2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Pendik e yakin olanlara duyurulur neomarin avm nin önüne civil in outlet çadırı acilmis bu ayin sonunda sonmus cok uygun 70 tl ye sisme yelek bile aldim 🙃 birsuru şey aldim 500 tl ye çıktım duyurulur
Napsam istanbula mı gelsem ya çok iyimiş 🥹🥹🥹 güzel günlerde kullan aldıklarını 😍😍😍

Bizimkine babasi dogmadan takimini belirledi 😁

Eklentiler

• 20230424_172306.webp
    20230424_172306.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 62
Pendik e yakin olanlara duyurulur neomarin avm nin önüne civil in outlet çadırı acilmis bu ayin sonunda sonmus cok uygun 70 tl ye sisme yelek bile aldim 🙃 birsuru şey aldim 500 tl ye çıktım duyurulur
Aaaa bana çok yakın bakayım bağri :)

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir, dün annemle büyük bir tartışma yaşadım çok sinirlendim çok üzüldüm saatlerce ağladım. Dünden beri belime vuran bir alt karın ağrım var doktoruma sordum gel bakalım dedi yarın gideceğim daha önce bu şekilde ağrı yaşayan var mı?

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir, dün annemle büyük bir tartışma yaşadım çok sinirlendim çok üzüldüm saatlerce ağladım. Dünden beri belime vuran bir alt karın ağrım var doktoruma sordum gel bakalım dedi yarın gideceğim daha önce bu şekilde ağrı yaşayan var mı?
Korkma Kuzum bişey olmaz Allah'ın izniyle iki gün önce benimde bel kasık alt karın ağrısı vardı bende çok korkmuştum ama şuan iyiyim hamd olsun

Selam kızlar internetten bi hastane çıkışı sipariş ettim görselde olan başka bana yolladıkları bambaşka gıcık oldum iyice. Ayrıca 0/3 aldım ama baya büyük geldi bebiş içinde kaybolur resmen siz yenidoğan alacakmısınız kararsız kaldım

Lütfen hamilelik boyunca kimseyle tartışma kendine sitres verme bebek çok etkileniyor bişey olmamıştır inşallah merak etme ama kavgaları doğumdan sonraya sakla 😜

Selam kızlar internetten bi hastane çıkışı sipariş ettim görselde olan başka bana yolladıkları bambaşka gıcık oldum iyice. Ayrıca 0/3 aldım ama baya büyük geldi bebiş içinde kaybolur resmen siz yenidoğan alacakmısınız kararsız kaldım
Ben isim yazdırmayı düşünüyorum hastane çıkışı için , ama iade et eğer öyleyse

Biraz abarttım , hep sanki için yanıyor soğuk. Tatlı bişeyler canım çekiyor napıcam bilmiyorum ☹️
Kuzum karadut suyu falan bak onlar doğal oluyor soğuk daha doğaldır diye düşünüyorum, limonata yaparsın, yaz meyveleri çıkıyor şekerle kaynatir meyve suyu gibi yaparsın blendirdan geçirip diye düşünüyorum ☺️

Bende oğlumda 50 almıştım doğduğunda tam oluyordu, 53 cm doğdu ama yalnız bir ay giydirebildim. Fiyatlar şuan bukadar yüksek olduğu için bir aylık kiyafet için okadar para veresim yok 😩
Beneğin boyuna göre al o zman canım , benim kızım 45 cm doğdu 0-3almıstım hep az büyük oldu ama giydi yani ☺️ bence alma 🫣

Anlatmak istersen ne oldu kuzu 😔 stresten olmuştur kuzum yaa

Kuzum karadut suyu falan bak onlar doğal oluyor soğuk daha doğaldır diye düşünüyorum, limonata yaparsın, yaz meyveleri çıkıyor şekerle kaynatir meyve suyu gibi yaparsın blendirdan geçirip diye düşünüyorum ☺️
Aynen canım ya öyle yapmam gerekiyor limonata portakal mandalina midemi çok kötü yakıyor içemiyorum hiç ☹️☹️

Selamlar herkese, okuduğuma göre herkes yavaştan tetanoz aşılarını olmaya başlamış. Benim doktorum bana bıraktı, çok gerekli değil ama zararı da yok dedi. Bende araştırdığımda piyasadaki aşıların sağlık bakanlığınca toplatıldığını yeni aşı çıktığını falan okudum. Kafam çok karışık açıkçası. Yarın aşı için sağlık ocağı randevu vermişti. Aramızdaki sağlıkçıların fikirlerini merak ediyorum. Benim gibi kararsız olan, yaptırmayacak olan var mı?

Selamlar herkese, okuduğuma göre herkes yavaştan tetanoz aşılarını olmaya başlamış. Benim doktorum bana bıraktı, çok gerekli değil ama zararı da yok dedi. Bende araştırdığımda piyasadaki aşıların sağlık bakanlığınca toplatıldığını yeni aşı çıktığını falan okudum. Kafam çok karışık açıkçası. Yarın aşı için sağlık ocağı randevu vermişti. Aramızdaki sağlıkçıların fikirlerini merak ediyorum. Benim gibi kararsız olan, yaptırmayacak olan var mı?
Ben tüm tetanozlarımı olduğum halde tekrar olmam gerekiyor mu diye sorduğumda evet dediler olurum büyük ihtimalle

Merhaba ben ilk dozumu oldum toplatılan aşılar bundan daha öncekilerdi diye biliyorum şimdi aşılar deprem bölgesine gittiği için az az geliyor sağlık ocağına

Back
X