• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim ana arterimiz inen aort bebek onun üstünde sırt üstü yatarsak bası yapıyormuş doktor damar ne kadar büzüşmezse bebeğe okadar guzel kan gider ve beslenir dedi e ben simdi nasıl düz yatayım sağa yatayim? Artık siz de yatamazsiniz yatmayın😃😃 ben de sola yatarken hiç rahat değilim ama mecbur🤷🏻‍♀️ Uyurken değiştiğimiz pozisyona yapacak bir sey yok tabi ama ben dikkat ediyorum eşim yanimdaysa tembihliyorum gece görürsen beni çevir diye 🤣
İşimiz zor ya napacağız az kaldı ama gitgide zorlaşıyor sanki üçüncü trimester gümbür gümbür geliyormuş gibi hissediyorum 😀

bende hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum daha şimdiden, uyku durumum da çok kötü, çok zor dalıyorum ya her gün 2 3 saat yatakta debeleniyorum, dün sesli kitap açtım dinledim öyle uyumuşum 🙄
Aynen bende öyle işte deliksiz uyumayı özledim zaten gece yüz kere tuvalete kalkıyorum 😅 ama sanırım yaklaşık bir sene bize deliksiz bir uyku yok

Kimse etrafımdaki hiçkimse hamileliğin zorluklarından bahsetmedi bana. Allah’a sukur canları sağ olsun ama ben gebelik düşünenlere bunlari anlatacağım 😃
Ya canım ama herkesin böyle geçmiyor kuzenim iki çocuk doğurdu inanır mısın bir ah bile demeden rahat rahat geçirdi hamileliği doğumu bile çok rahattı sanırım bünye meselesi

Ya canım ama herkesin böyle geçmiyor kuzenim iki çocuk doğurdu inanır mısın bir ah bile demeden rahat rahat geçirdi hamileliği doğumu bile çok rahattı sanırım bünye meselesi
Yanı aslında eşim bana terminator der. Öyle ah uh demem ama yaşanıyormuş yanı boyle seyler ben bu şekilde deneyimledim bilmiyorum. Amaaaan derdimiz bu olsun cok şükür 🌸

ilk hissettiğim zaman tam göbek deliğimin altındaydı benimde ağrım oluyordu ben hsteketlerine bağladım, sonra zamanla geçti ağrı, şimdi bi en üst nokta da bazen de tam kasık bölgesinde hissediyorum yani karnın her yerini kullanıyor kerata ☺️
Aynı dediğin durumda hem en aşağıda köşelerde falan hemde çok yukarda bizim keratalar hareketli galiba 😅😂

Canım zaman zaman ben de aşağıda hissediyorum henüz hala küçük oldukları için normalmiş. Oralar onlar için daha sulu alanmış :)
Aaa demek ondan 😆 minnoşkolar aman keyfi yerinde ve iyi olsunlarda biz bekleriz katlanırız 🥰

Bende ancak girebildim. Benim bebeğimin başı aşağıda biraz poposu yukarıda bazen göbek deliğimin orda hissediyorum ama çoğunlukla kasığımda hissediyorum hareketlerini
Demek herkes aynı canım 😅 korkup progestan atmak üzereydim ki geçti 😁

Kızlar fena grip olmuşum burnum tıkalı açılmıyor nefesim çok daralıyor hastaneye gitsem hava felan verirler mi acaba nefes alamıyorum çünkü hiç
Geçmiş olsun canım, bende bı kaç gündür aynı durumdaydım ama geçti gibi tam iyileşemesemde 🫣 lütfen dikkat et zaten bünyemiz zayıflıyor

Bizim ana arterimiz inen aort bebek onun üstünde sırt üstü yatarsak bası yapıyormuş doktor damar ne kadar büzüşmezse bebeğe okadar guzel kan gider ve beslenir dedi e ben simdi nasıl düz yatayım sağa yatayim? Artık siz de yatamazsiniz yatmayın😃😃 ben de sola yatarken hiç rahat değilim ama mecbur🤷🏻‍♀️ Uyurken değiştiğimiz pozisyona yapacak bir sey yok tabi ama ben dikkat ediyorum eşim yanimdaysa tembihliyorum gece görürsen beni çevir diye 🤣
Benim yakın arkadaşımın kocası öyleydi sola yatacaksın diye sürekli çevirirdi onu bıkmıştı kız artık😆

Detaylı haftaları gelmiş 🥰❤️herkese sağlıklı güzel detaylılar dilerim, ben 2 detaylıya giteceğim, biri bir perinatalog özelde aldım, diğeri devlette radyolog, özeldeki doktorum önemli olduğunu söyledi, bu benim için ve bence hepimiz için önemli bir aşama, sağlık güzellik dilerim..

Benim yakın arkadaşımın kocası öyleydi sola yatacaksın diye sürekli çevirirdi onu bıkmıştı kız artık😆
Ay kocam yanımda olsa da bıktırsa beni 😃 6 ay olduk hala eşimden ayrıyım 15 inde tayin icin dilekçe vereceğim bakalım umarım olur tayin işim. Allah’ım bıktır beni amin😂

Ay kocam yanımda olsa da bıktırsa beni 😃 6 ay olduk hala eşimden ayrıyım 15 inde tayin icin dilekçe vereceğim bakalım umarım olur tayin işim. Allah’ım bıktır beni amin😂
Aaaa üzüldüm kuzum bee 🥹 inşallah olur tayin işin güzellikle kolaylıkla, amin 🥰

Aaaa üzüldüm kuzum bee 🥹 inşallah olur tayin işin güzellikle kolaylıkla, amin 🥰
Amin insallah teşekkür ediyorum🌸
Bu arada ben de asagida hissediyordum doktora da söyledim baktı rahim ağzı uzunluğun ve bebeğin yeri gayet iyi dedi hem bebek küçük oldugu icin hem de kasik tarafındaki derimiz ve yag tabakamiz daha ince olduğu icin orada hissediyormusuz yanı oradaki hareketleri bu haftalarda anca hissedebiliyormusuz. Sakin kafana takma yani 🌸

Arkadaşlar bugün perinatolog organ taramamızı yaptı. Çok şükür her şey yolunda. Karından baktı ama vajinal olarak da rahim ağzı uzunluğuna baktı. Şuan 21+3 olduk ve bebeğimizin kilosu biraz fazla :) 530 gram çıktı:)zamanla haftasına uyumlu olurum sanırım. Sizin bebişlerin kilosu ne durumda

Arkadaşlar bugün perinatolog organ taramamızı yaptı. Çok şükür her şey yolunda. Karından baktı ama vajinal olarak da rahim ağzı uzunluğuna baktı. Şuan 21+3 olduk ve bebeğimizin kilosu biraz fazla :) 530 gram çıktı:)zamanla haftasına uyumlu olurum sanırım. Sizin bebişlerin kilosu ne durumda
Kilodan ziyade ölçümleri önemli diye biliyorum
Ölçüm kağıdını verdi mi

Detaylı haftaları gelmiş 🥰❤️herkese sağlıklı güzel detaylılar dilerim, ben 2 detaylıya giteceğim, biri bir perinatalog özelde aldım, diğeri devlette radyolog, özeldeki doktorum önemli olduğunu söyledi, bu benim için ve bence hepimiz için önemli bir aşama, sağlık güzellik dilerim..
Selam canım bende devlette randevu bulamadım drda dedi ki iki yerde çektirme kafan karışmasın bende özelde girdim detaylı ultrasona ama tabi randevu bulabilseydim devlette de iyi perinatolog vardı girerdim yine 😅 hayırlı sonuçlar alın İnşaAllah 🤲 ❤️

Benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor 20. Haftadaya girince 23cm 343 gramdı şuan ne kadar bilmiyorum

Kızlar günaydın, malum mağazada emzirme sütyenlerinde %40 var bilginize :) piyasada 150 civarı bunlar. Bu şekilde aşırı uyguna geldi bi bakın derim.

Back
X