• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Hayatımda böyle bisi görmedim cocuk akşam 7 gibi sag göğsümü emmiyor krizlere giriyor ondan öncesi emiyor ama o saatten sonra asla almıyor bu nasıl oluyor anlamadım tabi sol göğsümden emse de yetmediği için mama veriyoruz şaka gibi 80 cc iciyor nerdeyse normal mi bu durum trajikomik geldi bana 🙄
Çok yorulup uykusu geliyosa o yüzden emmek istemiyodur canım benim kızım da öyle emmek ıstemıyo mama verirsem içiyo daha kolay çünkü biberon, uyanık kalma süresini iyi takip etmek lazım en fazla bir saat

Mesela şimdi aramış ortalama iki gibi gelirim dedim ama diye birsüru konuşuyor saat üç olmuş adam daha konuşuyor gün bitmiş bu kadar mı zor ya ayarlamak saate bakmak biraz hassasiyet ben zaten çıkacaktım gelecektim biliyor bunaldigimi
Benimkide diyor çıkak ben çıkmıyorum çünkü ben zorlanıyorum onun için her şey kolay bu sezeryan beni daha çok zorlamış halsiz hiss ediyorum kendimi..bende bu gün eşime sardım ama haklıyım hiç değer vermiyorsun dedim durmadan konuştum o da sustu

Benim ki cok kusuyor ondan mı acaba dedim aşırı yani gunde 5 kere en az ust değiştiriyorum zaten onun giysisini yıkamaktan bizim çamaşırlar duruyor mama verince bi kusuyor sonra kusma yok sütte mi bisi var diyorum bende kendi kendime
Ben kıyafet işini önlükle çözdüm 😂 emzirirken de mama verirken de süt verirken de takıyorum. Gazını çıkartıp uykuya geçerken çıkartıyorum artık kusma riski geçmiş oluyor. Yoksa benimkide öyle çok kıyafet kirletiyordu

Back
X