- 27 Ağustos 2024
- 2.132
- 1.390
- 53
- 30
Ben de ard arda doğurdum canım büyüğü 1,5 yaşında smdi her gün iyiki yapmışım diyorum. İlk alışma sürecinde tabiki oğlum bebeğe tepki verdi bazen vurmaya kalktı bazen itti anlamadı ama smdi gidip gelip sarılıyor öpüyor telefonda fotoğraf görünce bile aaayyy diyor öpüyor.. çok mutluyum ben hem beraber büyüyecekler hem bir sürü eşya aldık oğlum için küçük kızım kullanır masraf çok olmuyor ben memnunum yani düşünüyorsan bence çok güzel bir şey.. yorgunlukta oluyor ama her şey toz pembe değil ama ben mental olarak hazırlıyorum kendimi her sabahİlaç gibi geldi yazdiklarin. Çevremde birkaç kişi var aynı dönem dogurduk onlara azıcık söyledim onlar aman tövbe demeye başladılar ilk aydan 2. Çocuk için. Ben mi çok hizliyim onlar mi haklı bilemedim
Canımm her bebeğin düzeni farklı gündüz yüzünü örmeden uyu akşama doğru da ışığı azalt olduğu odada. Gece gündüzü öğrendiğinde uykusu da ona göre derinleşir emzik de kurtaricin olur al bir iki farklı model dene biz Philips aldık hemen tuttu benimki de memede değil ama meme kokusunda uyuyor memeyi bırakınca hemen emziği ağzına veriyorum iyice dalınca nereyi bulursam orada uyutuyorum.![]()