor düşünmekten vesvese her yerimi almış.Ayrıntılıya girene kadar böyle olucam.Benim gibi geçmişi olan arkadaşların ikinci gebeliğini merak ediyorum.
ay bende özlemişim :KK200:
ah canım yaa okudum biraz yazılarını, her gebelık kendıne özgüdür inşallah saglıkla kucagına alacaksın,
Rabbım yardımcın olsun, vesvese her zaman oluyor ya..
hayatım her evresınde ama seni eline almasına izin verme..
ne zaman ayrıntılı ulturasonun ?

canım selam,
kaybın için çok üzüldüm, ALLAHIM bir daha yaşatmasın.
sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah..
folık asıt yetersızlıgı demıssın sanırım bır yazıda, pıhtılasma vs varmıydı acaba onu merak ettım?
Merhaba canım, aminn kimseye yaşatmasın 🙏 pıhtılaşma sorunum yoktu canım, görünen hiçbir sorunum yoktu, hatta 2 lim bile çok iyi çıkmıştı, o dönem kızım ufaktı 1 buçuk yaşında falan, hem emziriyordum hem beklemedigim bir gebelikti, sanırım vücudum çok vitaminsiz ve yetersiz kaldı, ben buna bağlıyorum. Folik asit kullanımi ilk 3 ay önemli hatta öncesinde önemli diye de her yerde belirtirim. Sevgiler 🌸

Back
X