• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İlaç gibi geldi yazdiklarin. Çevremde birkaç kişi var aynı dönem dogurduk onlara azıcık söyledim onlar aman tövbe demeye başladılar ilk aydan 2. Çocuk için. Ben mi çok hizliyim onlar mi haklı bilemedim 😅🥹

Canımm her bebeğin düzeni farklı gündüz yüzünü örmeden uyu akşama doğru da ışığı azalt olduğu odada. Gece gündüzü öğrendiğinde uykusu da ona göre derinleşir emzik de kurtaricin olur al bir iki farklı model dene biz Philips aldık hemen tuttu benimki de memede değil ama meme kokusunda uyuyor memeyi bırakınca hemen emziği ağzına veriyorum iyice dalınca nereyi bulursam orada uyutuyorum. ❤️
Ben de ard arda doğurdum canım büyüğü 1,5 yaşında smdi her gün iyiki yapmışım diyorum. İlk alışma sürecinde tabiki oğlum bebeğe tepki verdi bazen vurmaya kalktı bazen itti anlamadı ama smdi gidip gelip sarılıyor öpüyor telefonda fotoğraf görünce bile aaayyy diyor öpüyor.. çok mutluyum ben hem beraber büyüyecekler hem bir sürü eşya aldık oğlum için küçük kızım kullanır masraf çok olmuyor ben memnunum yani düşünüyorsan bence çok güzel bir şey.. yorgunlukta oluyor ama her şey toz pembe değil ama ben mental olarak hazırlıyorum kendimi her sabah 😁

Ben de senin gibi yapıyorum hem bize ihtiyaçları var hem dinlenmiş oluyoruz. başka türlü uyumuyor zaten biraz mecburen böyle yapmaya başladım ama içim rahat benim çünkü temasta oluyoruz hep huzurlu uyuyor
Öyle kuzum alışacak bu duruma ama ilerisini düşünmek istemiyorum suanin tadını çıkarmaya calisiyorum😍

İleri haftalarda olan arkadaşlar, lıhusalık halleriniz iç sıkıntılarınız vs hafifledi mi? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ☺️

Benim de aynı bazen memeyle kavga ediyor. Ben de emzirmekten zevk almıyorun ve bunu anneme söyledim çok ayıpladı. Vicdan yaptım yalnız değilmişim
Ben de hiç zevk almıyorum çok emiyor göğüslerim ağrıyor, gece emzirerek uyurken aşırı stres oluyorum göğsüm bebeğin burnunu kapatacak dige

Naptın sagıp verdin mi işe yaradı mi
Sağmadim balım direk emzirdim ve bu saat oldu maksimum 2saat uyumuştur gazdan kıvrandı durdu memenin arkasına verdiğim mamayla birlikte kustu kustukca tekrar emdi bu döndü akşama kadar sürdü gitti benim için emzirme Faslı da bu gün burada sonlandı 😂 hem bebeğin huzursuzlugu büyük oğlumun ödevini yaptırma cebellesmesiyle pertim çıktı. Yok benim sütüm yaramıyor bu çocuğa büyük oğlumda böyle birşey yaşamadım 2sene emdi çocuk bu bebeğim emdiği gibi kusuyor mama verince 4saat kesintisiz uyuyor geceleri 12de veriyorsam sabah 5 6da uyanıyor ama emdiği gece hem kendine hem bana zindan ediyor.

Kızlar ya benim bu kız emmeyi beceremiyor galiba. Cük cük ses çıkarmaya devsm ediyor, sütleri akıtıyor. İlk ay böyle bi sorun yoktu. Ablası çok yaramaz gürültüden acaba diyorum dikkatini mi dağıtıyor. Anlamadım emzirmekten hiç zevk almıyorum
Benimki de öyle yapıyor üstüne bide sürekli ağzından çıkarıyor ucunu yalıyor ağzını açmıyor asla kıvranarak değişik değişik hareketler yapıyor emzirmek çok zor değil mi ya bende hiç zevk falan almıyorum mama verdiğim zaman içten içe seviniyorum birkaç saat rahatım diye

Ben de senin gibi yapıyorum hem bize ihtiyaçları var hem dinlenmiş oluyoruz. başka türlü uyumuyor zaten biraz mecburen böyle yapmaya başladım ama içim rahat benim çünkü temasta oluyoruz hep huzurlu uyuyor
Kizlar valla ben yanimda uyutuyorum kizi yapmcm dedim ama olmadı yine cunku yatağında yatırdığım zaman cok az uyuyor ama yanıma aldığımda uyansa da mememi veriyorum ağzına yatar pozisyonda uyuyoruz bazen uyku cok tatlı geliyor dayanamıyorum yanlış yaptığım ama
Ben de tam anlattığınız gibiyim herkes kötü senaryolar anlatıyolar boğulup ölür vs diyorlar ama geceleri başka türlü emziremiyorum

Ben de
Ben de tam anlattığınız gibiyim herkes kötü senaryolar anlatıyolar boğulup ölür vs diyorlar ama geceleri başka türlü emziremiyorum
Benim uykum derin de değil kendimi tanıyorum o yüzden rahatım. Uykusu derin olanlar için tehlikeli olabilir
Nasılsınız peki nasıl geçiyor günler ben ne zamandır giremedim gruba

Benim uykum derin de değil kendimi tanıyorum o yüzden rahatım. Uykusu derin olanlar için tehlikeli olabilir
Ben 40'ı çıkınca sanki bir tık rahatladım ama çok küçük bir rahatlama🥲 geçen gün şehir değiştirdik ev oturmasına gittik avmye gittik avmde durmadı ama arabada uyumayı seviyormuş onu görmüş olduk. Evime ilk kez misafir kabul ettim eşim kurupasta çay ikram etti ama bu da bir şeydir😃😃😃 misafirlerin olduğu anda ağlamadı en azından onların yanında da emzirdim. Erkek olmayan her yerde emziriyorum valla bazen örtüyle bazen örtüsüz önceden kınardım herkesi şu an yeterki tadımız kaçmasın modundayım🤣

Balım senin bebeğin nasıl gaz sancilari bitti mi 40dan sonra azaldı demiştin bu gün 40gun benim de bu gün en zorlandığım gün diye bilirim

Balım senin bebeğin nasıl gaz sancilari bitti mi 40dan sonra azaldı demiştin bu gün 40gun benim de bu gün en zorlandığım gün diye bilirim
Sanırım aynı anda yazdık sorumun cevabını aldım inşallah yarın az gaz sancılı yeni güne uyanirz😂

Benim 2. Ayda bitti 60 günlükken canım az daha sabır 🥹🥹🥹 Çare bulamamıştım çok zor biliyorum :/

Ben 40'ı çıkınca sanki bir tık rahatladım ama çok küçük bir rahatlama🥲 geçen gün şehir değiştirdik ev oturmasına gittik avmye gittik avmde durmadı ama arabada uyumayı seviyormuş onu görmüş olduk. Evime ilk kez misafir kabul ettim eşim kurupasta çay ikram etti ama bu da bir şeydir😃😃😃 misafirlerin olduğu anda ağlamadı en azından onların yanında da emzirdim. Erkek olmayan her yerde emziriyorum valla bazen örtüyle bazen örtüsüz önceden kınardım herkesi şu an yeterki tadımız kaçmasın modundayım🤣
Süper 😍😍 bu bebişlerin işi belli olmuyor bazen arabada seviyorlar bazen kucakta 🤣 en azından sağlıklılar çoook mutlu olmamız lazımm
Ben elimle kapatıyorum üstünü emzirirken bugün bir görüşmedeydim erkekte vardı yapacak bir şey yok bakmasınlar zaten bir şey gözükmüyorda bebeğim ağlarken nasıl bekleyeyim yani 2 dk rahatlatıyor hemen 😁

Süper 😍😍 bu bebişlerin işi belli olmuyor bazen arabada seviyorlar bazen kucakta 🤣 en azından sağlıklılar çoook mutlu olmamız lazımm
Ben elimle kapatıyorum üstünü emzirirken bugün bir görüşmedeydim erkekte vardı yapacak bir şey yok bakmasınlar zaten bir şey gözükmüyorda bebeğim ağlarken nasıl bekleyeyim yani 2 dk rahatlatıyor hemen 😁
Gerçekten çok şükür🧿🧿🧿
Rahatsız olan kafasını çevirsin bence de 😃

Kızlar aşırı bunaldım .Meme olmadan uyumuyor,kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor,tekrar meme vermeyince tepinerek ağlıyor 🤯
Emzik almıyor memeyi emzik niyetine kullanıyor,karnı tok 🤯uykusuzluktan bayılmak üzereyim böyle bir şey yaşayan var mı

Back
X