- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 133
Bir görüntüleme merkezi buldum ordan randevu aldım yaptırıcam inşaallahCnm yakınındaki başka bir şehre bak istersen,bir sorun olmaz ama için rahat olur diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir görüntüleme merkezi buldum ordan randevu aldım yaptırıcam inşaallahCnm yakınındaki başka bir şehre bak istersen,bir sorun olmaz ama için rahat olur diye
Benim de ikili tarama testi yapılırken bakıldı değerlerime. daha sonra sağlık ocağına tetanos aşısı için gittiğimde kan almıyorum yapılmış değerlerinde normal çıkmış dedi. ikinci aşıda yapalım dedi. haftaya da zaten şeker yüklemesi yaptıracağım doktorum kan ve idrar tahlilleri de yazdı. yani şimdiye kadar iki kere yapılmış olacak.Benimde öyle canım bi ilk başlarda yaptı birde 24te yaptık.. birde ilerde bir daha yapılcak galiba genelde herkesin öyle bir sıkıntı yoksa genelikte 3 yada 4 kere yapılıyor maks.
teşekkür ederim :)Gyno ferro sanol'müş canım.
çok teşekkür ederimAy maşallah çok güzel olmuş, markasını ve nerden aldiğini da yazar mısın canım, güle güle kullanın miniğinle
çok teşekkürlerSaglikla kullanin ins canim. Markasi nedir. Bende de Heyner marka bu beşikten var, simdi ikincisini alacagiz. Benim yatağim bayagi yüksek bi yatak, hic denemedim acaba alçak mi kalir beşik, kisa sürede bi denemek lazim..
bende öyle yemek yapınca çok yoruluyorum sabit durmaktan direk sırt ağrısı başlıyor ve uzanma ihtiyacı duyuyorum , bi ara sırtım felaket ağrıyordu şimdi iyi birazKızlar bende uyku yok ama aşırı çabuk yoruluyorum ya , hemen heryerim ağrımaya başlıyor , yani yemek bile zor yapıyorum hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum ama uyku sıfır , uyuyamıyorum , uyusam bile tuvalete kalktığım için uykum kaçıyor
Amaan seninde isimler sormuş be canım :) İkisi de birbirine benziyor ve ikisi de güzel nasıl oylayalım :) Bence Alisa :) Alara'da çok güzel anlamlara bakınca Alisa'yı seçtim:)Alara ve alisa arasında karar veremiyoruz![]()
Merhaba kanguru konusunu biraz daha detaylı araştırın isterseniz. Takip ettiğim bir ebe yeni doğandan itibaren kullanma imkanı olan etiketi bulunan kangurulardan uzak durun diyordu şiddetle. Yenidoğan dönemi için sling sonrası için kanguru öneriyordu. Bir de kanguru konusunda bebeği anne babanın yüzüne bakar şekilde taşımak çok önemli etrafımda pek çok kişide görüyorum bebeğin yüzü dışa dönük taşıyorlar ve bu bebişlerin omurgası için çok zararlıGünaydın herkese..
sling araştırması içindeyim ben esnek wrap slinglerden almak istiyorum. birde yenidoğandan itibaren kullanabilme fonksiyonu olan kanguru düşünüyorum. Kanguruyu daha çok babası kullanır. ben sling kullanırım diye planlarım var.
sizler aldınız mı? tavsiye edebileceğiniz marka var mı?
Amin inşallah canım. Valla ne fazla olmasını ne az olmasını istemiyorlar. Fazla su erken doğuma yol açabilirmiş. Ama çok samimi bir arkadaşım var iki hamileliğimde de suyum fazlaydı canını sıkma vs diyor Allaha emanet ben üzerime düşeni yapayım da Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsinFazla olunca noluyormuş kuzu, inşallah sağlıkla ilerlesin kavuşun amin
![]()
Anladım canım, kişiden kişiye değişebiliyor işte bireysel farklılıklar var diye düşünüyorum illaki, Tabi Allah'a emanetler canımAmin inşallah canım. Valla ne fazla olmasını ne az olmasını istemiyorlar. Fazla su erken doğuma yol açabilirmiş. Ama çok samimi bir arkadaşım var iki hamileliğimde de suyum fazlaydı canını sıkma vs diyor Allaha emanet ben üzerime düşeni yapayım da Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin![]()
teşekkürler. ilk etapta zaten bende sling ile teması sağlarız. gezmeye çıkabileceğimiz dönemden sonra babası ile de temas kurabilmesi için kanguru düşünüyorum. bacağın m pozisyonunu alması gerekiyor. sling ile babası bunu sağlayabilir mi emin değilimMerhaba kanguru konusunu biraz daha detaylı araştırın isterseniz. Takip ettiğim bir ebe yeni doğandan itibaren kullanma imkanı olan etiketi bulunan kangurulardan uzak durun diyordu şiddetle. Yenidoğan dönemi için sling sonrası için kanguru öneriyordu. Bir de kanguru konusunda bebeği anne babanın yüzüne bakar şekilde taşımak çok önemli etrafımda pek çok kişide görüyorum bebeğin yüzü dışa dönük taşıyorlar ve bu bebişlerin omurgası için çok zararlı
ikisi de çok güzel isimler.Alara ve alisa arasında karar veremiyoruz![]()
Aynen ya , bakalım 30 haftadan sonra nasıl olucaz genelde o zamandan sonra başlıyor ağırlık diyorlarbende öyle yemek yapınca çok yoruluyorum sabit durmaktan direk sırt ağrısı başlıyor ve uzanma ihtiyacı duyuyorum , bi ara sırtım felaket ağrıyordu şimdi iyi biraz
Bende alisa istiyorum yaAmaan seninde isimler sormuş be canım :) İkisi de birbirine benziyor ve ikisi de güzel nasıl oylayalım :) Bence Alisa :) Alara'da çok güzel anlamlara bakınca Alisa'yı seçtim:)
Eşimde Alara istiyor , söyleyemeyen lara seslenir diyor , bende eğer Alara koyarsak lara seslenicem diyorumikisi de çok güzel isimler.
bende bir ara Lara ismini düşündüm. O yüzden kalbim sanırım Alara'ya daha sıcak![]()
Ben de ara sıra oluyor sanırım döndüğü zamanlarda baskı yapıyor hareketlerinden dolayı diye düşünüyorum. Uzun sürmüyor çünkü dinlenince geçiyorHerkese merhaba kasık agrısı yasayan varmı bu haftalarda 21 haftalık
3 yasında cocugum var o yoruyor benı sanırım hiç durmuyor üstümden geçmeye calısıyor gece çişe kalkıyor onla yatıyorum rahat yok yaniBen de ara sıra oluyor sanırım döndüğü zamanlarda baskı yapıyor hareketlerinden dolayı diye düşünüyorum. Uzun sürmüyor çünkü dinlenince geçiyor